Lockdown tijdens winter: De verankering van jouw licht, de voorbereiding / 11 oktober 2020 / Via Arthura Hector

Lockdown tijdens winter: De verankering van jouw licht, de voorbereiding 
11 oktober 2020 / Via Arthura Hector

ASHTAR

Er is een punt van vrede in elk mens. Wanneer jij, lief mens deze kan openen ontstaat er de toegang tot een enorme kracht. Deze kracht is uniek en stijgt boven alle chaos uit. Een nieuwe lockdown is blijkbaar nodig om jou helend licht te onderdrukken. De agenda van de deep state bevat een goed uitgekiend plan en weer maken zij een stap, om jouw perceptie om te vormen naar een realiteit waarin zelfherstel onmogelijk wordt.

Vrees niet voor deze lockdown

Ondanks dat een deel van de mensheid meegesleurd word in een afgrond van angst. Kunnen andere zich voorbereiden en doorzien wat hun plannen zijn. Op die manier wordt de tweede golf een ander verhaal en de nieuwe lockdown komt niet zo hard aan: “Blijf in je kracht staan”.

Blijf helder van geest

Sommige komen in een boosheid terecht en dit verzet kan nodig zijn om door deze periode heen te komen. Deze emotie is tijdelijk en mag worden omgezet, zodra er een doorgang wordt gemaakt naar het diepe punt van vrede, komt er acceptatie. De maanenergie maakt dit deel weer ontvankelijk en opent een oude kennis van vrede. Heel diep in jezelf ligt dit anker van rust en evenwicht. In het begin kan deze omzetting nog wat onbalans geven. Probeer de focus te blijven houden op vrede en liefde, ondanks de vele emoties die voorbij komen. Ook als er vanbuiten af druk op je wordt gelegd. Relativeer.

Meer lezen >>>