Volle maan 27 februari: ‘Genezing van jouw pijn en angst’

Volle maan 27 februari: ‘Genezing van jouw pijn en angst’

27 februari 2021 / Via Arthura Hector

ASHTAR

De volle maan van 27 februari 2021, zal een opening creëren in het schaduwdeel van het hart. De pijn geneest en laat zich herstellen, zodat het hart weer kan liefhebben zoals het ooit bedoeld was.

Er wordt een proces van Goddelijke omzetting voorspeld. De interne ervaringen zullen hemels zijn, maar de interactie met de buitenwereld kan even wat lastig worden. De buitenwereld kan overprikkeling veroorzaken, vooral omdat de belevingen die ontstaan in je hart zo puur zijn. De chaos buiten jou, wordt dan teveel. Te confronterend. Jezelf terugtrekken van alle commotie helpt je om door deze periode heen te komen. Geef toe aan dit stilte proces. Een zuivering komt tot stand in alle lagen van het emotioneel veld. Geniet van de zon en de natuur. Zelfs de regen kan op een symbolische manier, je tranen wegspoelen en het hart zuiveren.

INNERLIJKE BELEVING EN OMZETTING

Er wordt veel van je verwacht, luister daarom goed naar je innerlijke stem en kijk wat de mogelijkheden zijn om dit tot realisatie te brengen. Diep vanbinnen weet jij de oplossing, open jezelf voor de kristallijne energie van Aquarius en je zult de vrede gaan ervaren.

Te midden van de chaos die de komende tijd heftiger zal worden, komt er een bevrijding. De wolk van illusie wordt verdreven. Door het doorzichtige spel van de politiek, ga jij inzicht krijgen. De chaos van de twijfel vertrekt, want het eindpunt van de pijn komt in het vizier.

Dit is goed nieuws en je gaat steeds meer stralen. Verwijten maken naar andere siert niemand, maar nu besef je waarom. Dat geeft enorm veel rust en nu kan je weer gaan genieten. Genieten van de kleine dingen in het leven. De simpele dingen in het leven zijn zo belangrijk en raken de kern in alles. De diepte van de emotie waarin de genezing plaats vind is onomkeerbaar. Deze is blijvend. Jij wordt een nieuw mens, geboren uit de Goddelijke liefde en de puurheid van de nieuwe aarde te samen.

Meer lezen >>>