Galactische Disclosure en Ascentie van de Mensheid

February 19, 2020
Bron: Commandant Ashtar / gechanneld door Erena Velazquez.

Commandant Ashtar – Ik ben Ashtar, Commandant van de Lichtkrachten. Ik ben dankbaar om hier te zijn en door dit kanaal te worden gechanneld.
Het is een lange weg geweest voor ons en de mensheid. Nu is het ongeveer 40 jaar geleden dat de Galactische Onthulling werd verondersteld te gebeuren en het werd tegengehouden. De uitzending was in Engeland op het BBC-kanaal, we besloten dat de mensheid niet klaar was voor de Galactische Onthulling. Toen, in het begin van 2000, werd een andere Galactische Onthulling verondersteld te gebeuren, welke werd onderbroken door de Duistere Krachten met de gebeurtenissen van 11 september. Nu zijn we in 2020, deze keer geloven we dat we op de goede weg zijn naar de Galactische Onthulling en de Ascensie van de Mensheid.

Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat we er alles aan doen om de mensheid te redden van de Duistere Krachten die nog steeds proberen het Event te belemmeren. Wees alsjeblieft niet beangstigd door het Corona Virus, het is weer een poging van de Negatieve Krachten om de komende Galactische Onthulling te stoppen. We stellen voor dat jullie je niet door angst laten overnemen en alsjeblieft mediteer om jullie trillingen te verhogen. Wij doen ons deel van een andere kant om te proberen het Corona Virus te stoppen en te elimineren, dat in een laboratorium is gecreëerd. De Cabal wilde wereldwijd paniek en onrust zaaien.

Ik ben blij te kunnen zeggen dat we veel werk achter de schermen doen. We voorkomen veel rampzalige gebeurtenissen die de mensheid zouden kunnen vernietigen en Moeder Gaia in grote nood zouden kunnen brengen. Als je deze chemische sporen (chemtrails) in de lucht ziet, waarom denk je dan dat je nog leeft, omdat wij ze de hele tijd neutraliseren. Als je de hoeveelheid gif zou zien die op de mensheid wordt gedropt, dan zou je begrijpen hoeveel werk we doen. We willen de mensheid voorstellen om hun deel intensiever te gaan doen.


Ook moeten wij de lichtwerkers eraan herinneren dat het op vakantie   gaan en het leven van hun leven op dit moment geen prioriteit is. De prioriteit is nu om de mensheid te helpen te ascenderen. Wij willen dat jullie je elke minuut van jullie dag herinneren, dat dit jullie taak hier is. Daarom zijn jullie hier gekomen en hebben jullie je vrijwillig aangemeld om de mensheid te helpen, dus doe alsjeblieft wat jullie beloofd hebben te doen, en wij zullen doen wat wij beloofd hebben te doen.

Wij zijn hier al voor een lange tijd op aarde, we zijn klaar om door te gaan naar de volgende taak, maar dat kunnen we niet. We moeten deze missie hier eerst afmaken. We kijken uit naar 2020 als het jaar van Ascensie van de Mensheid en het jaar van Disclosure.

Ik kom binnenkort weer terug om meer informatie te geven over de voortgang van de Ascensie en de Galactische Onthulling. Ik ben Ashtar, ik was verheugd om hier te zijn.

Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl

   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien