Ashtar: Corona virus neemt af tijdens piek, SARS 3 staat op / 29 Maart 2020 / Via Arthura Hector

Ashtar:
Corona virus neemt af tijdens piek, SARS 3 staat op
29 Maart 2020 / Via Arthura Hector
Goede dag lieve mensen van Gaia, hier is Ashtar met een nieuw bericht. Ik wil jullie graag iets uitleggen over het verloop van het virus. Het zogenaamde corona virus is een SARS virus en heeft zichzelf opnieuw gemuteerd. SARS 1 en 2 zijn in het verleden ontstaan en deze vormen raakte vooral de bio-industrie. Dit zogenaamde corona virus muteert echter naar een SARS 3, waarin nu ook de mens geïnfecteerd kan raken. Wees niet bang, wij mogen ingrijpen van de Goddelijke Bron en hebben dat inmiddels ook gedaan.
DE AANLOOP VAN HET VIRUS
De werkelijke uitbraak werd pas laat herkent, de wetenschappers wilde dit alles in stilte laten verlopen, zoals alle virussen onder een dekmantel worden gadegeslagen. Om geen paniek te veroorzaken, maar vooral om hun experimenten te beschermen. Helaas werd dit virus een laatbloeier die werkelijk alles omgooide en elke begrenzing overschreed.

De controle die de machthebbers en hun wetenschappers normaal gesproken kunnen houden, bleek nu niet te werken. Dit gaf paniek in de politieke achterban en nu moesten zij wel het verloop van het virus openbaar maken. Dat was op zich al een frappante wending. Het virus bleek zich niet aan het politiek boekje te houden en verscheen als een eigenwijs deeltje, muterend in alle richtingen.