Lente Equinox: De Grote Vergadering.

Lente Equinox: De Grote Vergadering

ASHTAR: DE ZONNEKRACHT FILTERT JOUW SCHADUWKANT

20 maart 2023 / Door Arthura

Tijdens de lente equinox van 20 maart 2023 wordt er in de Grote Vergadering gesproken over de effecten van de grote ommekeer die vanuit het goddelijke licht zijn doorgezet.

 

WAT VERWACHT WORDT

De beweging naar het nieuwe bewustzijn staat weldra op en de lente-energie laat stapsgewijs een grote dosis fotonenlicht de aarde binnenkomen. In de zomer van 2022 werd de aarde voorbereid op de komst van een groot licht en 2023 wordt de verankering gemaakt van een geheel nieuw licht op aarde.

HITTE EN REGEN

De lente begint rustig met zo af en toe wat warme dagen op een rij waarbij deze plots afgewisseld worden door koude (regenachtige) dagen, zodat er ook verkoeling zal ontstaan. Het weer is amper te voorspellen, wees voorbereid op alle soorten weersomstandigheden.

KANTELING COLLECTIEF

De kanteling in het collectief bewustzijn gaat nu langzaam van start, ook in de individuele bewustzijn van de mens ontstaat er een kanteling. De energie van de mens gaat een verandering doormaken en je gaat dit merken in de manier van reageren, er kunnen wisselende stemmingen ontstaan, maar deze zijn tijdelijk. Dit alles zal een diepe impact hebben op de emotionele intelligentie van de mens. Vanuit het hart leven is verbonden met het gevoel en diepe emoties mogen gereguleerd worden. (Extra informatie volgt).

HERSENEN

Een ommekeer heeft plaats gevonden in de eerste maanden van 2023, vanuit het licht zijn er andere stappen ondernomen om de aarde te ondersteunen in haar proces van evolutie. Deze beweging gaat zich nu in een versterkte vorm verder ontwikkelen. Klachten rondon het hoofd kunnen gaan opspelen, het hoofd kan anders aanvoelen, er worden delen in de hersenen geactiveerd die heel lang op non-actief waren gezet. Een mooie beweging in het menselijke bewustzijn komt ook tot uiting in de energie. Het licht zal feller gaan stralen en vele genezingen ontstaan plots binnenin je energiesysteem, daarnaast wordt de schaduwkant verder uitgefilterd en omgezet.

APATHIE

Door de hitte van de zon ontstaan er zeer warme en lome dagen, lichaam en geest worden in een soort diepe ontspanning gebracht. Een gevoel van trance of slaperigheid overvalt je, zodat het nieuwe systeem geactiveerd kan worden.

Bij grote overbelasting van de emoties en de geest kan er tijdelijk een apathie (gelatenheid) ontstaan. De emoties worden bevroren, zodat er rust komt. Bij sommige speelt de overprikkeling van het licht een rol, waarbij diepe emoties en onrust naar boven komen. Neem de komende tijd veel rust en put je niet teveel uit. Neem afstand van situaties waar veel strijd ontstaat of wanneer de dingen niet verlopen zoals je wilt.

De koelere dagen, vaak met regen, zorgen ervoor dat je weer actief en helder kunt denken. Dit zijn de dagen waar het nieuwe vermogen opgemerkt wordt. De stilstand van rust kan nu ingehaald worden actief te zijn. Ondanks alle chaos wordt de versnelling van het licht steeds verder verhoogd. Het besluit van de grote Centrale Zon staat vast: ‘Het licht gaat intenser worden, zodat de aarde kan evolueren naar een ster.’ Dit kan niet meteen en vanuit een gelaagdheid zal het leven op aarde worden voorbereid om de overstap te maken naar een hogere frequentie.

LICHTSCHEPEN

Meer lezen >>>