Sirius Portaal: Hogere Magie & Heilige Leeuwenkracht

Sirius Portaal: Hogere Magie & Heilige Leeuwenkracht

8 augustus 2022 / Door Arthura Hector

ASHTAR: DE HEILIGE MISSIE

Nu het Sirius portaal opengaat zal er een enorme kracht vrijkomen in het collectief bewustzijn. De heilige kennis die nu zichtbaar wordt, wordt geïnjecteerd in het collectief geheugen. Deze instraling gaat samenkomen met de kracht van de zonnestormen en de fotonen die heel hoog trillen en zij zorgen ervoor dat er vanuit het diamantlicht een toestroom komt van heilige energie.

DROOMBEWUSTZIJN

Heilige kennis en hogere magie komen voort vanuit het archetype van de katachtige, zoals de leeuw. Het intuïtief vermogen gaat grote sprongen maken en verbindt zich met alles wat goddelijk is. Open jouw goddelijke vonk en laat het binnenstromen.

De leeuw zachtaardig en liefdevol, kan ook af en toe zijn klauw uitslaan ter verdediging, vanuit rechtschapenheid en om zichzelf te beschermen.

Er gaan nijpende situaties ontstaan en sommige kunnen het onrecht niet meer aanzien. Vanuit die visie worden de zaken heel duidelijk belicht: ‘Wie manipuleert zal ten onder gaan’.

KRACHT VAN ACHT

Daarnaast zal de kracht van acht een oneindige energie laten toestromen. De lemniscaat wordt vanuit het diepe bewustwording opnieuw gecodeerd. Dit is de sleutel van de verlossing en de kennis van het eenheidsbewustzijn, zoals het christusbewustzijn.

Via de droom kan er een verbinding worden gemaakt met het collectief geheugen, zodat er in jouw verledentijdslijnen het eenheidslicht gaat schijnen, dit licht wordt geactiveerd. De schaduwwolk die nu wordt weggetrokken laat de kennis van het heilige licht ver schijnen.

Dit alles verlicht de vele tijdslijnen die verbonden zijn met jouw bewustzijn, deze lopen vanuit het verleden naar alle andere levenslijnen die jij ooit hebt doorleeft. Deze versnelling is pittig en soms kun je even in de war raken. Er wordt dan zoveel losgetrild, opgelost en aangeraakt dat er tijdelijk een soort storing in de waarneming plaatsvindt. Je kan letterlijk je balans verliezen of figuurlijk de horizon zien kantelen.

FYSIEKE WERELD

Alles wat in de fysieke hersenen opengaat, zal ook de darmen beïnvloeden. Het zenuwstelsel geeft signalen af en daardoor lijkt het alsof je fysieke gezondheid ook even uit balans raakt. Het bewustzijn kan daardoor ook even gaan dwalen en het lijkt alsof je even wat buiten jezelf geraakt. Het vele slapen brengt je naar de droomtijd, je kunt dan heel dicht bij de hogere energie komen. De heilige kennis wordt dan aan je getoond en als een boek van wijsheid geopend. Dit boek van heilige wijsheid gaat zichtbaar aan je verschijnen. Als dit via een droom bij je komt, probeer deze dan te herinneren of vraag om een herhaling zodat je het beter begrijpt.

Meer lezen >>>