Reflecties van Ashtar: Kristaltijd & Communicatie / 26 juli 2020 / Via Arthura Hector

Reflecties van Ashtar: Kristaltijd & Communicatie
26 juli 2020 / Via Arthura Hector  
ASHTAR-ROSE

Wanneer je contact maakt met het veld van Ashtar, dan reflecteert hij een lichtdeeltje in jou.
Er zijn vele lichtdeeltjes die hij wil laten zien en door verschillende mensen heen, komen deze reflecties vrij. Niet alleen zijn energie van liefde voel je sterk binnenkomen, maar ook jouw talenten worden in het licht gezet. Ashtar werkt alleen vanuit de 5d en hoger. Daar waar de liefdesenergie puur en zuiver is. Hij werkt altijd samen met de Engelen en Lichtwezens vanuit eenheid.
Elk mens groeit naar de heelheid van het kristalbewustzijn. Heel veel dualiteit mag in ons hart geheeld worden, want vele zijn gewond. Wanneer je contact met Ashtar krijgt, heelt hij je hart. Wij mensen zijn zo ingewikkeld en hebben daardoor een eigen visie die gebaseerd is op ingewikkeldheid. Met veel omwegen gaan we naar een bepaald punt toe. Dit komt door onze licht en schaduw kant. Wanneer Ashtar door je lichtkant heen schijnt, zie je hem zoals hij is. Ook al kan je slechts een deeltje zien, zijn liefde is zo bijzonder en diep. Een hoge goddelijke intelligente liefdesbron resoneert in en door hem, naar jou toe.
DUALITEIT
Sommige mensen laten hem tot “leven” komen in de 3d, wanneer dat gebeurt wordt hun eigen schaduwdeel actief. Hij is geen 3d wezen, dat maakt de mens van hem. Dit is een illusie en is verbonden met angst. Je strijd niet tegen hem, maar tegen je eigen schaduwdeel. De angst, frustratie of boosheid die vrijkomt is jou eigen reflectie. Dit kan een trauma zijn of een ander pijnstuk. Liefdesenergie brengt namelijk alles in balans en opent zo de stukken die voor storing zorgen om deze op te heffen. Het oplossen van de storing moet jij wel zelf doen, je wordt gedragen in dit proces door het licht, als je hiervoor kiest. Geef duidelijk aan dat je hun hulp wilt of niet.


Meer lezen >>>