Vampirisme: Het wezen van angst

Vampirisme: Het wezen van angst

9 december 2021 / Via Arthura Hector

SANANDA:

Het Goddelijk Licht in het hart verjaagd alle duistere vormen van wanhoop. Treed toe tot het verlichte hart. Het vampirisme is een zuigende energie en deze vormt mistlagen. Zij leven van de angst en willen deze mist vergroten. Clusters van chaos ontstaan en verwarring in de psyche zorgen voor een waas en de ware realiteit vertroebeld. De mens mag zich bewust gaan worden van deze neerwaartse spiraal.

OVERGAVE AAN HET GODDELIJKE LICHT

De overgave aan het Goddelijke Licht geeft helderheid. De ontmoeting van de innerlijke kracht zal leiden naar een heldere geest. Op die manier kan het collectief bewustzijn weer krachtig worden in de liefde en de angst uitbannen. Gelijkgestemde zielen gaan opstaan en komen samen in de stilte van het hart. ‘Het innerlijke heilige pad’ zal geopend worden door de Goddelijke Zegel. De intuïtie ontwikkeld een eigen taal via de stilte. De herkenning van deze Aquarius energie zal de angst verdrijven. Bewustwording gaat opstaan in vele lagen waarin de mens werkzaam is.

DECEMBER 2021

In de komende maand december van het jaar 2021, gaat er een groot Licht de aarde bereiken. Dit grote Licht zal vele harten verlichten en in 2022 komt dit op vele manieren tot uitdrukking. Het vampirisme zal in dit licht verschrompelen. De misten van angst worden verkleind door de verlichting in de harten. In de ogen van de mens zal de chaos weerspiegeld worden en de angst wordt steeds verder onthult. Vele zullen de waarheid gaan steunen en op gaan staan om zich tegen deze angsten te gaan verzetten. De manipulatie van angst zal ten gronde worden gericht en overwonnen worden door een individuele innerlijke kracht.

Meer lezen >>>