DE EERSTE GOLF KOMT ERAAN, WAT WE KUNNEN VERWACHTEN… LORD ASHTAR EN HET ENGELENRIJK / The Galactic Federation

DE EERSTE GOLF KOMT ERAAN, WAT WE KUNNEN VERWACHTEN… LORD ASHTAR EN HET ENGELENRIJK

Hallo geliefden, hier is Lord Ashtar die samen met het engelenrijk vandaag via dit kanaal tot jullie komt. We zijn erg opgewonden om jullie dit nieuws over de eerste golf van ascensie te brengen, nu deze naderbij komt. Het is echt heel dichtbij. We kijken naar ongeveer negen of tien golven van ascensie om jullie allemaal naar de vijfde dimensie te brengen. Maar de eerste golf komt nu heel snel en we kijken naar een aantal van 25-30 tot, laten we zeggen zo’n 200 mensen.

Er zullen er niet zoveel zijn op de eerste golf, die samen met Moeder Aarde omhoog gaan. Ze helpen haar om het vijfdimensionale licht, om zo te zeggen de vijfdimensionale vibratie en trillingsfrequentie te verankeren en er zijn een aantal rasterwerkers die het raster rond Moeder Aarde energetisch gaan beveiligen en de energieën opruimen die in de vijfde dimensie moeten worden opgeruimd. Ze gaan de voorbereidingen treffen om de rest van jullie ook op te laten stijgen.

De tweede golf zal dan volgen. Deze kan al twee tot drie maanden na de eerste golf komen. We voelen dat de tweede golf wel miljoenen van jullie kunnen zijn, omdat velen van jullie het echt heel goed doen met jullie zuivering, met het vasthouden van veel licht. Laat los wat je niet langer van dienst is. Velen van jullie zijn in staat geweest om je bewustzijn te verruimen, zelfs wanneer de verschuivingen nog niet waren doorgedrongen. Je bent in staat geweest toegang te krijgen tot je hart, tot de liefde, tot het gevoel van mededogen en een gevoel van rechtvaardigheid, gelijkheid en eenheid voor iedereen. Je bent dus al in staat geweest je bewustzijn te verhogen door de manier waarop je door de werkelijkheid navigeert.

Wanneer deze andere verschuivingen in het bewustzijn doorkomen voor het collectief, help je het collectief gewoon om alles door te drukken, zodat het opgeruimd kan worden. Deze verschuivingen komen erdoor omdat deze blokkades, zo te zeggen, uit het driedimensionale raster breken dat reeds volledig is afgebroken. Maar deze blokkades worden nog steeds vastgehouden, en het zijn geen materiële blokkades, het zijn energetische blokkades, het zijn bewustzijnsblokkades.

De blokkade die nu is uitgerold heet angst en deze wordt uitgerold door het gebruik van controle, manipulatie en overheersing. Dit is een grote blokkade die wordt opengebroken en voor je uitgerold, zodat je er naar kunt kijken, zodat je het kunt voelen en kunt beseffen dat dit niet is wat je wilt om vooruit te gaan, zodat je het kunt verwijderen.

De volgende blokkade die aan het licht wil komen is die van de waarheid. Waarheid is echt nodig op jullie planeet. Genoeg van jullie schreeuwen om de waarheid te horen, om de waarheid te kennen en om de waarheid te zien en daarom is de zuivering van jullie keelchakra nog steeds aan de gang, aangezien er meer waarheid aan het licht zal komen. Hoe opener we gaan zeggen dat je keelchakra is, hoe makkelijker het voor je zal zijn om de waarheid op de planeet te zien. We weten dat dit misschien niet logisch klinkt, maar hoe zuiverder je keelchakra is, hoe groter je waarheidschakra, je stem zal zijn en hoe meer je gaat zien wat er echt aan de hand is op de planeet.

Er komen nu een heleboel energieën binnen om eventuele lagere energieën uit het keelchakra te verwijderen. Jullie zuiveren allemaal nog steeds je derde oog. In de komende dagen komt er een energie-update en dan gaan we beginnen met het zuiveren in het kruinchakra en het chakra daarboven. Er is dus veel aan de hand.

We kunnen zeggen dat de meesten van hen die op de eerste golf zullen opstijgen niet veel levens op deze planeet hebben gehad. Dit Kanaal heeft er helemaal niet veel gehad, dus het is voor hem vrij gemakkelijk om te zuiveren en zich gereed te maken. Velen van hen zijn afkomstig uit hogere dimensies, vanuit hogere velden en verschillende planeten en sterrenstelsels, zodat ze beter zijn uitgerust om zich daadwerkelijk en onmiddellijk te zuiveren. En velen van hen zijn alleen maar naar beneden gekomen om het werk te doen.

Ze gaan heel snel samen met Moeder Aarde naar boven, ze gaan het werk doen voor de planeet en dan komt de tweede golf; deze golf zal miljoenen van jullie zijn, 10 miljoen, 20 miljoen, tot maar liefst 40 tot 50 miljoen. Deze golf zou letterlijk op de staart van de eerste golf kunnen komen, binnen twee tot drie maanden, afhankelijk van hoeveel van deze blokkades we aan jullie kunnen laten zien en kunnen verwijderen en ik gok dat dit samengaat met de tijdlijnen die jullie kiezen, hoe hoog de tijdlijnen zijn die jullie gaan kiezen. Er zijn dus een heleboel variabelen, maar we gaan jullie wel vertellen dat de eerste golf al heel snel komt.

Er zullen er nu 9 of 10 golven zijn. Jullie stijgen allemaal op in je eigen tempo, jullie gaan allemaal naar boven als jullie klaar zijn. Niemand zal beter zijn dan iemand anders. Iedereen stijgt op in zijn of haar eigen tijd en iedereen zal er komen. Deze reis gaat snel, deze reis gaat niet zo lang duren als we eerst dachten, deze reis zal niet worden gedaan binnen de komende zes maanden, het kan een paar jaar duren, vijf jaar misschien of een beetje langer, maar het zal niet veel langer duren dan dat en oorspronkelijk zou het misschien wel 20 jaar duren om iedereen op te laten stijgen.

Want zodra degenen die naar de vijfde dimensie gaan echt op de vijfde dimensie zijn aangekomen en degenen die niet naar de vijfde dimensie gaan nog steeds aan het spelen zijn, omdat ze deze driedimensionale matrix willen verschuiven, zal deze derde dimensie, om zo te zeggen, oplossen en dan heb je de vierde en de vijfde dimensie en daarna zal de zesde dimensie zich beginnen te openen.

Degenen onder jullie die erg verheven zijn, zullen een beetje opveren als je je op je gemak voelt. Nu gaat dit jaren duren tussen de vijfde en de zesde dimensie, omdat Moeder Aarde eigenlijk een tijdje in de vijfde dimensie zal blijven, maar dan zal ze verder ascendenten naar de zevende of achtste dimensie, waar ze zich comfortabeler voelt en waar ze liever zal blijven. En we kunnen jullie nu al zeggen dat ze nooit meer lager zal vallen dan dat

Er worden veel voorbereidingen getroffen voor de eerste golf, er zijn veel energieën naar beneden gestuurd voor deze eerste golf. We zeggen ook dat je je moet voorbereiden voor de eerste drie golven. Er zijn veel DNA-activaties aan de gang en er zijn veel zogenaamde vibrationele uploads.

Een vibrationele upload is iets wat de vibratie van de hele planeet omhoog tilt. Het zal helpen en jullie allemaal een zetje geven naar de vijfde dimensie. Er zijn veel lichtraden die samen met het hoge koninkrijk van de engelen allerlei verschillende energieën naar beneden sturen … dus als je oren zoemen ……… Daarom zullen we zeggen dat je misschien wat meer dorst kunt hebben en misschien echt moe kunt zijn.

Je kunt dus moe zijn wanneer al deze energieën binnenkomen, je lichtlichaam zal alleen maar opnemen wat je aan kunt en dan blijft het in je veld (in je aura) totdat je lichaam; je fysieke lichaam het daadwerkelijk samen met je energielichaam tot leven kan brengen.

Zoals we al zeiden is het geen wedstrijd om met de eerste en tweede golf op te stijgen naar de vijfde dimensie. En misschien kunnen er met de eerste golf slechts 50 omhooggaan. Ze zullen Moeder Aarde omhoog trekken en haar echt verankeren. Veel van hen die samen met deze channeler al heel lang veel rasterwerk doen voor Moeder Aarde, dus ze weten al wat ze doen, gaan naar boven, ze houden de trilling vast,  verankeren haar, verankeren de frequenties, het licht en alles wat verankerd moet worden, en zodra alles is vastgezet en er een raster is geplaatst rond Moeder Aarde, zal de tweede golf op gaan stijgen.

Het is erg spannend voor ons allen in de hogere sferen om te zien hoe snel jullie je allemaal echt klaar maken en hoe jullie daadwerkelijk overgaan naar liefde en licht. Hoe jullie overgaan naar eenheid, hoe jullie de dichte energieën uitzuiveren die je nu ziet uitgestald op jullie planeet en die je niet langer wilt. Dus je gaat je hartcentrum binnen. Velen van jullie hebben dat al gedaan. Je gaat meer liefde en licht uitstralen, je gaat meer mededogen voelen, vrede ervaren, en meer echte rechtvaardigheid voor iedereen en je zult dienstbaarder zijn.

Op dit moment zijn er voor jullie allemaal veel veranderingen aan de gang. We zullen jullie vaak via dit kanaal proberen te bereiken, omdat het nu heel dichtbij komt. We gaan jullie precies vertellen wanneer het gebeurt en boem… dan ga je al omhoog. Dus je gaat voelen dat er iets is veranderd, dat je in een hogere trillingsfrequentie en vibratie terecht bent gekomen, je lichaam zal lichter voelen, alles zal er een beetje lichter uitzien en je weet gewoon dat je de verandering hebt gemaakt.

Het zal geen pijn doen, het is pijnloos, er zullen geen problemen zijn en degenen die voorlopig nog niet op zullen stijgen, zullen uiteindelijk net zo goed ascenderen. Er zal niemand flippen en er zal niemand zijn die zal zeggen “oh mijn god, dit kan ik niet.” Iedereen zal helpen.

Degenen die al geascendeerd zijn gaan de rest van het collectief helpen zich klaar te maken. Het kan zijn door de energie en het licht voor hen vast te houden, het kan zijn door hun vragen te beantwoorden, en misschien door hen te vertellen wat ze zelf hebben meegemaakt. Er zijn een heleboel manieren. Degenen die met de eerste, de tweede of de derde golf omhoog gaan, zullen de mensheid gewoon echt van dienst gaan zijn.

Niemand zal pijn lijden op weg naar de vijfde dimensie, niemand gaat op een ruimteschip, niemand krijgt drie dagen lang een black-out, geen computers zullen worden uitgeschakeld.

De zon stuurt zonnevlammen en zorgt ervoor dat de trillingsfrequentie en vibratie stapsgewijs omhoog gaan, maar iedereen gaat een prachtige reis naar boven maken en we moeten dit blijven benadrukken. Alles is goed, alles is prachtig, jullie zullen je allemaal geweldig voelen en jullie zijn allemaal op de reis en de rit van je leven.

Ik Lord Ashtar en het hele engelenrijk zijn zo blij om jullie deze boodschappen via dit kanaal te brengen. We sturen jullie heel veel liefde, heel veel licht en heel veel zegeningen.

Gechanneld door: Lynne Rondell

Artiest: onbekend

vertaling door: Marieke voor wakkeremensen