DE GOUDEN SUPERMAAN: volle maan met helende zonnekracht / 6 April 2020 / Via Arthura Hector

DE GOUDEN SUPERMAAN: volle maan met helende zonnekracht
Welkom lieve mensen van Gaia, hier is Ashtar en ik wil jullie meenemen naar de kracht van de supermaan van 8 April 2020.
6 April 2020 / Via Arthura Hector
Deze supermaan zal een gouden energie afgeven en in de nacht van dinsdag op woensdag geeft zij de meeste energie af. De nachten ervoor en erna zijn zeker ook krachtig genoeg om dit alles te mogen ontvangen. Voel zelf goed wanneer je dit gaat ondernemen, want teveel van deze energie kan een heftige uitwerking hebben. Dat raad ik niet aan. Wees zuinig op jezelf en kies één nacht die het beste bij je past. Want meer is niet altijd beter.
CORONA-(SARS)VIRUS TIJDENS DEZE VIERDE KRISTALMAAN
Daarnaast zal eindelijk herkent worden in de media dat het corona (SARS) virus afneemt, de platformen van Licht die wij vanuit het Goddelijke Licht hebben neergezet en de Lichtportalen die open zijn gegaan hebben een grote bijdrage geleverd. In een vorig bericht is deze boodschap doorgegeven, maar nu wordt deze realiteit. Corona zal verder muteren naar een SARS 3.
Tijdens de vierde kristalmaan worden de Engelenpoorten geopend op: 4-4, 13-4, 22-4.
Op deze dagen kun je het licht in jezelf vergroten via het gebed van Michaël.
(Arthura: zie vorige boodschap).
LEEUWENPOORT VAN DE ZON De volle maan van 8 april 2020 (8-8 portaal) is verbonden met de leeuw, de zon. De acht van kracht speelt hier doorheen en vormt zo een buffer van gouden energie. Dit is de vierde kristalmaan van 2020 en deze werkt door, in jou en de aarde, in de laag van de zonnevlecht. Wanneer je de maan gaat aanschouwen dan zul je de goudkleurige uitstraling gaan waarnemen. De maan lijkt even op de zon zo fel zal haar licht zijn in de nacht. De balans tussen de maan en de zon wordt diep aangeraakt. Wil je via dit licht een genezing ontvangen?