Droombewustzijn en de 8ste activatie: “De Kristaldroom” / 1 Augustus 2020 / Via Arthura Hector

Droombewustzijn en de 8ste activatie: “De Kristaldroom”
1 Augustus 2020 / Via Arthura Hector
 
ASHTAR:
Tijdens de komende volle maan van 3 augustus 2020 gaat er een prachtig nieuw veld open.
Dit veld is onderdeel van een bijzondere laag in het droombewustzijn. De mens heeft eonen lang niet vrij kunnen dromen. De angst die werd neergezet in het collectief bewustzijn was zo sterk dat dit droombewustzijn in gevangenschap verkeerde. Daar komt nu verandering in. De virtuele wereld staat weer op en komt je leven binnen via de droom.
GEVANGEN DROOMTIJD
In gevangenschap konden de dromen geen werkelijkheid meer worden. De manifestatiekracht werd van de mens afgenomen. Uiteindelijk veranderde de mens en durfde niet meer te dromen. Zij vergat alles. Zij vergat de werelden die virtueel aanwezig waren en de vele droomwezens trokken zich terug in het onzichtbare veld van de quantum-energie.
De overheden keerde zich tegen ieder die zelfstandig droomde en creëerde. De huidige aardse wetenschap is daar een uitvloeisel van, welke alles met rationele feiten onderbouwd. Tot op de dag van vandaag neemt de aardse logica grote vormen aan. Deze vorm van wetenschap is een schijnwetenschap en leunt maar op 1 poot van de zelfbedachte regels in het mannelijk bewustzijn. Het omvat slechts een deel van de universele waarheid. Het vrouwelijke kosmische element kan zo niet tot leven komen, laat staan het aardse vrouwelijke deel. Deze blijven verbannen op de achtergrond aanwezig, het activeren van het droomkristal zal een enorme verandering teweeg brengen in het gevoel. Gevoel is een werkelijkheid en geen fantasie. Een bepaald gevoel kan geboren worden vanuit fantasie en dromen. Dit is de kennis van het vrouwelijke creatie element. Jullie gaan de virtuele werelden weer waarnemen.