Ashtar via Sharon Stewart / 25 maart 2020

Ashtar
via Sharon Stewart / 25 maart 2020
Ik ben Ashtar Sheran met een boodschap voor hen op planeet Aarde.

Zoals jullie weten, is er nu een strijd gaande tussen het licht en het duister op het oppervlak van jullie planeet. Jullie leden van de Alliantie zijn bezig om het Corona Virus te gebruiken als dekmantel voor de uitvoering van hun project Liberation Earth, St Germaine Funds.
De cabal wordt weliswaar gearresteerd, maar vecht terug. Jullie moeten begrijpen dat jullie met een korreltje zout moeten nemen wat ze in de kranten schrijven, op de sociale media brengen, op de televisie uitzenden, zodat iedereen het kan zien. Als ze zeggen dat ze gedwongen vaccinaties gaan uitvoeren, denken jullie dan dat ze dat kunnen doen? Ze kunnen alleen doen wat ze doen met jullie toestemming. Jullie hebben de macht over hen, altijd.

Begrijp dat de mensheid de controle heeft. Dat was altijd al zo. Als je “nee” zegt tegen gedwongen vaccinaties, bekrachtig je die reactie wereldwijd en het duister zal niet in staat zijn om deze kwade agenda uit te voeren. Wees niet bang om gevaccineerd te worden tegen een virus.

Je moet kijken naar alles wat ze tot nu toe hebben gedaan. Kijk terug in jullie geschiedenis. Ze hebben jullie bedrogen om in te stemmen met al hun plannen door te liegen en door jullie rug tegen een muur te zetten. Als jullie dit bedrog opnieuw doorzien en er nee tegen zeggen, zullen ze het niet kunnen uitvoeren. Begrijp dat ze niets kunnen doen zonder jullie toestemming. Ze hebben al eerder mensen bang gemaakt om in te stemmen met veel van hun agenda’s, maar denken jullie dat mensen gedwongen vaccinatie zullen toestaan, of gevangenisstraf voor het weigeren ervan?

De mensen zullen woedend zijn. Wanneer jullie mensen reageren met een weigering, kunnen zij niet doorgaan omdat jullie niet toestemmen.

Begrijp dat jullie de macht hebben, niet zij.

Toen ze met de inheemse bevolking vochten over het drinkwaterprobleem in de Dakota’s, stopten ze uiteindelijk met hun agenda omdat de aandacht van de kwestie was weggevallen. Ze zijn alleen in staat om hun agenda te installeren als jullie er aandacht aan besteden en er mee instemmen, zij het met tegenzin. Daarom hebben jullie de media, zodat ze hun agenda’s via jullie kunnen blijven uitvoeren om hen te bekrachtigen. Daarom heb jullie het nieuws. Onder het mom van het informeren van jullie, krijgen ze in feite jullie toestemming.

Waarom denken jullie dat ze jullie dag na dag scènes uit de oorlog in het Midden-Oosten blijven tonen? Omdat ze hun doel van totale overheersing en het overnemen van de portalen daar niet hebben bereikt. Ze hebben jullie toestemming nodig om deze strijd voort te zetten. Geef het hen niet. Stop met het kijken naar het nieuws.

Ze zeggen: “Waar jullie je op richten, groeit.” Als jullie je richten op het nieuws, dan versterken jullie hun agenda.

Als kinderen, hebben velen van jullie geleerd het woord “nee” te vrezen.  Het vermogen om “nee” te zeggen is het kenmerk van iemand die niet door anderen wordt gecontroleerd en die zijn of haar persoonlijke vrijheid heeft gevonden. Jullie hebben geleerd het woord ‘nee’ te vrezen, zodat jullie maar twee opties hebben, namelijk ‘ja’ of ‘ik kan niet weigeren’. Dit was een ontwerp. Het is allemaal ontworpen. De enige manier waarop ze zich kunnen gedragen als een autoriteit voor jullie als buitenstaanders in jullie wereld, is om jullie het recht te ontnemen om ze te weigeren of om nee tegen ze te zeggen.

Wij van het Licht zijn ons bewust van de 5G kwestie. Het zou helpen als jullie in feite zouden stoppen met het gebruik ervan. Er zijn zoveel berichten en memes over het vernietigen van de torens. Wat als jullie gewoon stoppen met het gebruik ervan? Sharon heeft wifi, maar het is geen 5G. Het is goedkoper en werkt net zo goed als haar vorige 5G deed. Ze is op zoek naar een internetkabel om verbinding te maken met haar computer om helemaal geen wifi meer te gebruiken. Het is waar jullie je toestemming voor geven, dat is het probleem.

Jullie moeten bereid zijn om het zonder een aantal van jullie gebruiksgemakken te doen. In de tijden van verandering in de komende jaren zal jullie gemak een kenmerk van jullie verleden worden. Jullie internet zal binnenkort waarschijnlijk tijdelijk wegvallen, de cabal kan gas/benzine tekorten instellen om jullie te straffen door het niet kunnen rijden van jullie auto’s, ze zullen jullie baantjes wegnemen om jullie te straffen met armoede. Begrijp dat je in het midden van een gevecht zit waar de verliezers nog wat troeven in handen hebben.

Mensen proberen anderen wakker te schudden voor de 5G-problematiek. Ja, 5G werkt met chemtrails en GMO voedsel om kwetsbaarheid te creëren voor de vele virale aanvallen die ze voor u hebben gepland. Elimineer één van de factoren en je bent minder kwetsbaar. Elimineer ze allemaal en je immuunsysteem zal weer sterker worden.

Je speelt hen in de kaart door te doen wat ze vragen. Hoeveel van de waarheidsgetrouwen zijn nu geabonneerd of gaan zich abonneren op 5G wifi? Dit is niet acceptabel. Je moet overstappen als je trouw wilt zijn aan je woord. Het is gemakkelijk om erop aan te dringen dat alle anderen veranderen behalve jijzelf, maar als je dit doet, kom je nergens, want verandering begint bij jou. Doe wat je gezegd hebt te doen, alsjeblieft. De wereld heeft je nu nodig. Het doorgeven van berichten die je zelf niet onderschrijft komt neer op liegen.

Ik ben Ashtar en ik blijf tot jullie dienst,

Adonai

Ashtar

vertaling: ufofenomeen.blogspot.nl