Venus Versus Vaccinatie

Venus Versus Vaccinatie

09 mei 2021 / Door Arthura Hector

ASHTAR:

Venus is de vrouwelijke kracht van zelfgenezing. Zij bezit de kennis over de vrede en het herstel van het duale geweld. Vanuit de kracht van Venus kan de aarde zichzelf weer herstellen in haar heelheid. De kennis vanuit Venus komt de aarde binnen en de mens heeft de mogelijkheid om dit te openen via een natuurlijke genezing.

Wanneer het angst-virus in jullie geesten blijft door razen, kan er geen helderheid ontstaan.
Het genezend vermogen in de mens kan enkel aangewakkerd worden vanuit liefde en empathie. Het natuurlijk bewustzijn is een godsgeschenk, de intuïtie is daar een onderdeel van. Door de intuïtie weer te gaan gebruiken kan het gevoelsleven weer op gang komen. Zo kan er een balans ontstaan. Breng de helderheid terug en zie dan hoe het spel werkelijk gespeeld wordt. De dualiteit waarin jullie leven heeft vele mogelijkheden. Venus stuurt de kennis van het creatief vermogen, zodat oplossingen op je pad komen. Je bent niet overgeleverd aan verwarring, want er zijn vele paden waarin de mens zichzelf kan spiegelen. De kosmos spiegelt jouw geest voortdurend om je wakker te houden. De updates zijn divers en het is de mens die in deze kosmische spiegel mag gaan kijken. Daar liggen de inzichten.

VENUS EN DE GROTE VERANDERING

De vrouwelijke kracht van Venus brengt genezing en opent de gevoelskant. Het hart gaat spreken in de taal van de liefde, zodat de heilige kennis zich opent. Alles wordt hersteld. Waarom spreekt Venus via de komende maan van mei? Er gaat een poort open welke de kennis van Venus zal gaan activeren. Verzwak jezelf niet langer en sta op en kijk in de kosmische spiegel van Venus. Werp een blik en vraag om opheldering. Venus maakt de verbinding met Shamballa. Een kristalstad van de binnenaarde, welke ooit de energie van Avalon in zich droeg. Het aardse paradijs.

Meer lezen >>>