Activatie Lichtzuilen: Mannelijk Hart Verlicht.

 

Activatie Lichtzuilen: Mannelijk Hart Verlicht

ASHTAR: HET HART GAAT OPEN IN EEN HOGERE FREQUENTIE

24 april 2023 / Door Arthura Hector

In de komende lenteperiode zijn er speciale dagen waarin het licht zeer helder is. Dit zijn de dagen waarin het mannelijke hart door een hoog licht wordt geraakt. Het vrouwelijk mysterie wordt onthult, vele geliefden komen elkaar (opnieuw) tegen.

De zuilen van Licht ontstaan daar waar de energie zuiver is. Deze lichtpilaren staan centraal opgesteld en zij versterken de frequentie, waarbij de verankering verstevigt en het mannelijk hart gereset wordt.

ACTIVATIES

De lichtpilaren ontvangen energie vanuit de kristallijne kern van de aarde en de kosmische energie van de zon. Deze beide energieën komen samen in de zuilen van licht. Deze verticale lichtlijnen resoneren hoog en verspreiden kristallijne lichtfotonen.

 

CORONA: KRANS VAN LICHT

De zonsverduistering in Australië en Indonesië op 20 april 2023, staat symbool voor een donkere punt die nu tevoorschijn komt. Deze mag geheeld worden, zodat de hogere trilling het hart kan bereiken. Een Corona is een prachtige lichtkrans om de zon en deze ontstaat tijdens de verduistering, dit licht geeft aan dat er een speciale bescherming aanwezig is.

Hoe groot de schaduw ook is, het licht blijft aanwezig en vind een eigen weg. Accepteer de kosmische bescherming vanuit het goddelijke licht en plaats je gedachten positief of negatief in het licht van de zon, zodat alle gedachten in het collectief verlicht raken.

DE KROON

De kruin is als een bloem die zich kan openen en afsluiten voor de hemelse signalen. Zorg dat je goed bent afgestemd, zodat er steeds een mooie upload bij je binnen kan komen. Het hemelse signaal kun je zuiver ontvangen wanneer het hart resoneert met de kosmos.

De bloembladen van de kruin kunnen ‘out of tune’ zijn geraakt en mogen opnieuw gerest worden door middel van klankhealing. Een trauma of ’teveel in het hoofd zijn’ kunnen de bladeren gesloten houden als een knop.

Een reset kan de ‘oude bladeren’ vervangen voor een mooie nieuwe energie. Niet alleen de kruin wordt gereset, maar heel jouw systeem. Alles is met elkaar verbonden en doordat de kruin in een hogere trilling wordt gebracht, mogen de andere chakra’s zoals die van het hart ook hoger gaan resoneren. Het is een samenspel van lichtfotonen.

Mannelijk Hart

Het mannelijk hart wordt in een heldere energie gedrenkt en in dit bijzonder proces wordt er een licht geworpen op het schaduwpunt, waarbij de giftige stoffen het lichaam mogen verlaten. Verloopt dit niet goed, dan kunnen er problemen aan het hart of in andere organen ontstaan.

Wees alert wanneer er hartklachten optreden en neem de nodige maatregelingen. Luister goed naar de innerlijke stem en let op de signalen. Neem desnoods een tijdje verlof, want het mannelijke oude deel gaat ‘afsterven’, er komt een nieuwe laag tevoorschijn. In deze nieuwe laag ontwikkeld zich een diepere mystieke visie, waarbij het medeleven en de zorg voor de ander tot uiting gaat komen. Ook het contact met andere dimensies gaat verder open.

De Nieuwe Aquarius Man

De transmutaties kosten tijd en niet alles kan in één keer verwezenlijkt worden. Het zijn golven van bewustwording die door de Zuilen van Licht geopend worden.

Er komt veel beweging in het collectieve mannelijke bewustzijn en de kosmische golven werken stevig door in de vrouwelijke en mannelijke energie. Het één kan immers niet zonder het ander tot ontwikkeling komen.

De Nieuwe Aquarius Vrouw

Meer lezen >>>