De Heilige Raaf spreekt: Aquarius Kinderen wees alert!

De Heilige Raaf spreekt: Aquarius Kinderen wees alert!

Via Arthura Hector / 1 juli 2021

Arthura: De zwarte heilige raaf vertelde mij dat de kinderen van Aquarius dit moeten weten!

Hij roept in jouw dromen

Lief kind en jonge mensen van Aquarius, hier spreekt de heilige raaf: Laat je niet meeslepen in de programmering van de illusie. Ik zal je helpen deze zichtbaar te maken, maar wees alert. Want de oplossing welke door de illusie worden aangereikt is een donkere bril die jouw ogen afschermen tegen het stralende licht van de zon. Maar jij hebt veel licht nodig om het hart te openen. Weet, dat mijn vleugels niet zwart zijn, maar diep donkerblauw zoals de kosmos. Deze glans komt tevoorschijn wanneer ik het licht voor jou open. Ik verhul mijzelf in de wereld van de illusie in het zwart en zij geven mij daar het symbool van de dood. Zodat je bang wordt voor mij, maar de werkelijke waarheid ligt heel anders.

Ik open het licht in de duisternis

KENNIS VAN AQUARIUS

Weet, Aquarius kind dat er een heilige waarheid diep in jou verborgen ligt. Jij alleen kunt deze openen. Via de poort van de diepte en de donkerblauwe kosmos kan ik je leiden naar een andere realiteit. Deze poort zal je helpen de heilige kennis te onthullen, zodat jouw hogere intelligentie opengaat. Via de magie van de ogen speelt de illusie een spel. De versluiering van het licht is de afscherming van al jouw vreugde. Het blinderen van de ogen voor de waarheid, overschaduwt jouw innerlijk licht. Het goddelijke licht mag nu gaan stralen en opengaan in je hart, maar door de invloed van een kunstmatig patroon kan dit verstoord raken en verstopt. Een kunstmatig gen welke jouw kan verblinden wordt gegeven in de vorm van een vaccin.

Aquarius gaat vanuit een bijzonder licht open

Wanneer dit licht in je ogen schijnt zal het je vullen met kennis. De kennis van de gebeden met de zon, want de zon en het heilige water zullen je beiden bereiken en volwassen maken. Diep in je hart ligt iets bijzonders besloten. Jij bent de toekomst van de nieuwe aarde. Jij veroorzaakt de ondergang van de illusie, het openbreken van de waarheid en het herstel van de natuurlijke balans. Jij ontmaskert de leugens met jouw licht, dus daarom richten ze hun duistere illusie als schaduw over jouw toekomst. Een toekomst vol van angst en belemmering.

Meer lezen