Volle Maan: Golvende Emoties – SANANDA: KRACHTIGE LIEFDESENERGIE via de EMOTIONELE INTELLIGENTIE

Volle Maan: Golvende Emoties

5 april 2023 / Door Arthura Hector

SANANDA: KRACHTIGE LIEFDESENERGIE via de EMOTIONELE INTELLIGENTIE

 

VOLLE MAAN 6 APRIL 2023

De volle maan van april treed krachtig naar voren, waarbij de energie in grote golven over de aarde verspreiden. Dit is het hogere licht van de emotionele intelligentie. Heel hoog en weer wat lager resoneren ze in jouw systeem, dit zorgt voor wat onverwachte bewegingen in de emotionele energie.

De manifestatiekracht beweegt er versnelt doorheen en dit geeft soms wat haperingen. Deze grote omvorming veroorzaakt soms wat spanning in het emotioneel lichaam. Het invoelend vermogen wordt sterker en de empathische prikkels krijgen een groter bereik.

BINNEN BUITEN BALANS

Jouw balans wordt op de proef gesteld, want er gaan bijzondere emotionele golven ontstaan. Degene die nog met een oude karmalijn verbonden zijn, merken een emotionele verandering in de relaties. Loslaten van het karma wordt bemoeilijkt wanneer er op een oude manier wordt gedacht. Karma’s zijn een oud gegeven die niet passen in het nieuwe gevoel. De versnelling van energie ontstaan in de verbindingslijnen van de emoties en lossen op, wanneer de verandering in je emotionele systeem de emotionele intelligentie verhoogt.

Hanteer een Goede Balans, Wanneer de Emoties Heel diep gaan Kan er Paniek Ontstaan.

EMOTIONELE INTELLIGENTIE

Degene die veel vanuit het hoofd leven worden schoongewassen door de vele emoties die zij opnieuw, maar in een diepere laag mogen doorleven. Deze afstemming is nodig, omdat de emotionele intelligentie verhoogd gaat worden. Je krijgt toegang tot een breder scala van emotionele mogelijkheden, want daar liggen grote gaves verborgen. De kennis die daarmee gepaard gaat komt vanuit een hele andere laag. De buitenwereld vormt de vele ‘spiegels’ die jouw emotionele energie gaan reflecteren, waardoor jij een supersnelle verbinding kan maken met de andere om je heen. Vooral met degene waarmee je een diepe verbinding hebt.

WAZIGE GEVOEL

Een wazig gevoel kan ontstaan, wanneer de lijnen worden gereset tussen jou en een dierbare. Dit zijn hele bijzondere verbindingslijnen die heel wat teweeg hebben gebracht en trauma’s in zich dragen. Neem op dat moment rust en raak niet in paniek of schakel hulp in.

Deze omschakeling brengt uiteindelijk nieuwe liefdevolle verbindingen tot stand, waaruit een wonderlijke beleving kan groeien die soms wat onwerkelijk lijkt.

MOEDER AARDE HELPT

Meer lezen >>>