SANANDA – Ingrijpen Christus Energie

SANANDA – Ingrijpen Christus Energie

‘Heilig zijn Degene die in de Goddelijke Overgave kunnen Leven’.

2 februari 2023/ Door Arthura Hector

 

Christus Bewustzijn: Het Nieuwe Goddelijk Plan

Ik open het pad van de verlichting, zodat alles vanuit een hogere liefde kan toestromen, ontvouw het hogere deel in jezelf en stijg op.

Het Christusbewustzijn wordt actief en de vrouwelijke Christin zal samengaan in de eenheid van de vreugde. Hoger en hoger vibreren de energieën en zij gaan open om het nieuwe te verkondigen. Een diepere laag wordt geopend in het bewustzijn van de mens en de Goddelijke levensbron stroomt over van liefde en activeert de chakra’s, zodat de manna ontvangen kan worden om de ziel te verrijken. Het fysieke zal vederlicht worden en de geest openen voor een spirituele ontwaking.

Reset Hoofd

Het hoofd zal een reset ontvangen, zodat deze de aansluiting kan maken op de nieuwe energie van de bevrijding. De Christusenergie is verbonden aan de Goddelijke Bron en opent het hart van de mens, de intuïtie gaat spreken vanuit een diepere waarheid. De liefde van het Christusbewustzijn zal gaan stromen en vele maken de grote sprong naar de nieuwe wereld van eenheid. De Engelen dalen af naar de aarde om de mens op te tillen in de verhoging.

De schaduw van de pijn wil hen verzwaren, maar de hogere lichtwereld zal direct ingrijpen om de lichtvibratie te verhogen. Zij worden naar boven opgetild in de frequentie van de eenheid.

De zon heeft de aarde aangeraakt in haar kristallijne kern en vanuit de aarde stijgt er nu een hogere energie omhoog, zodat de mensheid wordt voorbereid. De nieuwe kennis komt bij je binnen en de codes van het licht gaan open. Deze heilige codes liggen besloten in het hogere zelf en wanneer jouw hogere laag actief wordt komen zij tot leven.

TIJDSLIJNEN

Meer lezen >>>