Volle Maan: Oude Schil Breekt Open

Volle Maan: Oude Schil Breekt Open

ASHTAR: ‘LICHTWEZEN KOMT TEVOORSCHIJN’

6 januari 2023 / Door Arthura Hector

 

De volle maan van 7 januari 2023: De oude laag van illusie kraakt in al haar voegen, deze vertoont vele lekkages. Wanneer de schil van verharding de nieuwe energie niet meer kan dragen, breekt deze open en het originele lichtwezen komt naar buiten en betreed een geheel nieuwe zone.

JOUW OUDE SCHIL

Jouw innerlijk licht werd omhult door de harde schil van illusie, waardoor vele waarnemingen beïnvloed werden. Het volgen van je innerlijke stem werd bemoeilijkt en onbetrouwbaar. Voor een zeer lange tijd hield de mens deze oude verharde schil in stand, het diende als een soort bescherming. Het programma van dominantie maakte hier gebruik van en weefde vele draden van verwarring en het innerlijke licht verkleinde zich.

ETHERISCH EI

Inmiddels heb jij deze oude schil omgezet in een nieuwe vorm, want er is een soort etherische laag ontstaan waarin het nieuwe lichtwezen kon groeien en de laag van verharding veranderende in zachtheid. Nu kan de wedergeboorte plaatsvinden in de resonanties van de nieuwe tijd. De verharding veranderde in een kwetsbare schaal die het lichtwezen als een etherisch ei omhulde en voedde, zodat het sterrenzaad en het innerlijk licht samenvloeiden.

STRIJD EN ZWAARTE

De vele gevechten die jij moest leveren om dit levende licht te laten groeien, waren niet makkelijk en vaak te zwaar om te dragen. Er kwam hulp vanuit een wereld waarin het levende licht van liefde werd voortgestuwd. Deze lichtwereld komt nu dichterbij en jouw innerlijk licht straalt nu krachtiger dan ooit.

AARDEVUUR

In de kern van de aarde brandt nu een nieuw vuur van wedergeboorte.

Meer lezen >>>