Gebedsvelden: Vrede in Actie

Gebedsvelden: Vrede in Actie

5 juli 2021 / Via Arthura Hector

ASHTAR

De gebedsvelden bevinden zich in een vibratie van vrede. Je kunt deze uitsturen naar degen die je wilt helpen of juist naar degene waarmee je in strijd bent. Stuur de allerhoogste vibratie naar hun hoger zelf. Zie in elk wezen het licht, maak dit licht zichtbaar, door het te visualiseren en neer te zetten via een gebedsveld.

MACHTELOOSHEID OPHEFFEN

De frustratie die je voelt opborrelen wanneer een machthebber spreekt vanuit manipulatie, kun je beter niet voeden. Een grotere negativiteit in je hart kan ontstaat, zet dit om en verhoog je trilling zodat er een pure liefdesenergie ontstaat. Visualiseer dit eerst als een wens, daarna mag je de intentie zuiveren en liefdevol omarmen. Verhoog dan je trilling en wanneer de energie hoog genoeg is: ‘ zend je deze energie uit naar het allerhoogste deel van die persoon of situatie’. Op die manier schakel je de goddelijke macht in en activeer je de allerhoogste kracht in de wereld. De Engelen en Sterrenlichtwezens helpen je mee om dit te verwezenlijken. Vraag altijd de goddelijke helpers of ze je bij staan om je frequentie te verhogen, waarin je een staat van diepe vrede bereikt.

Gebruik je deze intenties en gebeden vanuit het ego en om andere naar je hand te zetten? Dan stort dit hele veld in. Deze gebedsvelden kunnen alleen maar via een zeer hoge trilling van liefde uitzonden worden. Verbind je met het goddelijke licht en luister goed naar je innerlijke helpers vanuit het universele Licht. Doseer deze kracht vanuit een natuurlijk ritme.

TRAIN DIT ALLES

Wanneer jij dit traint, dan wordt het eigen pad verlicht en de eenheid zal je omhullen. Elk mens kan in de trilling van de liefde aansluiten, want via het kristallijne veld kan dit nu direct ontstaan. Het fotonenveld bestaat uit een zeer hoog licht en brengt nieuwe ideëen naar de aarde. Het zal de vredelievende wensen die uitgezonden worden versterkt reflecteren. Het Christusbewustzijn staat op in een ‘nieuwe’ visie. De visie van de mens is verandert en daardoor wordt dit veld zichtbaar. Dit is de vernieuwde vorm waarover ik, Ashtar spreek. Het Christusbewustzijn is altijd vanuit een hogere trilling waar te nemen en verandert op zichzelf niet.

Meer lezen >>>