Het Nieuwe Verbond van Licht

Het Nieuwe Verbond van Licht

19 december 2021 / Via Arthura Hector

Sananda: Activatie van de Goddelijke Zegel

VOLLE MAAN 19 DECEMBER 2021

Op 19 december 2021 tijdens de volle maan gaat er een activatie plaatsvinden. De nieuwe Goddelijke Zegel zal geplaatst worden in je hart en het hele lichaam wordt geactiveerd, zodat de nieuwe aarde in jou een feit wordt. Het Utopia van Goddelijke liefde en vrede gaat opstaan in het hart van de mens. Het zegel zal deze poort openen, zodat een nieuwe verbond een feit wordt.

HET NIEUWE VERBOND VAN LICHT

Er wordt een nieuw verbond vanuit de Goddelijke wereld neergezet, via het Lichtportaal van de Goddelijke zegel kun je dit verbond gaan betreden. Het is een Heilige Cirkel van Liefde en Harmonie, deze wordt nu bewust geopend naar de aardse mens. Onbewust was deze altijd aanwezig. Opnieuw kan er een upload plaats gaan vinden en dit kan tijdelijk wat ongemak geven. De ongemakken komen voort uit het loslaten van het oude pad.

DE OVERSTAP

Diep vanbinnen willen jullie de overstap maken naar een nieuwe harmonie. Een maatschappij waarin ieder zijn of haar passie kan volgen en uitdragen. Het gevoel steeds belemmerd te worden in de nieuwe beweging kan hiaten veroorzaken, kijk ernaar en laat het oude los. Je hoeft niet bang te zijn voor het nieuwe verbond welke ontstaat onder de gelijkgestemde. Laat je niet langer ontmoedigen! In het begin vergt het wat doorzettingsvermogen, toch zullen vele volgen. Wordt jij een bruggenbouwer naar de nieuwe wereld?

Meer lezen >>>