2022 Wakker Worden! Nieuwe Verkiezingen in Nederland

2022 Wakker Worden! Nieuwe Verkiezingen in Nederland

30 december 2021 / Via Arthura Hector

ASHTAR: “De klokkenluiders van het nieuwe verbond staan op”

 

 

De politieke macht maakt in 2022 een diepe val. De oorverdovende klap die iedereen doet verstijven, laat de belletjes rinkelen in de geest. De angst die hieruit ontstaat zal bij vele paniek oproepen. Tijdens deze periode van grote disbalans moet de huidige politiek zich gaan vermannen en kiezen voor een andere route. Het politieke labyrint word een doolhof waar niemand meer uit kan komen. Probleem op probleem ontstaat en verwarrend zijn de draden die gesponnen worden.

SPIN SPINT

De spin van creatie zit in het midden van haar web en spint haar draden zodanig, dat vele politieke machten vast komen te zitten in hun eigen manipulatie. Zij draaien dol in hun eigen plannen van verdeeldheid en onderdrukking. De communicatie tussen politiek en de media raken op drift en ‘verraden onbewust elkaar’. De discussies lopen dood in elke vorm. Zij worden gedwongen om vanuit een nieuwe manier te gaan spreken en de keuze ligt vast: “Nieuwe verkiezingen”: Roept de menigte. De rollen worden omgekeerd, want de politiek wordt zwakker en het geluid van de menigte sterker.

Een harde val maakt plaats voor een nieuw begin!

Voordat er een nieuwe verkiezing gaat plaats vinden, komt er een harde knal. Vanuit een onverwachte hoek zal er iets gaan exploderen, wat elk mens doet opschrikken. Vele staan perplex, want dit wordt het moment van verandering.

Vele feiten komen boven de tafel en de berekeningen kunnen niet meer verdraait worden. De oversterfte wordt het bewijs van wat er werkelijk speelt en dit wordt de start van een grote opheldering. Hoogmoed komt ten val en de machthebbers worden schaakmat gezet door hun eigen misvatting. Het volk zal opstaan en in beweging komen: De massa vraagt om vrede en openheid. De agressieve daden die gepleegd worden openen de ogen. De wakkere geesten worden talrijker dan ooit.

ADVIES 2022: INNERLIJK LICHT ACTIVEREN

Wat heb jij nodig komend jaar? Omarm de rust in het eerste kwartaal van 2022: Train jezelf in deze periode om tot een diepe stilte te komen. Bereid je voor op een chaotische zomer en de shock die het land zal doen laten trillen, want: “It can blow your mind”. Tijdens deze trillende aarde, zal de mens versneld wakker worden. Het raakt iedereen. Dit nieuws gaat massaal de hele wereld over, er ontstaat veel commotie…

Meer lezen >>>