Volle Maan: Aquantum Vermogen – St. Germain: Violette Vlam & CuantumLiefde

Volle Maan: Aquantum Vermogen

4 mei 2023/ Door Arthura Hector

ST. GERMAIN: VIOLETTE VLAM & QUANTUM LIEFDE

De volle maan van 5 mei 2023 zal in het teken staan van het Violette Quantum Bewustzijn. Er ontstaat een extra hoge golf van licht naast de vele kleinere golven die eerder zijn geboren. Het elektromagnetisch veld resoneert steeds hoger en hoger en tijdens deze maan zal het violette licht daarin geactiveerd worden. De aarde gaat in de zomer van 2023 haar eerste Quantum sprong maken.

SUMMER OF LOVE

In de zomer van 2023 zal alles in het licht van de Goddelijke liefde samenkomen, de golf die daaruit voortkomt is enorm krachtig.

VIOLETTE STRAAL EN HET FOTONENLICHT

Een zeer hoge frequentie fotonen worden vanuit de kosmos naar de aarde gestuurd, wanneer deze aankomen in de kernkristal zal de violette straal worden geactiveerd.

Vanuit het hart van de aarde resoneert nu het kwantumvermogen in het violette licht, dit licht gaat jouw hart genezen. In de aarde wordt er een proces in werking gezet waardoor de kristallijne laag in beweging komt. Het kristallijne bewustzijn straalt nu een hoog violet licht uit en het geluid wat zij voortbrengt is een zuivere nieuwe klank. De kristallen in je huis gaan meezingen tijdens de volle maan van 5 mei 2023.

Deze hogere trilling zal jouw hart vervullen vanuit de kracht van de violette vlam. In het collectieve bewustzijn worden vele donkere schaduwen opgelost, zodat de mens weer heldere gedachten kan manifesteren. Verwarring, duizelingen en licht in het hoofd kunnen voorkomen, maar dit is slechts tijdelijk van aard. Houden de klachten te lang aan bezoek dan een specialist. Het fysieke lichaam kan de omzetting soms niet goed verwerken en dan blijft het hangen in oude patronen.

DOORBREEK DE BARRICADE

Sommige komen een barricade op hun pad tegen en worden belemmerd. Een onzichtbaar obstakel verspert de weg, doordat hun geest met twijfel en angst is verdoofd kunnen zij dit niet meer waarnemen. Wanneer je wordt opgetild via het violette licht van Saint Germain, maak je een kleine Quantum sprong. Dit violette licht zal je beschermen en genezen, zodat alles weer kan gaan stromen..

De oude Matrix van Illusie komt ten Einde

Meer lezen >>>