Volle Maan: Magnetische Lichtkracht.

Volle Maan: Magnetische Lichtkracht

8 maart 2023 / Door Arthura Hector

ASHTAR: GOLVEN VAN MAGNETISCH LICHT, BUNDEL JE KRACHTEN

De lichtwereld stuurt een goddelijke licht naar de volle maan om de magnetische golven op de aarde te versterken.

Tijdens de volle maan van 7 maart 2023 worden er magnetische stormen vanuit het universum getransformeerd tot een magnetisch veld, waardoor de lichtkracht van de volle maan heel intens en diepgaand doorwerkt.

Deze magnetische golven worden zeer krachtig en dit alles heeft effect op het bewustzijn van de mens. Er kan een slaperig of zwaar gevoel ontstaan, alsof je in een diepe trance raakt.

Magnetische Aarde Krachten

De magnetische kracht van de aarde neemt sterk toe en dit kan gevoeld worden in het lichaam en vooral onder de voeten. De aarde wil graag een verbinding maken met jouw energie en met alles wat leeft op haar zodat er een eenheid gaat ontstaan tussen al het leven. De aarding wordt zeer magnetisch en dit alles is nodig om een grote omzetting in het bewustzijn te maken. Vele bijzondere ervaringen komen als nevenverschijnsel naar boven, wanneer de illusie doorbroken wordt.

TIJDSLIJNEN

De ombuiging van tijd speelt hierbij een rol en daardoor kan er een versnelling plaats vinden. Het fysieke lichaam reageert heel verschillend op het magnetisch veld, door te snel of juist heel langzaam vooruit te bewegen. Weet dat de lichtkrachten door je heen werken en via jouw innerlijke wereld gaan zij spreken.

HERINNERINGEN

Spelen er nog oude storingen die je niet kan plaatsen een rol? Deze oude storingen worden nu opnieuw geopend vanuit het onderbewustzijn, zodat de vergeten stukjes weer boven komen.

Het ingrijpen vanuit het Christuslicht (eenheidslicht) gaat nu tot een vorm komen en deze volle maan werkt door in de magnetische velden. De magnetische energie richt zich vooral naar binnen en opent de innerlijke wereld, zodat er een diepere laag zichtbaar wordt. De hogere frequentie bereikt de verlichting en de opschoning laat het licht in het hart stralen van vreugde.

BEINVLOEDING NEGATIVITEIT

Wordt je geraakt door de mening van je medemens, en voel jij de giftige pijlen diep bij je binnen komen? Sta dan op en creëer een heilige cirkel van licht om je heen. Binnen deze cirkel laat je niemand toe, alleen degene die je liefhebt en vertrouwt. Plaats de lagere emoties buiten de cirkel van licht en zet negativiteit buiten de deur.

TRIGGERS

Is dit niet voldoende en blijf je met heftige emoties achter, dan is dit het teken van een verstorende trigger in je systeem. Blijkbaar raakt het je zo heftig dat de innerlijke laag diep geraakt wordt en het beïnvloed de emoties negatief. Boosheid, haat en walging kunnen ontstaan in de chaos van verwarring. Maak onderscheid tussen de disbalans van de ander en de eigen negatieve emoties. Het negatieve deel wat in jezelf leeft mag aangepakt worden en de negativiteit van de ander zet je buiten. Je hoeft alleen het eigen deel te ontmantelen en met licht en liefde te omarmen.

Liefde en Aandacht

Meer lezen >>>