WinterZonneWende 2022 – ASHTAR: HET LEVENDE LICHT

WinterZonneWende 2022

26 december 2022 / Door Arthura Hector

ASHTAR: HET LEVENDE LICHT

In dit bericht spreek ik over het levende licht. Dit licht bevindt zich in het hart van elk levend wezen. Dit levende licht is een herinnering van wie jij werkelijk bent.Het levend licht ontstaat rechtstreeks vanuit de grote Oerbron en uit dit levende licht is al het leven geboren.

Een wonderlijk gegeven waarmee de mens omringt wordt, jouw manna, het geestelijk voedsel bevindt zich daar. Het heeft vele namen gekregen waardoor er wat misleidingen zijn ontstaan.

Daardoor zijn er vele die niet meer weten wat dit heldere, zuivere licht brengt. Het is amper in woorden samen te vatten, want dit is meer een beleving vanuit een hogere sfeer.

BRON VAN VREUGDE
Het is de Oerbron van vreugde, liefde, overvloed, weldaad en genezing. Het is alles wat de mens zich kan wensen. Vandaaruit kan er een verjonging plaats vinden in de geest en door jezelf te verbinden kun je het innerlijk licht openen. 

GELOOF
Helaas is het geloof in deze kracht wat verwatert en bij sommige helemaal verdwenen. Weet dat jouw gedachtekracht werkt als een intermediair. Nieuwe kennis en oplossingen komen zo op je pad, want dit is de stroom van de openheid en de verdieping.

Wanneer jij in deze energie gaat staan dan wordt je als een uitgelaten kind spelend in de groene weide van de Goddelijke Geest. Ooit kwamen vele bij elkaar om de ervaringen te delen van het levende licht en zij raakte bevrucht met het levende woord. 

WINTERZONNEWENDE
Dit Levende Licht gaat sterker stromen en tijdens deze winterzonnewende van 21 december 2022, neemt deze kracht toe in jouw systeem. De verschuivingen van het ware licht en het valse licht komen beiden in beweging. Spreek vanuit de waarheid en voel vanuit het hart wat de waarheid betekend.

Meer lezen >>>