Asthar: Het nieuwe (ab)normaal / Via Arthura Hector / 19 juni 2020

Het nieuwe (ab)normaal
Via Arthura Hector / 19 juni 2020
Ashtar: “Lieve mensen wees waakzaam in de kalmte”
Langzaam verdwijnt de wereld van het natuurlijke bewustzijn naar een realiteit van kunstmatig bewustzijn. Zachtjes sluipt het bij iedereen naar binnen. De virtuele wereld breidt zich uit van de aarde naar de kosmos. Tijdens een crisis als deze wordt er heel duidelijk beeld gevormd in de geest van de mens. Er wordt jou iets nieuws aangeleerd om een virtuele structuur te realiseren, achter je rug om. Het internet wordt gepromoot en als zeer belangrijk neergezet tijdens deze crisis.
Virtuele structuren
De mens wordt duidelijk gemaakt, dat er een afhankelijk positief kan zijn. De voordelen worden gepromoot, tijdens een onveilige (wereld) situatie. Alles op afstand bied het nieuwe (ab)normaal de gelegenheid om alles in digitale kaarten te brengen. Het impulsieve gevoel en de intuïtie verstoren deze digitale structuur. Je zou kunnen zeggen: De superintelligente intuïtie is hen te slim af. Hun systeem is te onderontwikkeld om de intuïtie de baas te blijven. Anderhalve meter afstand heeft niks te maken met besmetting van een virus. Het heeft te maken met de afstand die nodig is om de lock-down vanuit de ruimte te lezen. Elk individu willen zij in kaart brengen en hun pad volgen, het gedrag. Jouw persoonlijke invloeden mogen dit alles niet gaan verstoren. Vooral de menselijke impulsen die onverwacht kunnen opstaan. Zo werkt het hart en de aarde.
De vergroting van een virtueel netwerk via satellieten is tijdens de corona-virus neergezet. Ongevraagd en zonder mededelingen naar de mensen toe. Kan dit zomaar in jullie democratie plaats vinden? Wordt de kosmos een illegaal speelveld, een vogelvrij terrein waar biljardairs in kunnen doen en laten wat zij willen, omdat zij de middelen bezitten om dit te doen? Zij denken die macht te kunnen stelen.