Ashtar Command / via Christine Preston, / Per Staffan / 29 Januari 2018

Ashtar Command
via Christine Preston,
Per Staffan 29 Januari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

ASHTAR COMMAND: Lieve mensen, dit is een alert van het Ashtar Commando. Wij naderen een tijd met problemen vanwege een planetaire aanpassing die zal plaatsvinden binnen het proces van disclosure. De Aarde heeft een zeer dicht gebied bereikt van de Ring van Licht die een Fotonengordel wordt genoemd en het hele zonnestelsel wordt geraakt door elektromagnetische golven. Deze golven zijn als instrumenten voor het Grote Ontwaken nu het fotonenlicht en de gammastralen van deze elektromagnetische pieken en de psyche van de mensheid strippen waardoor de negatieve elementen op bijna dezelfde manier verwijderd worden als bij het gebruiken van de cirkels en de zwaarden van de Blauwe Vlam van Aartsengel Michael en ook die van de Elohim Hercules en Astrea.

Wij hebben het nu over de karakterdelen van personen die door het zelf zijn geschapen in het proces van gebruikmaken van het Licht van God, dat zorgt voor een uitstroming ofwel een besmetting. Op elk moment maakt het zelf een keuze om deze kracht wel of niet op de goede manier te gebruiken. Jullie kunnen het licht op de goede manier gebruiken of het verkeerd gebruiken terwijl jullie je levens leven.

Door het afdalen naar de derde dimensie van dualiteit hebben miljarden zielen een leven geschapen dat een leven op zichzelf heeft in de psyche, het onderbewustzijn van de persoon in incarnatie.