Een Roep om Wakker te worden, voor jullie Begrip

Aranuth Spreekt.
Een Roep om Wakker te worden, voor jullie Begrip

Malcolm Bell / 20 januari 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Commentaar:

Hallo, lieve vrienden,

Ik wens iedereen een vredig, gelukkig, en overvloedig nieuw jaar; een jaar vol mogelijkheden voor bewustzijnsontwikkeling. Het jaar 2021 belooft een “cracker” te worden! Zal 2021 een knetterend jaar worden? Hoe zullen wij op zaken en gebeurtenissen reageren?

Mijn begeleiding informeert mij dat Gaia nog wat “meubelen moet veranderen en op hun plaats moet zetten” en nog een beetje “tuin- en landschap-werk moet doen, samen met nog wat schoonmaakwerkzaamheden. Deze zeer noodzakelijke veranderingen moeten plaatsvinden voordat wij op het pad van leven in een hogere en fijnere frequentie komen. Niet iedereen zal op hetzelfde bewustzijnsniveau komen want wij zijn allemaal individuen op verschillende niveaus van ontwikkeling en verlichting.

De gebeurtenissen van 2020 en in mindere mate de voorgaande jaren waren een tijd van grote veranderingen – geplande en voorspelde veranderingen – zeer noodzakelijke veranderingen voor het geheel dat onze planeet vormt. Het gebeurt nog steeds; de veranderingen zullen nog wel een tijdje doorgaan.

Terwijl wij mompelen, stotteren en klagen over het effect dat de veranderingen in ons leven hebben is dit niet de beste manier. Wij als individuen en als wereldbevolking zouden er veel beter mee gediend zijn als wij bij de veranderingen zouden helpen door te accepteren “wat is” en te mediteren, te dromen en ons een prachtig leven voor te stellen op deze planeet van adembenemende schoonheid.

Deze planeet is het resultaat van grootse wezens van liefde en licht die droomden, zich beelden voorstelden en daarmee deze planeet schiepen en ook alle Universums en Omniversums – voor ons. Waarom doen wij dus niet hetzelfde? Wij scheppen van moment tot moment onze eigen realiteit dus waarom zouden wij niet helpen met de noodzakelijke veranderingen door te dromen, ons beelden voor te stellen en het scheppen van een prachtige en ongerepte planeet en de planeet terugbrengen naar een staat van overvloed en schoonheid.

Overvloed is ook iets dat wij kunnen scheppen als wij ophouden met ons te richten op wat wij niet hebben en ons slimmer focussen op het vragen aan het krachtige “Ik Ben”, het “Hoger Zelf”, voor de dingen die wij in ons leven willen brengen. Overvloed is niet alleen wat er in onze portemonnees, portefeuilles en wat er op de bankrekening staat. Overvloed is de overvloedigheid in alles wat wij verlangen.

*** De volgende boodschap werd afgeleverd door een hoog ontwikkeld wezen met de naam Andronicus. Het lijkt erop dat als de wereldbevolking een botte wake-up-call nodig heeft, Andronicus is met zijn empathische, assertieve “recht voor zijn raap” stijl degene die wordt uitverkozen om de boodschap af te leveren. Het is het beste als wij ons oordeel (over zijn presentatie, de inhoud en zijn stijl) op de achterbank leggen en aandachtig te luisteren naar het onderliggende belang van de boodschap.

Ook al kan het aan het oppervlak van de boodschap in eerste instantie negatief klinken, als je goed luistert zullen jullie je realiseren dat het eenvoudig en puur een wake up call is.

Deze wake up-boodschap dient bekeken te worden in balans met de vele voorgaande boodschappen van liefde, licht en positiviteit. Deze boodschap zal ook te zien zijn op: Aranuth Spreekt Youtube. Neem alsjeblieft de tijd om hiernaar te kijken.

 Boodschap

Wel, goedenavond allemaal: Welkom bij alweer een sessie van Aranuth Spreekt. Welkom in dit huis van licht. Mijn naam is Andronicus. Ik ben hier vele, vele manen geleden geweest. Toch zijn wij nu weer terug om een zeer belangrijke boodschap met jullie te delen. Wat ik en de Broederschap jullie zouden willen vragen is om jezelf in een ruimte ofwel een plaats van begrip, te plaatsen. Wij vragen het jullie of jullie tijdelijk even uit je lichaam willen stappen ook al vinden jullie dit een imaginaire stap….breng je uit deze fysieke realiteit die in feite een constructie is, zoiets als een farce. Stap uit je realiteit, jullie realiteit van solide materie. Jullie planeet is een constructie. Zij werd in de gebieden geconstrueerd en zij is hier voor jullie als een plaats om te leren, een speelplek, een workshop om jullie creatieve begaafdheden te herontdekken.

Als jullie nu even rondkijken op jullie planeet: Ahhhh, lieve help, zonder overdreven kritisch te zijn, hebben jullie er een zooitje van gemaakt, nietwaar? Jullie maakten er een rommeltje van. Buiten deze fysieke realiteit hebben jullie enorme capaciteiten om te scheppen en te manifesteren, en als jullie om je heen kijken, kijken naar de situatie waarin jullie momenteel verkeren….wel, is dit jullie gezamenlijke schepping, gemanifesteerd door jullie individueel en zeker ook collectief.

Nu, omdat jullie zogezegd de weg kwijt zijn, strompelen jullie verder als een kind in een donkere hal dat zoekt naar mammies slaapkamer voor veiligheid en zekerheid. Wat jullie nodig hebben is uit het fysieke te gaan, uit deze zware realiteit, uit de zware realiteit van solide, fysieke materie….weg uit die solide omgeving.

Ik vraag jullie nu om te doen, je voor te stellen, dat jullie hier bij mij willen komen – ik ben niet in deze driedimensionale realiteit – ik kan in het energieveld en het lichaam van jullie medium komen, maar ik ben “daarbuiten!”

Ik vraag jullie dus uit te treden en bij mij te komen. Kijk nu even terug naar het geheel van jullie planeet. Wat zien jullie? Hmmm? Geen oordeel. Wij oordelen niet en hebben geen kritiek. Wij vragen jullie dus wat jullie zien vanaf dit nieuwe gezichtspunt. Wat zien jullie? Wat jullie zien bestaat niet echt in andere dimensies. Wat jullie zien is jullie speeltuin….dit is waar jullie je creaties maken en breken, waar jullie weer manifesteren…steeds weer.

Alles wat op jullie planeet gebeurt is niet echt. Het is eenvoudigweg het spel wat jullie spelen. Jullie zijn hier als geavanceerde wezens, geavanceerde wezens van licht, onderzoekende wezens met intelligentie en jullie zijn hier om vele uitdagingen aan te gaan….en hen te overwinnen. Gebruik jullie creatieve vermogens bij het schepen en manifesteren. Weinigen van jullie doen dit. Vele zielen leren niet en passen zich niet aan bij hun kennis en mogelijkheden.

Wat de Broederschap en ik jullie willen vragen is om een ding te oefenen. Het is maar een woord. Het is eenvoudig. Het heet “begrip”. Begrip….hmmm. Hoe eenvoudig is dit? Als jullie een stap achteruit doen, weg van het standpunt van de restrictieve dimensie van solide materie en hier met mij naar jullie planeet kijken…kijken naar alles in zijn geheel. Wat gebeurt er op jullie planeet? Hmmm. Voeg daar nu “begrip” aan toe. Goed, begrijp dat dit niet bestaat. Deze realiteit van solide materie bestaat niet echt. Wij vertragen de vibratie zodat alle atomen samenklonteren en solide worden. Dit  moest gebeuren zodat jullie hier kunnen komen en al jullie creativiteit kunnen oefenen. Jullie kunnen scheppen, manifesteren, in die manifestatie stappen en je spel spelen en ervan genieten. Jammer genoeg is wat jullie scheppen en waar jullie in stappen maar weinig vreugde brengend….er is hier niet veel vreugde!

Jullie zijn al een tijdje de weg kwijt. Jullie zijn het kwijt. Jullie komen hier in deze fysieke realiteit van solide materie, nemen een lichaam aan….jullie nemen een lichaam aan omdat dit nodig is bij de ervaring. Jullie nemen dus dit lichaam aan en spelen verstoppertje met jezelf. “Ik ben dit prachtige, creatieve wezen, ik ga mij hiervoor verbergen! Ik zal net doen alsof ik dat niet ben. Laten wij allemaal doen alsof wij mensen zijn. Laten wij allemaal uitdagingen scheppen. Goed, laten wij het eens proberen om onze mogelijkheden te gebruiken nu wij in een menselijk lichaam zitten. Kunnen wij deze uitdaging aan en kunnen wij hem overwinnen? “ Bingo! Goed gedaan!

Dit gebeurde niet, nietwaar? Het gebeurde niet. Op sommige punten, ja. Wij stuurden zelfs hulp, wij stuurden hoog ontwikkelde wezens en zij kwamen hier in een lichaam en zij….hoe zeggen jullie dit….presenteerden zich als leiders….maar jullie volgden hen niet. Jullie luisterden niet naar hen. Hmmm. Jullie executeerden feitelijk  enkelen van hen. Wij stuurden hen om jullie te helpen!!! Hmmm.

Goed. Begrijp dit: De boodschap die wij jullie vanavond brengen is deze: Begrijp dat dit driedimensionale niveau niet echt is. Dit is een constructie. Het is een constructie! Het is dus als een toegevoegde bubbel van materie in een overvloed van bubbels, niveaus, vibraties, realiteiten, waarvan jullie geen idee hebben….maar dat zal komen. Dit zal komen. Jullie zitten nu achterover en hebben een goed zicht op de poging om te begrijpen wat deze plek hier in werkelijkheid is. “Wat is deze plaats? Waarom is deze constructie er?” Het is jullie speelterrein, jullie plaats om te leren. Jullie zijn meesters. Jullie zijn hoog ontwikkelde en intelligente wezens. Jullie zijn hier om jezelf te testen.

Zijn jullie je er wel van bewust hoe krachtig jullie in werkelijkheid zijn? Of vallen jullie in slaap als jullie ons horen? Jullie worden geacht om naar alles op deze planeet te kijken en dit allereerst te begrijpen. Wij construeerden deze illusie en die is oorspronkelijk en zuiver, prachtig, geweldig en jullie worden geacht om daarnaar te kijken. Hebben jullie dit gedaan? Hebben jullie naar de luchtverontreiniging gekeken? De lucht, het water, jullie oceanen….kijk daar eens naar! Hebben jullie ernaar gekeken? Begrijp dat het nodig is dat jullie je met deze dingen bezighouden.

Alles wat er gebeurt – en ik bedoel ALLES – van het kleinste tot het grootste, werd geschapen door jullie, zielen in een menselijk lichaam. Dit geldt voor schepping en mis-creatie! Jullie evolueren, jullie bepalen de diepgang. Hebben jullie iets moois geschapen of leven jullie in een mis-schepping? Jullie moeten begrijpen dat deze prachtige planeet voor jullie werd geconstrueerd.

Jullie kwamen hier om je virtueel te verstoppen voor je eigen wezen en dan te proberen om je eigen wezen weer te ontdekken terwijl jullie je in dit beperkende fysieke lichaam bevinden. Jullie zijn hier om uitdagingen aan te gaan, te scheppen, te manifesteren etc. zodat jullie dit hier in deze bubbel van solide materie kunnen leren en het later op elk ander niveau of waar dan ook in praktijk kunnen brengen.

Zoals ik al eerder zei is er een overvloed aan niveaus en jullie zullen nooit tot de buitenste perimeter of parameter van deze niveaus/realiteiten gaan. Zij gaan door en door. Wij vragen jullie om te “begrijpen” wie jullie werkelijk zijn. Wij willen graag dat jullie “begrijpen” wat jullie hier doen. Jullie dienen ook je scheppingen en manifestaties te begrijpen. Jullie moeten je verantwoordelijkheid hiervoor oppakken. Wij gaan het niet voor jullie doen! Jullie bevinden je niet op een wit strijdros en zwaaien met een machtig zwaard om jezelf van jezelf te redden. Jullie moeten jezelf redden. Jezelf!

Ik ben hier vanavond namens de Broederschap om jullie even wakker te schudden, ha, ha, ha….wakker te porren zodat jullie zien wat er op jullie planeet gebeurt. Jullie kunnen dit collectief in een minuut veranderen. Er staat jullie, met bijna acht miljard zielen, een taak te wachten. Zijn jullie je ervan bewust dat er twee keer zoveel zielen binnenkomen dan er weggaan?

Moeten wij dit nogmaals zeggen: Het geboorteoverschot, het aantal incarnaties, is bijna twee keer zoveel als het aantal overlijdens. Er zijn dus steeds meer zielen die een lichaam aannemen in deze realiteit, op deze planeet, en zij zijn hier voor dezelfde reden als jullie. Het wordt tijd dat jullie hen het goede voorbeeld gaan geven. Neem je verantwoordelijkheid voor jullie scheppingen en misscheppingen. Het wordt tijd dat jullie naar het gehele grote plaatje gaan kijken.

Nu, het eindspel en dat is gewoon dit: als genoeg van jullie terugkomen, thuiskomen in de gebieden, en als jullie dan terugkijken…..wat hebben jullie dan gedaan? Wat hebben jullie bereikt? Waarom zouden jullie je eigenlijk druk maken? Jullie zouden jezelf eens heel, heel goed moeten bekijken. Dat is voor jullie! Dat is voor jullie en niet voor ons. Wat is onze taak? Waken over jullie! Jullie helpen waar wij maar kunnen. Wij zijn er niet om jullie reis voor je te maken. Dat moeten jullie zelf doen. Wij zijn er niet om jullie rommel op te ruimen. Dat moeten jullie zelf doen.

De enige manier is om je rommel op te ruimen om triomfantelijk “Thuis te komen” en dit zullen jullie op een dag. Als jullie dan thuiskomen zullen jullie blij zijn. Als jullie hier terugkeren en terugkijken zullen jullie blij zijn en zeggen: “Ik heb het goed gedaan!” Of misschien zullen jullie zeggen: “Ik heb er een rommeltje van gemaakt!”

Op het punt waar jullie wereld nu is gaat zij door enorme veranderingen heen. Er komen nog meer grote veranderingen aan. Niet bij ons in de gebieden, maar Gaia heeft er genoeg van. Wat hebben jullie om in de toekomst naar te kijken? Hmmm. Wel laat mij jullie vertellen dat er nog veel op te ruimen valt op de Aarde. Gaia is een schoonmaakhuis. Schoonmaak! Zij herschikt en knapt de planeet op. Zij moet de negativiteit loslaten die deze planeet omringt die haar nadelig beïnvloedt. Jullie zullen dus extreem weer ervaren, er zullen hier en daar aardbevingen zijn op de planeet. Er zullen natuurrampen komen. Natuurlijk? Het is onnatuurlijk! Het zou niet zo moeten zijn dat Gaia dit moet doen om te overleven. Zij zal jullie ervan afgooien als jullie je niet herpakken en anders gaan handelen.

Ik wil jullie dus voorstellen om te accepteren wat er op deze planeet gebeurt omdat dit een gevolg is van de massa-gedachten, handelingen, daden van elke ziel die hier is geïncarneerd. Gaia moet de huisschoonmaak doen. Jullie kunnen haar nu assisteren door positieve dingen te doen.

Accepteer dat er veranderingen komen. Probeer niet te oordelen. Wees bewust, wees gevoelig en heel bewust. Probeer niet negatief te oordelen. Draag je steentje bij. Spreek vriendelijk over anderen. Spreek aardig over de ecologie, over de flora en de fauna. Zegen hen. Vraag, vraag of de planeet hersteld kan worden tot een planeet van ongerepte schoonheid. Vraag! Vergeet niet dat jullie met je gedachten scheppen. Niet die van ons….het zijn jullie gedachten die scheppen en jullie kunnen weer scheppen en alles in een ogenblik veranderen door jullie zienswijze te veranderen. Je gedachtenpatroon veranderen naar een positie van liefde, licht en positiviteit. Hmm….is dit een brug te ver voor jullie? Jullie zijn ertoe in staat, meer dan capabel genoeg!

Lieve zielen, ik zeg het nogmaals. Jullie zijn hoog ontwikkelde, zeer intelligente en capabele, zeer begaafde entiteiten die scheppers zijn in jullie eigen rechten. Mede-scheppers. Denken jullie dat het het waard is om mede te scheppen? Is dit het jullie waard om een heerlijk leven te herscheppen? Een gelukkig leven en genieten van vrede, liefde en licht? Is dat het waard? Wij stellen jullie deze vraag. Elke individuele ziel zal deze vraag voor zichzelf moeten beantwoorden.

Waarom ik hier vanavond ben? Ik, Andronicus, ben uitgezocht om deze boodschap te brengen vanuit mijn assertieve standpunt. Jullie kunnen de boodschap die ik breng niet mis verstaan….ha, ha, ha!

Ik wil jullie dus vragen….nee erop aandringen, dat jullie uiteindelijk “begrijpen” wat er met jullie gebeurt en wat er om jullie heen en op de planeet gebeurt. Waarom gebeurt dit?

Wie heeft dit geschapen? Wie kan dit herscheppen? Wel, jullie zijn de meesters. Wij zijn de toeschouwers. Wij wijzen de weg. Wij wijzen gewoon de weg. Als jullie onze raadslagen willen opvolgen dan dank ik jullie, zegen jullie. Als jullie onze raad niet opvolgen is dat aan jullie. Wij oordelen niet, maar soms schudden wij wel onze hoofden. Voor intelligente meesters handelen jullie soms wel op een zeer, zeer dwaze manier.

En dus, lieve zielen, voordat ik weer terugkom – en dat zal ik doen – zou ik jullie willen adviseren om je in te spannen om dit te bereiken.

Raak de negativiteit hieruit kwijt (wijst naar het hoofd) en stop er positiviteit in. Eenvoudig, nietwaar? Liefde en licht hierin! (Wijst naar het hart) Dat is alles. Dit zijn de eenvoudige aanwijzingen, het simpele recept om deze planeet om te draaien. Eenvoudig, nietwaar?

Ik vraag jullie dus: Willen jullie deze oplossing aanvaarden? Of willen jullie verder strompelen en fouten maken op je weg? Jullie kunnen niet meer zeggen dat jullie het je niet bewust waren. Hoe vaak zijn wij hier geweest om het jullie te vertellen? Ook nu ben ik hier weer om jullie bewust te maken. Vanuit de gebieden zien wij dat jullie het je misschien niet bewust zijn, velen van jullie in elk geval niet, dat wij jullie constant niet alleen liefde sturen, maar bombarderen met liefde, licht, vreugde, bloemen van ontzaglijke schoonheid die aangeven hoeveel wij van jullie houden.

Wij doen alles wat ons is toegestaan om jullie op je gekozen weg te helpen. Maar uiteindelijk zijn jullie de scheppers, de mede-scheppers.

Nu, lieve zielen, voel ik dat ik jullie voor vanavond voldoende verontrust heb.

Ja, ik heb jullie verontrust. De wereld heeft dit nodig! Ha ha ha. Speel en schep dus vol vreugde met liefde en licht!

Ik kom terug.

Goedenavond, lieve zielen overal.

Adronicus