Commander Ashtar – “Verhef je in je Hoger Dimensionale Perspectief!” / The Galactic Federation

Commander Ashtar – 
“Verhef je in je Hoger Dimensionale Perspectief!” 

Gegroet, geliefde familie! Als jullie je nog niet verheven voelen, zullen jullie dat gaan doen! Er is nog nooit een moment in jullie tijd geweest als nu. Er is nog nooit zo’n gelegenheid, zo’n energie en zo veel samenkomen geweest, van de Allerhoogste Lichtgebieden tot helemaal in de derde dimensie – en wij zeggen ‘boven’ en ‘beneden’ zodat jullie de grootsheid hiervan kunnen begrijpen!

Wij spreken niet in termen van tijd of datums – zeker geen datums – maar we kunnen jullie wel zeggen dat je moment om te groeien, je te verheffen, je te verbinden met anderen, je tot ons te wenden, je hand uit te steken en een team te vormen nu is, want je hebt een overzicht zoals je nog nooit eerder hebt gehad, waar je ook kijkt! We hebben het nu over de niet-traditionele bronnen, zoals het op dit moment hier ter plaatse zijn. Overal waar je kijkt op het internet en de verschillende vormen van communicatie daar, krijg je de verhalen. Je krijgt de Waarheid en wordt op datzelfde moment geïnspireerd om uit te stijgen boven wat voor driedimensionale reacties van op angst gebaseerde oorsprong je ook mag voelen en die los te laten, want dit is de tijd om je te verheffen tot de Hoogste niveaus van je wezen!!!

En jullie weten wat ik daarmee bedoel. Maar ik zal het toch nog maar eens zeggen: het gaat over de Hoogste niveaus van je wezen. En een ieder van jullie heeft een hoogniveau wezensaspect dat deel van je is. Het is Wie Je Werkelijk Bent! Het is de WAARHEID van jou. Het is het LICHT van jou. Het is je HOGER DIMENSIONALE ZELF!!! En toch, zelfs wanneer je in de put zit, en dat is oké, erken het gewoon en verhef je zo snel als je kunt, want je bent nog altijd een mens!

Jullie zitten allemaal in een menselijk lichaam en zijn onderhevig aan menselijke emoties. En ja, soms bekruipt je de angst en dat is geen schande, en zeker geen veroordeling. Tenslotte is het een deel van jou, een natuurlijk deel van jou, een deel van jou dat deze programma’s eeuwenlang heeft gevolgd. Verhef je gewoon en sluit je aan bij je Hoger Dimensionale Zelf. Wie denk je trouwens dat je Gids nummer één is?

Wel, het is geen valse bescheidenheid van mijn kant als ik je vertel dat ik, Ashtar, het niet ben, noch Sananda, Saint Germain, Aartsengel Michael of wie dan ook, beroemd of niet – JIJ BENT HET! Het is jouw Hoger Zelf!!! Dus sluit je aan bij het programma en verbind je ermee! Stijg op in het LiefdesLicht en VERBIND JE MET JE HOGER DIMENSIONALE ZELF, want dat is de plek waar je het Hoger Dimensionale Perspectief krijgt! Dat is waar je de kracht krijgt – de bekrachtiging, het vermogen – om op te stijgen en uit de put te klimmen!

Nu kan Sananda je verbinden in zijn LiefdesLicht sessies en dat is één manier om het te doen. En het is een prachtige manier als je niet al te bekend bent met dat deel van jou. Maar zelfs als je dat wel bent, is het een prachtige manier om daar te komen! Ik heb het over daar komen! Ik heb het over verheffen; ik heb het over reizen. Want, HET IS EEN ACTIE! Het is een ACTIE die je moet nemen. Het is een uitdrukking en je kunt het telepathisch of verbaal doen, je kunt de Handen van LiefdesLicht doen, je kunt dat doen zoals je wilt, maar neem actie voor de verheffing, op een positieve manier!!! Oh ja, en als je naar de Brug naar Het Nieuwe Jerusalem wilt komen, dan is dat ook een manier om het te doen. Je komt daar sowieso naartoe tijdens je slaap, weet je!

Ik kijk rond – er is niemand van jullie die een vreemdeling is bij de Brug naar het Nieuwe Jerusalem, niemand van jullie hier in dit publiek! Denk daar maar eens over na! Jullie denken dat het toevallig is dat jullie allemaal hier zijn – of dat nu in levende lijve is of luisterend naar de opname die op korte termijn beschikbaar zal zijn voor degenen van jullie die hier niet konden zijn. Je zult energiek worden wanneer je op welke manier ook mee kunt doen en je zult alle energie krijgen van deze prachtige groep Lichtwerkers, Lichtwezens, helpers, partners op het pad enzovoorts!

Maar ik heb het over je aansluiten bij je zelf. Maak daar een dagelijkse gewoonte van. Krijg het gevoel ervan! Weet je, dat is belangrijker dan welk advies, leiding of woorden ook die je mogelijk zou kunnen krijgen. Krijg het gevoel door de gewoonte. Weet je waarom? Omdat het leiding is van je Hoger Dimensionale Perspectief dat rechtstreeks in je hart komt. En je hart is direct verbonden met je Hoger Dimensionale Zelf!!!

Dat is nog eens een knap gave blauwdruk, niet dan? Natuurlijk is het meer dan dat. Ik maak het hier een behoorlijk stukje minder gecompliceerd om je de essentie te geven van waar ik het over heb. En niet alleen dat, maar wanneer je je verbindt met je Hoger Dimensionale Zelf en in het Hoger Dimensionale Perspectief terecht komt, ben je niet alleen meer in je kracht gekomen om jezelf te helpen met wat je ook maar wilt creëren, maar je kunt anderen helpen! Je kunt de hele wereld en het universum daarbuiten helpen, want OVERVAL IS ONTWIKKELING, niet alleen bij jouzelf, niet alleen bij de Aarde, hoewel dat al enorm is!

En ik heb niet de wens, welke dan ook, om de belangrijkheid van je Lichtwerk hier op de Aarde kleiner te maken. Ik zeg alleen ga de Hogere niveaus in, waar je onbeperkt bent; je kunt overal naartoe waar je voor kiest, en je kunt helpen om het Hoger Dimensionale Perspectief rechtstreeks in de slapers te brengen – degenen die om de een of andere reden niet wakker zijn. Weet je waarom je dat kunt doen? Omdat ze ook allemaal een Hoger Dimensionaal Zelf hebben, en jij via die toegang met ze kan communiceren!

Het is nu eenmaal zo dat iedereen dit portaal heeft gekregen, weet je, en je kunt met hen communiceren en hun Hoger Dimensionale Zelf uitnodigen om hun bewustzijn binnen te gaan – hun bewuste bewustzijn – en dat is iets anders dan hun Hoger Dimensionale bewustzijn – hun bewuste 3D hersenbewustzijn, als je het op die manier wilt zeggen. En dan heb je de middelen gekregen om hun hart te verbinden met hun hersenen! Oooh, dat is zo goed! Maar je kunt dat ook bij jezelf doen, weet je. Ik geef jullie slechts een overzicht.

En wat is nu het belang van dit alles? Wel, ik zal je vertellen wat het belang is! Om mee te beginnen is dat de sleutel tot je ascension. Dat is de sleutel tot alle transformationele transformutaties die plaats zullen vinden – en die, tussen haakjes, nu plaatsvinden op Aarde en daarbuiten. Dat is de sleutel tot verrukking! Dat is de sleutel om rustiger te worden in je levensstijl, je comfort, je overvloed, oh ja en heling en voor degenen onder jullie die, hmmm, laten we zeggen “wijzen” zijn of wat je zou mogen noemen, een beetje gevorderd in jaren – fysieke jaren in je lichaam – de sleutel tot je Verjonging!!!

Wel, het ligt niet in mijn bedoeling om te klinken alsof ik jullie iets aan het verkopen ben, maar wat ik jullie vertel is dat dit de sleutel is en DIE GEEF IK AAN JULLIE, want ik breng jullie op de hoogte dat dit een proces is, een actie, een expressie die je kunt doen! Ik maak het nu wel heel eenvoudig, dat realiseer ik me. En ik weet dat voor velen van jullie, speciaal degenen van jullie die al een poosje meelopen en hebben gewerkt met precies deze dingen, dat het een lang proces is gewest in termen van dit leven. En ik kan jullie vertellen dat de meesten van jullie daar al vele levens eerder mee bezig waren!

Maar in plaats van je daar een beetje moe van te voelen, geef in ’s hemelsnaam niet op, want je bent precies waar je moet zijn!!! Ik heb het wel vaker over de brug over het ravijn gehad – je maakt een omweg en je komt op de plek waarvan je niet wist dat daar een brug was, maar die is er wel. En nu sta je precies aan het begin van die brug om in je Hogere Dimensionaliteit te stappen. Dus stop nu niet! Als je het nodig hebt, geef jezelf dan een klein duwtje. Ga voor de spiegel staan en visualiseer een klein duwtje in je rug, als je het op die manier wilt doen. Of steek je hand uit en neem de mijne aan of wiens hand je dan ook kiest en met die hand en je Hoger Dimensionale Zelf in de andere hand, zweef omhoog! Wie heeft er dan nog een brug onder zijn voeten nodig als je kunt vliegen, zweven of drijven? Er zijn zo veel manieren om daar te komen!

Oh, jullie Geliefden! Ik heb zoveel respect voor jullie voor alles wat jullie jezelf hebben gegeven om te ervaren, voor de wijsheid die je hebt verkregen van je ervaringen en voor het feit dat je op de drempel bent aangekomen, of bij het opengaan van de brug, of van het portaal of hoe je het dan ook wilt zien! Sommigen van jullie zullen zelfs een regenboog willen zien waarin je gewoon omhoog kunt zweven. Het doet er niet toe welk beeld je wilt gebruiken, kom er gewoon. Of moet ik zeggen: “Zorg dat je er komt want je zult het heerlijk vinden!

Deze Gouden Eeuw waar we het over gehad hebben komt steeds dichter en dichterbij!!! Aartsengel Michael zal daar meer over zeggen voor jullie** maar wat ik hier tegen jullie zeg: GA ERMEE AAN DE SLAG! Breng dat LiefdesLicht binnen, ga in je kracht staan, stijg op als een raket en vergeet niet – we zitten allemaal in hetzelfde schuitje – een grote, prachtige, stralende, schitterende Familie van Ashtar Op Weg, in Eenheid met al het LiefdesLicht in het universum!

Zo laat gaan en laat alle ideeën los die je mocht hebben, dat je meer ontberingen moet ervaren, dat je meer tijd in de put moet doorbrengen, of wat voor ideeën ook, want DIE ZIJN NIET WAAR! Je bent hier om te zweven, je bent hier om te vliegen; je bent hier om jezelf op te stralen, met wellicht je Hoger Dimensionale Zelf als piloot! Je hebt zelfs Scottie niet nodig, hoewel die technologie gedijt in andere plaatsen, maar nu heb je Meesters, je kunt ze Wijzen noemen, Beschermengelen, hoe je ze ook maar wilt noemen. Wij noemen ze Meesters, ja, rondlopend in menselijke lichamen en oh, ze hebben hun deel gehad van beproevingen en ontberingen om te komen waar ze nu zijn. Maar ze hebben veel te bieden en ze zijn hier in dienstbaarheid – boodschappers, leraren, allerlei soorten wetenschappers en spirituele leiders. En raad eens wat? Jullie, Geliefden, zijn onder hen!

Er is niemand, absoluut niemand in het Universum die goddelijker is dan een ieder van jullie! Alles wat wij vragen is dat jullie jezelf zien zoals wij dat doen; dat jullie het kennen als volledig en compleet net zoals wij dat doen. En dan ga je het uitdrukken en actie ondernemen vanuit dat perspectief net zoals wij dat doen, want wij zijn hier om het samen te doen! En als je meer steun nodig hebt voor jezelf, vergeet dan niet dat niets van dit alles zou kunnen gebeuren zonder jullie!

Wij zijn hier niet gekomen om het voor jullie te doen of het aan jullie te doen. Wij kwamen omdat jullie klaar waren en jullie de oproep lieten uitgaan. En we doen steeds meer want jullie ontwikkelen je steeds meer. Vergeet dat niet! Vergeet dat niet en houd dat vast in je Hart, in je bewustzijn en in je Goddelijke Perspectief, en samen zullen we gaan vliegen! We doen dat al! En dat, Geliefden, is de Waarheid.

En dus zeggen we dankjewel. We bieden jullie onze zegeningen. En meer dan dat, onze Harten en onze handen verbinden zich in onze Eenheid van LiefdesLicht. Dank jullie wel geliefde broers en zusters. Wij zijn EEN in onze Ashtar Op Weg Familie. En zo is het. Saluut!

* Sananda’s Healing Hands of LoveLight Group Sessions

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-your-higher-dimensional-perspective.html

Vertaling: Petronella