Maria Labyrint: De energie van Genade en Balans

Maria Labyrint: De energie van Genade en Balans

2 januari 2022 / Via Arthura Hector

MARIA ENERGIE

MOEDER MARIA

Het Mariaportaal zal de komende zomer opengaan en deze geeft een extra kracht vrij van liefde en jullie gaan vele magische momenten ervaren. Deze ervaringen vinden plaats in het hart. De Maria energie zal zich gaan uitbreiden over heel de aarde en in de mens. Als een genezende kracht van troost. Als de Heilige Moeder. De knopen in het illusie web worden ontknoopt en getransformeerd naar verschillende bloemen. Deze bloemenpracht gaat open en verspreiden een prachtige energie. De nieuwe geur van creatie gaat stromen.

DE VROUWELIJKE ENERGIE

Vele vrouwen gaan opstaan en spreken vrijuit over hun gevoelens. Zij brengen nieuwe ideeën naar buiten via de vrouwelijke energie. De kracht van de liefde zal als een enorme deken, warmte bieden aan degene die in de kou zijn gezet. Degene die nooit gehoord werden en degene die nooit begrepen werden, gaan nu spreken. Zij gaan spreken in vele talen, in vele soorten landen en plaatsen. Zij spreken in de gedachten, in de stilte en door de chaos heen zal hun stem te horen zijn. De moeder energie is nodig, zij troost jou wanneer je pijn hebt.

Overal zal deze energie opengaan in de zomer van 2022 en dit is slechts het begin van een totaal andere tijdgeest. De Maria energie zal de doorstroom vinden in de harten van alle mensen. Ook al zijn er vele verschillende opvattingen in de religie, in de politiek, op welk vlak dan ook. Dit gaat gebeuren. In deze moederenergie zal alles samenkomen, eerst in het klein om daarna in het groot de wereld te omarmen. Vanuit zachtheid en samenhorigheid zal deze uitgroeien tot een grote eenheidsenergie. Deze Maria energie spreekt in jouw hartentaal en vele worden geraakt in het hart: ‘De vrouw, de man, het kind, de natuur op aarde en daarbuiten’. Jouw emoties gaan open om vrijgelaten te worden. Als vogels vliegen zij uit om daarna op te lossen in de lucht. Laat al deze fladderende emoties maar verdwijnen.

En dit is al begonnen..

Meer lezen >>>