Volle Maan: Verschuiving Paradigma

Volle Maan: Verschuiving Paradigma

6 december 202 / Door Arthura Hector

ASHTAR: VERSCHUIVING VAN REALITEITSBESEF

De volle maan van 9 december 2022 veroorzaakt een verschuiving in het bewustzijn.
Oude en nieuwe velden veranderen waardoor verschillende realiteiten door elkaar heen kunnen gaan lopen. Blijf goed bij jezelf en neem op tijd afstand van de verwarring om je heen, zoals in de politiek.

De energetische omschakeling verloopt in fases en de verschuiving van tijdslijnen brengt soms wat onstabiliteit. Zowel in de geest als in het lichaam, dit geeft een schommelend effect op de aura en in de energievelden van je systeem. Visualiseer je balans en neem op tijd rust.

KLACHTEN

Duizeligheid, hoofdpijn, aangezichtsklachten, pijnklachten nek en schouders, druk op het hoofd, maagklachten, jeuk en met name klachten van de neus (neus is verbonden met de droomchakra) zijn de eerste tekenen dat er een verschuiving gaande is.

Let goed op, wanneer het lichaam in een te grote hitte of koude terecht komt dan vecht het lichaam om de balans te herstellen. Communiceer met je lichaam en kijk wat jouw innerlijk licht als antwoord heeft, bewust worden van deze onbalans kan het zelfgenezend vermogen stimuleren om door dit dieptepunt heen te komen. (Bij plotselinge vreemde of langdurige klachten raadpleeg een dokter).

De natuurlijke elementen die een onzichtbare invloed uitoefenen zoals magnetische velden, luchtverplaatsing hoog en laag (welke plotseling koude en warmte veroorzaken), de aarderesonanties die zich verhogen door de kosmische straling, zijn de velden die een grote invloed op jouw systeem kunnen hebben en beïnvloeden de verschuiving in jouw waarneming.

ENERGIEVELDEN

Verschillende energievelden zorgen voor een bijzondere beweging, oude velden worden als het ware opzij geduwd door het nieuwe fotonen veld. Dit gebeurt in fases en vanuit een golvende beweging zoals bij eb en vloed. De zon gaat een zeer grote rol spelen in de nieuwe tijd. De kracht van de zon wordt sterker en sterker, zodat ook jouw innerlijk licht krachtiger wordt. Jouw innerlijke waarheid wordt helder en scherp. De communicatie met het droombewustzijn gaat open.

Lumen Internum

Meer lezen >>>