Aranuth Spreekt. ZIJN, gewoon ZIJN!!!

Aranuth Spreekt.  ZIJN, gewoon ZIJN!!!

Malcolm Bell / 8 juli 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Commentaar:

Goedendag allemaal,

Het is een paar maanden geleden sinds mijn laatste schrijven en dit komt gewoon omdat de Aranuth gemeenschap van Hogere Wezens mij niet heeft benaderd met een boodschap van hen; heel ongebruikelijk! Nu ik dit heb gezegd voel ik dat van hen bezoek krijg met een boodschap die kort zal zijn.

Tijdens de laatste paar maanden heb ik energetische veranderingen ervaren van mijn blauwdruk en ook veel noodzakelijke veranderingen in mijn leven. Een boodschap die ik heel helder ontving tijdens een groepsmeditatie was “wij halen mensen uit jouw leven” en “wij zorgen voor veranderingen” “Jij zult eenzaam zijn, maar houd moed, houd moed!” Daarna ontwikkelde zich een hele rij onverwachte gebeurtenissen in mijn leven die mijn leven een beetje ondersteboven zetten, en deze gebeurtenissen namen mensen uit mijn leven. Ik wil niet speculeren of oordelen over deze gebeurtenissen maar in plaats daarvan de beslissingen van de gidsen gewoon accepteren. Vanaf de tijd tussen nu en toen zijn er vele dingen die een ander perspectief hebben gekregen.

De Covid pandemie heeft zeker veel opschudding en vele veranderingen gebracht in verschillende landen en wel zoveel dat sommige daarvan nu individuele, zakelijke en nationale faillissementen hebben veroorzaakt. Daarnaast ervaren vele populaties over de hele wereld verplaatsingen, honger, ziekten en dood; allemaal op deze planeet van overvloed voor iedereen.

Ongetwijfeld, zoals de gidsen ons eerder hebben gewaarschuwd, had onze planeet grote behoefte aan een wereldwijde reset en die bestond in verschillende landen uit bevingen, zelfs van de planeet zelf, tot op de grondvesten en die toonden ons de afschuwelijke consequenties van verkeerd gebruikte macht, absolute hebzucht en het vertoon van slechte en agressieve activiteiten….menselijke onmenselijkheid begaan aan de mensheid!

Het volgende is een boodschap die ik heb opgeschreven en die werd verspreid onder vele geïnteresseerde partijen. In plaats van een gechannelde boodschap…..een soort van “houd vertrouwen” terwijl wij wachten op de volgende communicatie van mijn gidsen.

ZIJN, gewoon ZIJN!

Hebben jullie gemerkt dat er vele dierbare zielen zijn die verlangend zijn om sneller spiritueel te groeien – van A tot Z – of die een “psychische gave” blijken te hebben en zich dan “minder voelen” als zij sommige delen van hun psychische gave of van hun verhoogd bewustzijn niet naar buiten kunnen brengen? Daar komt nog een groot aantal mensen bij die anderen willen onderwijzen of trainen in de verschillende aspecten van “spiritualiteit”, geestelijke ontwikkeling of verhoogd bewustzijn waarmee zij heel geloofwaardig en goed voorbereid en ervaren zijn, nietwaar?

Wees voorzichtig over hetgeen er binnenin jullie resoneert; over wat jullie accepteren als jullie waarheid; over wat jullie zal helpen op je pad. Zit stil en vraag aan je innerlijk zelf: “Wat voel ik hierover?” Jullie wispelturige geest zal jullie bedotten, maar jullie hart zal niet liegen.

Mijn gidsen vertelden onlangs dat eenieder zijn of haar eigen pad bewandelt – vol met vele ervaringen en lessen, sommige makkelijk en andere moeilijk – (in samenwerking met jullie gidsen hebben jullie dit script van je levenspad geschreven) en toch is elke ziel precies daar waar hij of zij op dit punt in de tijd dient te zijn. Geen ziel gaat verloren op het pad; het kan erop lijken dat zij heen en weer schieten op hun pad, twijfelen, als zij voor een stoplicht staan, op een kruispunt, en verward zijn over de richting die zij zullen inslaan. Toch zijn jullie nooit alleen aan de bal, of verloren, want jullie gidsen zijn vlak bij jullie, zij horen jullie roep, fluisteren jullie moed in, sturen jullie liefdevolle boodschappen en tonen jullie de weg zonder inbreuk te maken op jullie vrije wil.

Het antwoord is: stil te zijn, je gedachten en je overactieve geest en het constante zorgen maken, tot rust te brengen. Jullie zullen niet in staat zijn om de gefluisterde adviezen en aansporingen van je gidsen te herkennen of te voelen als je geest met een wirwar van dingen bezig is. Kies voor vrede, rust, acceptatie van “wat is” en sta toe dat je pad zich ontvouwt op de perfecte momenten en weet dat jullie altijd in veilige handen zijn, ongeacht wat jullie zorgelijke geest ook uitschreeuwt. Er wordt zorgvuldig over jullie gewaakt op je pad van ervaringen en leren als jullie alleen maar stil zitten in een staat van niet kritisch oordelen en toelaten van “alles wat is.”

Onze planeet ondergaat een dramatische “verandering der eeuwen” en de beste manier om het mijnenveld te negeren dat bestaat uit de “huidige gebeurtenissen” is, om stil te zijn en de veranderingen gewoon te laten gebeuren.

Regenbogen en Rozen,

Vrede en Geluk,

Malcolm.