ZomerZonneWende 2022: Maria Kracht – ASHTAR: MARIA EN DE ORIGINELE ENERGIE (deel 1)

ZomerZonneWende 2022: Maria Kracht

ASHTAR: MARIA EN DE ORIGINELE ENERGIE (deel 1)

21 juni 2022 / Door Arthura Hector

ZOMERZONNEWENDE

De zomerzonnewende van 21 juni 2022 zal de kracht van de Heilige Moeder Maria inluiden. Vanaf nu zal deze gaan stromen in alle harten, sterker dan ooit.
De zon speelt op deze dag een enorme grote rol, en in de afgelopen periode zijn de zonnevlammen vanuit de kosmos zeer groot geworden. Deze grote zwerm zonnevlammen veroorzaken een groot elektrisch veld dat deze zomer veel effect zal hebben op alles wat leeft.

De kracht ervan zal enorm zijn en de helende Maria energie komt vrij in deze zeer hoge vibratie. Elk mens wordt aangeraakt. Open je hart voor haar zachte liefdesenergie, haar kracht zal een enorme uitwerking hebben op het gehele bewustzijn. Het originele deel van de mens wordt weer zichtbaar, deze is lang versluierd geweest.

UITWERKING ZONNEVLAMMEN

Tijdens de zomerzonnewende staat de zon op zijn hoogst, daar waar de seizoenen zich afwisselen en het licht van de zon afzwakt en toeneemt, geeft dit een extra stuwing. Waardoor het magnetisch veld van de aarde zich gaat uitbreiden en wordt versterkt. Magnetische velden vormen een aantrekkingskracht, zodat de nieuwe kosmische zaden de aarde gaan bevruchten met een hogere trilling, Dit zijn de lichtzaden die nu massaal ingeplant kunnen worden in het bewustzijn van de aarde en de mens..

Wanneer een planeet nieuwe creaties gaat uitdragen worden de levensvormen aangeraakt in hun originele vorm. Er gaat de komende zomer een totaal andere visie open waarbij creativiteit op nummer één staat, via creativiteit kan de mens de wereld aanpassen en naar haar originele staat van zijn resetten. Het kunstmatig veld wordt opgeheven daar waar de krachten het hoogst zijn. Vele vastgelopen conflicten krijgen nogmaals de kans om op een vredelievende manier opgelost te worden

OORLOG

Sommige conflicten, zoals de oorlog in Oekraïne, hadden al veel eerder tot een wapenstilstand kunnen komen. Het natuurlijk bewustzijn maakte dit mogelijk. ( Arthura: Via de vele zonnevlammen die ontstaan zijn en het hoge licht wat vrij kwam. Zie vorige berichten). Helaas zijn de manipulerende machten koppig en zij willen het natuurlijk bewustzijn dwarsbomen om hun doel te bereiken. Zij willen de helende Maria energie infiltreren door veel chaos en emoties te laten ontstaan, zodat deze mooie energie in de mens verstoord wordt. De angst voor de vrouwelijke Maria energie is zo groot, dat zij de vredesonderhandelingen hebben uitgesteld.

Het originele lichtdeeltje in het DNA willen zij versluierd houden.

Meer lezen >>>