2023: De Overstap naar Vernieuwing


2023: De Overstap naar Vernieuwing

1 januari 2022 / Door Arthura Hector

ASHTAR: 2023 WORDT EEN HEFTIG MAAR BIJZONDER JAAR


2023 wordt op alle fronten een onrustig jaar, waarbij de waarheid boven komt drijven vanuit een diepe duisternis. Doorgrond jezelf en alles wat je systeem uit balans brengt, want vele impulsen komen bij je binnen. Droom jezelf vrij en maak de overstap.

RELIGIE EN GELOOF

Oude spirituele dogma’s worden verworpen en nieuwe manieren om het geloof te versterken staan op, waarbij het geloof in de eigen kracht centraal komt te staan. Oude religieuze vormen worden uitgefilterd en uitgezuiverd. Het zijn slechts manieren om het goddelijke tot uiting te brengen, maar de verdeeldheid van buitenaf moet opgeheven worden. De persoonlijke stukken worden hierbij stevig aangepakt. Confrontatie op alle vlakken .

DE OVERSTAP

Vele gaan dit komende jaar een belangrijke overstap maken, want tal van mogelijkheden kruisen je pad. Schrik er niet van en maak je keuze vanuit rust. Wijs deze confronterende verandering niet af, maar neem een korte pauze en richt je aandacht naar de stilte in jezelf. Kies vanuit je hart, maar aarzel niet te lang. Zo plots als het kan verschijnen, zo plots kan het ook weer verdwijnen. Wees op je hoede, want de misleiding is er ook.

POLITIEK

De politiek maakt vreemde bewegingen, onvoorspelbaar en abrupt naar links en naar rechts, zodat je geest verwart raakt. Laat dit niet gebeuren en sta stevig in het midden. Kies je positie vanuit rust zodat de vrede in je hart blijft resoneren.

Wees de middelste punt in je eigen kracht en kies de middenweg in hetgeen wat je verwart. Laat je niet onvrijwillig meesleuren in iets wat niet bij je past. Positieve overtuigingen kunnen als een openbaring doorwerken en je geest verrijken.

PILAREN VAN LICHT

Zij die jouw hart raken met hun overtuiging vormen de pilaren van licht en leiden je naar de nieuwe route: ‘Het overstappunt’.

Dit zijn de keerpunten in je leven en zij laten je zien waar je vast loopt. Vele keerpunten zijn overvloedig aanwezig in 2023. Wees niet benauwd als je een kans hebt gemist, want er staan steeds weer nieuwe mogelijkheden op.

GROTE VERSCHUIVING

Meer lezen >>>