Volle Maan: Licht van Ascentie – Arkura Kumara: De Volle Maan van Ascentie Schijnt op de Wonden van Weleer.

Volle Maan: Licht van Ascentie

5 februari 2023 / Door Arthura Hector

Arkura Kumara: De Volle Maan van Ascentie Schijnt op de Wonden van Weleer.


Ascentie-Licht

Het Ascentie-licht van deze volle maan gaat door werken in de verschillende lagen van jouw bewustzijn. Door de verschillende lagen heen zal zij gaan stralen met haar zachte maanenergie. Het hogere zelf sluit aan en schudt jouw geest wakker. Het oude en lagere mensdeel beleeft de pijn van het stoffelijke en nu mag dit deel gaan Ascenderen. Elk levend wezen bevat een hoger deel van bewustwording en groei. Het hogere lichtdeel vernieuwd alles.

Het hogere lichtdeel vernieuwd alles. 

LAGER DEEL

Laat het licht en de liefde schijnen naar het pijnlijke deel en je ziet de mist lost op. Nu wordt de waarheid zichtbaar, is dit te pijnlijk voor jou? Los het trauma op en geef je aandacht aan het fysieke lagere lichaam. Open jouw zwakkere kant en kijk waar de triggers vandaan komen. Kijk erna en besef dat dit deel een onderdeel is van de oude tijd op aarde. De mens is getekend door de pijn van het oude systeem. De illusie is geplaatst als een mist om het lagere deel heen, wat wil je nog verborgen houden? De pijn afschermen werkt maar tijdelijk en kost veel energie.

VOLLE MAAN VAN ASCENTIE

De volle maan van 5 februari 2023 brengt het Ascentie proces in een versnelling. Het eigen hogere deel wil gaan spreken en vraagt om een verbinding, zodat het kan indalen in het lagere voertuig. De pijn in de lagere chakra’s tonen aan hoe veilig jij je voelt, dit deel heeft zoveel gemist en geleden. In de hogere laag kan de mens vreugdevol verblijven en daarom mag het zwaardere lichaam de onvoorwaardelijke liefde ontvangen uit deze dimensie. De verlichting verzacht de pijn en het verdriet van het gemis.

Bekijk de pijn of het verdriet vanuit een andere hoek, zodat de pijn niet zwaarder wordt maar lichter. Een hoger bewustzijn kan helpen om het pijnpunt te verleggen naar een geestelijke draagkracht. Het hart en de Goddelijke liefde kunnen veel meer dragen dan je vermoedt.

MEDICIJN VAN GODDELIJKE LIEFDE

Jouw manier van denken kun je richten op het medicijn van het licht, accepteer de situatie en herken de pijn. Het is het innerlijk kind nooit geleerd om de pijn te omarmen, pijn en verdriet vragen om aandacht en liefde. Laat het opstijgen naar een hoger plan in plaats van de pijn te verzwaren. Neem het mee in je armen en stijg op. Het gemis aan liefde brengt ziekte voort en ongezonde situaties.

GEDACHTEN ZIJN KRACHTEN

Meer lezen >>>