Heeft Trump zich gewonnen gegeven? Top Buitenaards Commandant Ashtar geeft Commentaar en zegt…………….. / via Sharon Stewart

Heeft Trump zich gewonnen gegeven? Top Buitenaards Commandant Ashtar geeft Commentaar en zegt dat het nu een Galactische en Exopolitieke kwestie is, en verwacht dat er verandering komt! Quantum Financiële Systeem Update!! Zal JFK Jr. naar voren komen om de Eerste President van de Herstelde Republiek te zijn?

Ashtar Sheran via Sharon Stewart – Donderdag 7 januari 2021

Oké, ik vroeg het hem.

Ik ben Ashtar Sheran, hier om te helpen de fragiele zenuwen van de Licht gemeenschap over de hele planeet te kalmeren.

De gebeurtenissen van gisteren waren niet de gebeurtenissen die velen van jullie hadden verwacht. Om vandaag te horen wat een boodschap van concessie van Donald Trump lijkt te zijn, is ook een andere schok. Velen van jullie hadden verwacht dat hij jullie wereld naar een nieuw tijdperk van vrijheid voor de mensheid zou leiden.

Maar zoals Sharon al zo vaak heeft aangegeven, wat definiëren jullie als vrijheid? Gaat vrijheid nog steeds werken? Moet vrijheid een looncheque verdienen om jezelf te voeden? Of is er nog een bredere definitie?

Sharon heeft ook gevraagd of Trump de wereld moet bevrijden, als dat zo is, waarom zijn er dan lichtwerkers? Waarom moeten ze toegang krijgen tot onbeperkte fondsen om gemeenschappen te creëren voor de meer verlichte onder jullie?

Mr. Trump’s taak is alleen om de deep state bloot te leggen. En dat heeft hij gedaan. Hij zal, opnieuw, het voortouw nemen in een nieuwe regering, in een of andere vorm, misschien niet als president. Hij kan, in feite, besluiten om afstand te nemen van de leidende positie en een nieuwe kandidaat in zijn plaats te benoemen. Dat is nog niet beslist. Jullie volgende regering ziet er misschien heel anders uit dan wat jullie nu gewend zijn, simpelweg omdat zoveel van de huidige medewerkers van de President Trump misdadigers zijn, die worden opgepakt en opgesloten.

De rechtszaken zullen beginnen. De QFS-financiering zal worden vrijgegeven aan meer kandidaten die in aanmerking komen voor deze humanitaire fondsen. Buitenaardse bezoeken zullen frequenter worden, zoals Sharon opmerkte, onze schepen zweven nu net boven uw planeet onder het wolkendek. We zijn zo dichtbij en dat komt omdat jullie ons naar hier hebben geroepen.

Verwacht verrassingen binnen de komende twee weken. Maar begrijp dat nieuwe mensen verantwoordelijkheid zullen nemen op jullie planeet en dat de persoonlijke verantwoordelijkheid van elke persoon aanzienlijk zal groeien. Het wordt tijd dat jullie allemaal deelnemen aan jullie toekomst.

De regeringen zullen echter nog steeds bestaan, ze zullen worden gezuiverd van criminelen en duistere wezens. Daar kunnen jullie van op aan. Hun bestaan op de planeet aarde is evenzeer een galactische als een exopolitieke kwestie voor de aarde.

Verandering is het nieuwe modewoord voor de aarde. De Alliantie zal een stap voorwaarts zetten en nog meer van dit soort zielen zullen bekend worden.

Haal diep adem en wees getroost. Alles is niet verloren. Alles is in voortdurende beweging.

Adonai.

Ashtar

Gechanneld door Sharon Stewart

sharonandivo.weebly.com

Oké… Ik hou van verrassingen en ik hou van Ashtar’s berichten via Sharon en ik vond dat ze een geweldig hulpvaardig rapport hadden.

Een paar GEWELDIGE gedachten om te overwegen:

  1. De mensheid heeft grote hints gekregen dat de Goddelijke Wereldregering in 2021 op Aarde zal beginnen, dit zal gebeuren met de hulp van de onze galactische Familie. Ze hebben door de jaren heen laten doorschemeren dat er uiteindelijk een tijd zou komen waarin de Aarde door Buitenaardsen zou moeten worden bestuurd, omdat het ons ontbreekt aan kennis en liefde, om deze planeet te genezen… als we onze planeet voortzetten op de manier waarop we ons gedragen… is het een pad naar uitsterven.
  2. Omdat ons egoïstisch gedrag als soort niet veel zou veranderen, of ook niet zoveel om de planeet zouden geven… verzekert het dat de Buitenaardsen wel degelijk als mentors op zullen treden.
  3. Onze galactische familie zal de mensheid helpen om onszelf te trainen om verantwoordelijke rentmeesters van deze planeet te worden.
  4. De mensheid heeft zojuist een upgrade gekregen naar de status van Sterren Natie, die recht doet aan onze galactische regeringen!
  5. De mensheid Leert opnieuw wat vrijheid eigenlijk is… het heeft echt weinig te maken met één stem in een nep verkiezing… het heeft weinig te maken met het dragen van maskers bij nep-virus gebeurtenissen… het heeft weinig te maken met crimineel leiderschap.
  6. Veel gechannelde berichten spraken over een tijd waarin duistere energieën en mensen die NIET ascenderen in dit leven, worden verwijderd van deze planeet. Ze spraken over een hologram werkelijkheid waar ze naar zouden worden verplaatst…. waar ze hun duistere spelletjes met elkaar kunnen blijven spelen.
  7. Het QFS is Quantum Financial System is een nieuw financieel systeem gebaseerd op onhackbare technologie. Het St. Germain fonds, dat gerelateerd is aan NESARA/GESARA, maar niet precies hetzelfde ding, echter, de SGF’s kunnen het nieuwe systeem laten starten, waarvan ik hoor dat het nu langzaam aan het uitrollen is. De St. Germain fondsen gaan mensen selecteren die zijn opgeleid en gekwalificeerd, als kandidaten die dat geld kunnen besteden voor het grootste voordeel voor de mensheid… misschien wel om een nieuw tijdperk in technologische vooruitgang in te luiden.

Medische bedden misschien, slechts een eerste stap in de vooruitgang?

https://www.bitchute.com/video/N2l2BVfJmiBX/

En hoe zit het met Q… JFK Jr en de theorie dat JFK Jr Q is, en hij kan de Eerste President van de herstelde Republiek zijn… ALLES WAT JULLIE HEBBEN TOT ZOVER ZOALS GEPOST HIERBOVEN, ONDERSTEUND DEZE THEORIE!! Ja… wij van E.E.N. Het News lijkt altijd voorop te lopen, en dat komt omdat we LUISTEREN NAAR de GALACTISCHE FEDERATIE, ENGELEN, EERSTE SCHEPPER EN ANDEREN. We noemden het al in maart vorig jaar.

Laatste gedachten:

Ja, het zal een beetje rotsachtig zijn, maar uiteindelijk zal alles zich vestigen in een nieuw tijdperk van vrede en welvaart, voor iedereen, niet alleen een paar hebzuchtige, die samenzweren tegen de rest van ons en deze planeet. VERWACHT GROTE VERANDERINGEN TEN GOEDE… UITEINDELIJK, NADAT JULLIE JE MEER IN DE GALACTISCHE WERELD HEBBEN GEVESTIGD!

Liefde, Indian in the machine

Indian in the machine is een van de originele NESARA-verslaggevers voor de planeet Aarde: ik weet dat de mensen met mijn leringen resoneren omdat jullie me dat vertellen… dus waarom help je me niet en ga je niet een stapje verder, zoals ik voor jullie heb gedaan… Ik zit al meer dan 20 jaar, zonder stabiel inkomen, en zou zoveel meer kunnen doen met jullie hulp… sommige mensen denken eigenlijk dat ik rijk ben, omdat ik zo vaak deel, en dat ben ik ook, maar niet financieel… namaste.

Een manier om te helpen

https://www.indianinthemachine.com/product-category/christs-table/gift-and-support/

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

 Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien