Zevende Kristalactivatie: Op de golven van vernieuwing / 11 Juli 2020 / Via Arthura Hector

Zevende Kristalactivatie: Op de golven van vernieuwing
11 Juli 2020 / Via Arthura Hector

ASHTAR: OP DE GOLVEN VAN VERNIEUWING
Lieve mensen het is vandaag een bijzondere dag. De volle maan van afgelopen 5 juli is inmiddels goed geïntegreerd. De aarde heeft haar omarmt en mooi ontvangen. Deze maan is belangrijk, want de keel en het spreken zijn geactiveerd. Het nieuwe geluid golft vanaf nu over de aarde heen. Laat het tot je komen en jouw stem gaat anders klinken. Kristalhelder.
NIEUWE VISIE EN GELUIDEN
De nieuwe visie gaat samen komen met het nieuwe geluid. Zij kunnen niet zonder elkaar. Wanneer de ogen geopend worden, zie jij vele nieuwe perspectieven. Om deze in een stoffelijke vorm te gieten, mag de stem gaan spreken. Communiceer over de nieuwe beweging, zet deze nieuwe visie neer en spreek dit uit. Dit is het nieuwe wakker worden. De eerste golf: Het stilzwijgend kijken naar een grote verandering die voor je ogen verschijnt en dit heeft veel losgemaakt. De processen die opstonden gaven je een apart gevoel en zeker vanaf nu. Dit alles moet ook verwerkt worden en dit gaat gepaard met allerlei gevoelens en emoties. Om te durven kijken naar het nieuwe, komt ook het verleden omhoog. De herinnering aan het verleden kan helpen om door te stappen, want de kennis vanuit het verleden voorkomt negatieve herhalingen. Jij bezit een heleboel kennis vanuit verschillende tijdslijnen. Daar hoef je niet bang meer voor te zijn, ook al proberen de machthebbers jou daarin vast te zetten. Dit is het oude liedje wat zij steeds herhalen en dit oude deuntje is niet meer zo sterk. Het kraakt aan alle kanten en zwakt steeds verder af…
GOLVEN VAN VERNIEUWING
De golven van het wakker worden gaan door. Of er nu een crisis opstaat of een nieuw virus, het maakt niet uit. Alles wordt meegenomen in deze golven van vernieuwing. Zij worden onderdeel van het nieuwe wakker worden. Daar hoort een nieuw geluid bij, dit geluid is anders en onbekend. Dit kraakheldere geluid kan haar doel niet missen. Dit nieuwe geluid zal vele aanzetten om te gaan spreken. Uiting geven aan deze nieuwe beleving wordt een feit en niet alleen in de kunst, ook in de economie en de wetenschap. In alle lagen van de mensheid zal dit door stromen. De economie vormt een punt van discussie in deze vernieuwing. Het oude geld zal een wending nemen, andere bronnen worden aangeboord. De vele initiatieven gaan opstaan vanuit de gewone burger.