Diamanten Brein & Reptielen Brein

Diamanten Brein & Reptielen Brein

19 november 2022 / Door Arthura Hector

ASHTAR: DROOMCHAKRA VAN LICHT

Het reptielen brein is ontstaan vanuit het licht naar de duale aarde, als een soort waarschuwingsmechanisme voor gevaar. Zodra de lagere wereld van angst is opgelost transmuteert het reptielenbrein.

REPTIELEN BREIN

In de tijd van het nieuwe licht zal het reptielen brein zijn functie uiteindelijk verliezen en wanneer de mens haar pure innerlijk licht manifesteert, zal het diamanten brein ontstaan.

Op dit moment worden er vele energetische diamanten in het gebied van de droomchakra geplaatst, deze lichtactivatie maakt de totstandkoming van het kristallijne lichaam mogelijk. Via het kristallijne licht gaan de hersengolven hoger resoneren en het kristallijne brein wordt een feit. Het diamanten brein wordt geboren in de zevende lichttransformatie, wanneer de aarde tot een ster is geëvolueerd.

Reset Reptielen Brein

Via een intensieve dagelijkse training kan het reptielen brein gereset worden. Via positieve gedachten en visualisaties kan iedereen zijn angsten gaan overschrijven.

Er staat iets nieuws op!

De kosmische golven van het licht raken de aarde tot diep in haar kern, maar ook het brein van de mens wordt getriggerd. Jouw hersenactiviteiten veranderen door de hoge resonanties van het licht. Dit intense licht vanuit de zon gaat alles doordringen, de aarde wordt warmer, zo ook jouw hart en het reptielen brein word in een liefdesenergie geplaatst.

HOGE LICHT ACTIVATIES

De mens wordt op een natuurlijke manier meegenomen in de verhoging van de aarde, de aardekern wordt heter en deze gaat stralen als een ster. Wanneer jouw innerlijk licht wordt geactiveerd gaat er een verbinding open met het kosmische licht. Deze transmutatie gaat opstaan in de lagen van het bewustzijn en de geest ontvangt een kosmische reset. In de hersenen veranderen de golven, zodat er een hoger besturingssysteem in gang wordt gezet, jouw hele lichaam en geest worden meegenomen in de nieuwe bewustwording van het hogere licht.

Het reptielen brein wordt door het hoge kosmische licht getransformeerd, waardoor angsten en trauma’s nogmaals worden doorleeft, maar snel weer worden losgelaten. Wanneer de pijnappelklier door het licht wordt geopend, krijgt het gehele brein een lichtactivatie en het hart stroomt vol met liefdesenergie. Dit is een natuurlijke reset van het reptielen brein en via meditatie ontstaat er een enorme lichtbundel. Deze lichtbundel reset het totale brein.

De Mens wordt een Baken van Licht

Meer lezen >>>