VOLLE MAAN 2 SEPTEMBER 2020: 9e Kristal Activatie van het derde oog / Via Arthura Hector / 1 september 2020

VOLLE MAAN 2 SEPTEMBER 2020:
9e Kristal Activatie van het derde oog
Via Arthura Hector / 1 september 2020
ASHTAR
Wat brengt het derde oog?
Een heldere blik zorgt voor veel inzicht. Vanuit het hart leven geeft andere visies weer en dit zorgt voor een vernieuwing. De vernieuwing waarover wij vaak gesproken hebben, daarnaast neemt het derde oog andere dingen waar. In het donker herkent het de vele creaties. Het weten wat een energie inhoudt, geeft rust en vertrouwen. Het brengt tevens positiviteit in je leven en ondanks alle chaos blijf je moed en hoop houden. Je gelooft in een een goede afloop. Dit is jouw overlevingsmechanisme. Zo werkt het: Het zorgt ervoor dat de positieve stofjes in je hersenen aangemaakt worden, zodat je sterker door dit alles heen komt.
De ogen zijn de waarnemers en het gevoel geeft er een extra dimensie van kleur aan. Het derde oog heeft een andere functie, dan de beide fysieke ogen. Het derde oog draagt de functie van het innerlijk kijken, in deze tijd van chaos en verwarring brengt het een groot inzicht. De problematieken die opstaan worden vanuit een echte waarheid bekeken en dat zijn belangrijke gegevens in deze tijd. Het naar binnen kijken naar wie je werkelijk bent, komt bij je binnen. Het geeft je een zekerheid die je nog niet eerder had. Het derde oog kan door sluiers heen kijken en jouw gevoel wordt daardoor beïnvloed en bevestigd.
ALLES REAGEERT DAAROP

Aquarius kinderen
De Aquarius kinderen komen eindelijk thuis in deze wereld van speelse energie. De energiestroom die zij voelen wordt anders, fijner. Hun communicatie met het licht kan opengaan en zij schamen zich niet meer. Vooral omdat zij merken dat vele volwassenen ook veranderen. Alles reageert op deze nieuwe stroom van energie. Jouw lichaam reageert daar ook op. De ogen gaan open naar de kinderen die in alle lagen leven. Ook de duistere kant wordt geopend, om alles zichtbaar te maken.
MOE EN MOEDELOOS
Ben je moe, moedeloos en negatief, zie je geen uitweg meer? Kom je uiteindelijk in een negatieve spiraal terecht? Wees gerust deze energie die gaat stromen is uniek en het kan je uit de leegte halen. Wanneer deze energie bij je komt, stap je uit de negativiteit! Jij zal bij degene horen die moed houden en je geeft dit door…. Jouw energie is niet meer te stoppen en deze blijft op peil. Alles blijft stromen. De negende activatie laag is uniek en wonderschoon. Het geeft je een push de goede richting uit. Omarm het met liefde en alles wordt aangeraakt.