Licht Activatie Dag: 23-02-2023

Licht Activatie Dag: 23-02-2023

25 februari 2023 / Door Arthura Hector

ASHTAR: NIEUW BEWUSTZIJN: ACTIVATIE DAGEN VAN LICHT


LICHT-ACTIVATIE-DAGEN

Wanneer de datum van 23-02-2023 wordt bereikt ontstaat er een golf van grote verandering, de lichtwereld heeft dit punt gemarkeerd als definitief omslagpunt. Vele activatiedagen van het licht gaan volgen en het bewustzijn gaat vele octaven hoger resoneren in een korte tijd.

Op deze dagen zal er een transmutatie plaatsvinden in de cellen. Dit grote licht zal vele aanraken en het zal zowel energetisch als fysiek door gaan werken in je systeem. Het is niet belangrijk om alle dagen te benoemen, want op deze dagen voel je je anders dan anders, het zijn de dagen en nachten waarop het licht direct tot je spreekt en het hart steeds verder activeert.

Vele lagen in jouw bewustzijn gaan open, alsof er een wekker afgaat die je wakker trilt. Het licht zal zo snel door je heen gaan stromen dat er verdriet naar boven komt en je vervolgens meeneemt in een weemoedig afscheid van het oude. Daarna, later op de dag, ontstaat er een omslag in het hart waarbij een vreugdevol gevoel je zal bevrijden van alle pijn.

De dagen waarop de licht-activaties plaatsvinden zullen elkaar steeds sneller opvolgen.

De ‘aardse blik’ wordt nu een ‘kosmische visie’ en het sterrenlicht gaat weer tot je spreken. Het bewustzijn wordt verhoogd waardoor er nieuwe beelden binnenkomen, het creatieve brein kan deze begrijpen en plaatsen.

TELEPATHISCH CONTACT

Vele sterrenlichtwezens zenden lichtboodschappen naar de aarde, waarbij symbolen en lichtcodes de kosmische kennis openen. De aarde ontvangt deze activaties in haar ionen sfeer, waardoor haar magnetisch veld gereset worden.

GELUIDSGOLVEN

Meer lezen >>>