Nieuwe Tijdslijn van Licht

Nieuwe Tijdslijn van Licht

29 oktober 2022 / Door Arthura Hector

ASHTAR: LICHTKRACHTEN WORDEN GEBUNDELD

LICHTPORTALEN

Vele krachtige portalen gaan open in het teken van de engelenenergie 4-4. Het getal 8 is het symbool van de lemniscaat en deze staat voor de eeuwige stroom van de levensenergie. Deze is tijdloos.

Een totaal andere ontwikkeling gaat vanuit het licht opstaan, dit bijzondere proces zal het bewustzijn van de samenleving een andere richting uit duwen. Bijzondere groeperingen worden gevormd vanuit het hart. Het liefdeslicht gaat opstaan en wordt geboren uit de modder van de chaos. Deze nieuwe visie wordt gecreëerd vanuit de nieuwe tijdslijn van licht.

Er zullen vele goede daden ontstaan om de medemens te helpen in nood. Deze initiatieven worden groter en krachtiger. De projecten die vanuit een humane visie neergezet worden. Worden door het Licht gedragen, zodat al het negatieve ontkracht gaat worden. Liefde is de sleutel in deze nieuwe beweging en het opent een grote kracht in jouw hart. Het zal een enorme golf gaan ontketenen die wereldwijd gaat opstaan. Een nieuwe verbinding tussen vele zorgzame mensen die elkaar willen helpen. Terwijl de politiek zich richt op oorlog en vernietiging, zal er een empathische beweging, vanuit een onverwachte hoek, de helpende hand gaan bieden.

POLITIEKE OUDE MACHT

De oude machten van manipulatie proberen hun visie uit te breiden, maar terwijl zij dit doen ondervinden zij steeds meer tegenwerking. De oude tijdslijn wordt zwak en verliest zijn kracht. Dat is de reden dat de oude machten zo snel mogelijk hun ‘Big Reset’ willen doorduwen. Zij hebben geen tijd te verliezen, want de lichtfotonen gaan de aarde omarmen met een versnelde kracht. Zij weten dat het oude systeem afbrokkelt, want het verliest zijn pijlers. Zij worden zwakker.
Er gaan storingen ontstaan in het veld van het ego, omdat de nieuwe energie van liefde alleen resoneert met het empathisch vermogen

Meer lezen >>>