Herfst Equinox: Het Sacrale Moment

Herfst Equinox: Het Sacrale Moment

22 september 2023 / Door Arthura Hector

HERFST EQUINOX EN HET SACRALE MOMENT

Tijdens de herfst equinox van 23 september 2023, gaat de poort open van het sacrale moment. Het sacrale moment komt in je leven via een diepe beleving. Dit moment van heilige stilte, zal veel beweging teweeg brengen in je systeem. Het is de start van het ontwaken in de eenheid en het brengt evenwicht in de dualiteit. Het Sacrale kind wordt wakker en gaat zich roeren.

Tijdens de herfst equinox staat de zon loodrecht boven de Evenaar en de dag en nacht zijn even lang. In dit moment van eenheid zal alles in stilte gehuld worden en misschien slaap je dan en beleef je dit moment in de droomtijd. Het beleven van dit stilte moment heb je misschien vaker gevoeld, maar eerder als verre herinnering. Misschien was je op dat moment even ergens anders met je gedachte en dwaalde je af, maar dit gevoel van sacrale eenheid vergeet je nooit, zelfs al duurde het maar een seconde.

Goddelijk Moment

Dit sacrale moment komt nu tevoorschijn op aarde en een diepe herinnering van een mooi paradijs komt tevoorschijn in je geheugen. De trilling van je bewustzijn wordt dan één met alles wat goddelijk is.

Op een bepaald moment zal de gehele aarde in dit sacrale moment ondergedompeld worden, je zal dit bewust of onbewust gaan ervaren. Sommige worden nu al voorbereid en kunnen deze Sacrale energie doorgeven. De nieuwe aarde gaat over liefde en eenheid, de strijd in de dualiteit gaat verder totdat het niet meer kan en ophoudt te bestaan. Vele nemen nu afscheid van de strijdende strijder op het pad van ongelijkheid.

VERHARDING VERZACHTEN

De verharde zielen zullen hun schild gaan afleggen, omdat zij niet meer bang zijn. De strijd van het oude hoort niet bij de nieuwe aarde. Degene die slechts één enkele kant idealiseren zullen vanzelf afstand nemen van degene die vanuit het sacrale willen leven. Zij zijn immers multidimensionaal.

NIEUWE KWETSBAARHEID

Toch is er nog veel verwarring, de overgevoeligheid die in jou wakker wordt komt voort vanuit een subtiele wereld van licht. Alle zintuigen staan op scherp. Behoed je voor de plotselinge paniek in een conflict: ‘Trek je op tijd terug en beheers deze overprikkeling. Tot rust komen is de enige oplossing: ‘Neem de tijd hiervoor en slaap er een nachtje over. Oordeel niet te snel. Laat alles even los en kom weer terug bij je eigen kern’. Je kunt je verharde schild weer neerzetten en ten strijde trekken, maar er is een andere bescherming nodig voor deze nieuwe kwetsbaarheid.

Wordt je diep gekwetst?

Meer lezen >>>