Maria: Origine, Moeder van alle Kinderen

Maria: Origine, Moeder van alle Kinderen

Heilige Maria: ‘Deze Zomer zal Ik Jou Levende Origine Openen’. (Deel 2)

21 juni 2022 / Door Arthura Hector

Ik ben de Heilige Maria, de Moeder van alle kinderen in het universum en mijn liefdeskracht is helend. Deze zomer zal mijn liefde als een onzichtbare mantel over jullie heen komen, ik biedt bescherming tegen alle onrust die ontstaat.

Tevens zal mijn liefdesenergie over jouw ziel waken, de origine ziel is de zetel van het Levende Licht. De Goddelijke vonk in het hart is verbonden met het levende Universele licht en het levende water van de Heilige Graal. Hier liggen de scheppende krachten van de mens en deze wordt geactiveerd in het etherische licht.

TROOST

Ik kom daar, waar grote schaduwen zijn ontstaan om alles om te vormen en de mens te helpen als een ware Moeder. Ik zal je liefde sturen wanneer de nood hoog is, stem je af op mijn energie en mijn mantel van liefde zal om je heen gedrapeerd worden. Deze kracht is enorm groot en voor iedereen beschikbaar, want mijn hart is enorm gedreven om jou, lief mens te omarmen en te troosten. Ik bescherm alle zwakke en verdwaalde zielen, daar waar het nodig is op aarde en daar waar zij overgaan naar Gene Zijde.

Daar waar oorlog is zal mijn helende liefdeskracht ook neerdalen. Vooral de kinderen zullen door mij opgetild worden. Sommige van hen zijn heengegaan en worden direct overgebracht via mijn Blauwe Lichtstraal naar de Hemel van de Kinderen. Daar worden zij opgevangen door het Regenbooglicht om te genezen. Zij worden daar omgezet naar de Regenboog Engelen, die de achtergebleven dierbare liefdevol zullen te ondersteunen om hun pad te verlichten op aarde.

Er is veel leed ontstaan en de aarde voelt zich zo bedroefd, de aarde is de moeder van de mens en Wij werken samen, om de aardekern te verstevigen. De vrouwelijke originele scheppingskracht wordt meerdere malen aangevallen en ontkracht. Nog steeds willen zij die manipuleren veranderingen doorvoeren vanuit een kunstmatig veld: ‘Zij willen geen samenwerking tussen de vrouwelijke en mannelijke creatiekracht’. Wat zij willen is deze kracht onderwerpen aan een systeem wat op een kunstmatige manier zonder zon of liefdeslicht laat groeien. Het ware levenslicht is eruit gezogen en vervangen voor het kunstmatig licht. Een kunstmatige god die zij besturen, zodat zij ‘de winst’ kunnen opslaan en beheren in hun eigen kluis. Dit bezit is een illusie.

Meer lezen >>>