Volle maan 24 juli: De Cirkel Is Bijna Rond

Volle maan 24 juli: De Cirkel Is Bijna Rond

21 juli 2021 / Via Arthura Hector

ASHTAR

Volle maan en de nieuwe codes

ZELFBEELD HERSTELLEN

Deze volle maan laat zien dat er nog stukken overwonnen mogen worden. Diep in de eigen kern is de heelheid nog compleet. Deze Godsvonk werkt mee aan de totstandkoming van de grootse bevrijding ooit. De lossen delen komen weer samen in één grote cirkel van verbinding. Waarbij de heelheid in het fysieke leven tot stand kan komen. De volle manen in 2021 geven vele nieuwe codes vrij, zodat er bijzondere inzichten ontstaan. Het leven op aarde wordt vernieuwd en alle oude codes verdwijnen.

In het kleinste deeltje, zoals in een atoom werkt deze kracht door en tot in de kleinste cel van het lichaam wordt deze kracht opgewekt. Alles wordt vernieuwd.

DIMENSIES

De aarde wordt omringt door de twaalf dimensies en deze twaalf poorten verschaffen toegang tot het kosmisch bewustzijn. De heelheid is nabij, de nieuwe visie is bijna compleet.

Pijnappelklier

Wanneer de cirkel rond is kan de pijnappelklier geactiveerd worden en het hart wordt verbonden met de kern van de aardebloem. Dit alles staat te gebeuren en een hogere trilling wordt van kracht. De helende kracht vanuit de Goddelijke bron van liefde zal alles gaan verbinden. De vibraties gaan stijgen en niets kan dit tegenhouden. De aarde bloeit op en maakt zich klaar voor de grote sprong.

Vele lagen zijn al verweven met de nieuwe energie, maar voor sommige is het nieuwe nog niet zichtbaar. Deze onzichtbare schakels zijn het ongrijpbare deel van wie jij ooit was en dienen schoongespoeld te worden. Bekijk dit nieuwe deeltje als een verloren schat, die weer gevonden mag worden. Dit is de nieuwe aanvulling op jouw oude persoonlijkheid. Niet het kwaad moet bestreden worden, maar de visie over het kwaad. Kijk erdoorheen, want het ego wil graag alle aandacht, laat dit ego maar varen en schep ruimte. Zuiver je visie en stem af op de Goddelijke toon. Schilder je leven in met de regenboogkleuren en vraag om goddelijke manifestatie kracht om dit te realiseren.

Meer lezen >>>