VOLG DE KERING VAN DE NIEUWE TIJDSGOLF / 12 augustus 2020 / Via Arthura Hector

VOLG DE KERING VAN DE NIEUWE TIJDSGOLF
12 augustus 2020 / Via Arthura Hector
ASHTAR
Tijdens de maand augustus (2020) zal je merken, dat er dingen totaal anders lopen in je leven. Na augustus wordt jouw gevoel steeds duidelijker. Deze helderheid helpt je om door vele situaties heen te komen. De mensheid komt in een totaal nieuw veld terecht van vernieuwde energie. Dit is de vibratie die jou kan helpen om werkelijk los te komen van allerlei manipulaties.
PASSIEF OF ACTIEF
In een vorige bericht heb ik gesproken over de ombuiging van de tijdslijnen en dit fenomeen draagt hier aan bij. Dit alles kan je in een vreemd gevoel plaatsen. Besef: dit is de werkelijke ommekeer, zowel fysiek als energetisch. De nieuwe beweging wordt een feit. Je gaat steeds duidelijk staan voor wat je belangrijk vind. Terwijl andere wat moe zijn van al die veranderingen, nemen zij de tijd om alles nog even te laten doorwerken. Misschien ben je nu wat sloom en traag en denk je: “Is dit de nieuwe tijd”?
Je dacht dat het anders zou verlopen…
Jawel, dit is de start van de nieuwe tijd en jouw energie gaat veranderen: Je gaat veel energieker worden. Tot dat moment mag je even veilig in je coconnetje blijven. Voel gewoon wat je nodig hebt en kijk wat je aan kan. Alles op zijn tijd, het gaat komen lieve mensen! Ook al draait jouw wereld drie keer om, blijft bij jezelf en volg je eigen stroom van verandering. Sommige zijn sneller of stappen meteen in een vlotte beweging. Kijk ernaar en voel: Is dit wat voor mij? Wees eerlijk en ga niet tegen je gevoel in zwemmen. Wil je het vol blijven houden, volg dan je eigen innerlijke proces. Volg de nieuwe golf vanuit actie of rust. Jij mag kiezen. De nieuwe golf zal dwars door de chaos heen gaan, dus je intuïtie is heel belangrijk. Jouw intuïtie zorgt ervoor dat je het juiste spoor blijft volgen. Wees niet bang en stap in de vernieuwing, laat het gewoon gebeuren. Ieder heeft een eigen draagkracht. Draag deze verandering naar eigen vermogen uit.