Aranuth Spreekt. Wake-up call. Malcolm Bell / 19 juni 2019 Geplaatst: 4 juli 2019

Aranuth Spreekt.
Wake-up call.
Malcolm Bell / 19 juni 2019
Geplaatst: 4 juli 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Commentaar:
Hallo, lieve vrienden,
Hier zijn wij alweer, zo snel na de regelmatige maandelijkse boodschap, met nog een channeling, deze keer uit de nomadentent “Enuma Elish” (Het Babylonische scheppingsverhaal. Henk) met hoge energie in Ravenshoe, Australië.
Ook al is het nog steeds koel, nat en winderig hier op het Atherton plateau, binnenin de tent bracht de kachel welkome en liefhebbende stralende warmte en maakte het voor alle aanwezigen gezellig en comfortabel. Er is altijd een hoge, helende atmosfeer in de nomadentent Enuma Elish. Ik dommelde zelfs even weg tijdens de helende geluidsmeditatie. Zo lekker warm had ik het.
Een toeschouwer vertelde later dat zij lichaams-loze geesten, entiteiten, blijkbaar uit vele andere dimensies had gezien die steeds kwamen en gingen en dwars door de tent heen bewogen. Blijkbaar trekt de energie van de tent deze entiteiten vaak aan.
Naast bezoeken aan Enuma Elish zal ik daar gesprekken houden en channelings, gevolgd door vraag-en-antwoord sessies in het Cairns Spiritual Centre in de nabije toekomst. Ook staat op de radar om oprechte zielen te helpen en te adviseren als zij een “geschenk” een talent, dat zij hebben willen ontwikkelen/uitbreiden.

De onderstaande boodschap werd afgeleverd in een gedurfde en toch empathische manier om de sluimerende zielen te laten ontwaken en te activeren, die wel of niet gewoon hun pad bewandelen zonder iets uitdagends te doen of iets positiefs opbouwends te doen.

DE TIJDEN VERANDEREN!!!
Boodschap:
Wel, goedenavond allemaal. Ik ben teruggekeerd om jullie weer een episode te brengen in wat ik een serie hulpvaardige gesprekken, informatie, noem, om jullie heel zorgvuldig en nauwkeurig te geleiden op jullie pad.
Van waar wij in de gebieden zijn zien wij jullie planeet draaien. Wij observeren jullie levens die geacht worden zich te ontwikkelen. Toch zien wij maar al te vaak herhaling, herhaling en herhaling. Al eonenlang heeft het menselijk ras steeds maar weer oude gewoonten herhaald, dag na dag, maand na maand, jaar na jaar.
Wij zien jullie in jezelf rondjes draaien. Wij zien jullie energie-uitstraling. Wij zien jullie in jezelf ronddraaien, net zoals dit bij de planeet gebeurt. Maar heel zelden realiseren jullie je dat hetgeen jullie vanuit jezelf naar buiten brengen, uitstraalt en jullie buitenwereld schept. Jullie binnenwereld en buitenwereld zijn in constante synchronisatie. Herhaling, herhaling, herhaling.
Dit gaat al eonenlang zo. Het is nu tijd om hiermee te stoppen. Het is nu tijd voor iedere ziel om een beslissing te nemen. Willen jullie je hele leven doorgaan met steeds maar weer herhalen of willen jullie vooruit gaan?
Heel veel van jullie zielen worden geboren, dan leven en dood en dit herhaalt zich steeds weer en steeds weer. Jullie herhalen steeds weer dezelfde lessen en nemen steeds weer verkeerde of onwijze beslissingen die in jullie zitten geankerd en die jullie ervan weerhouden om vooruit te gaan en jezelf te ontwikkelen.
Van waar ik naar jullie planeet kijk zie ik de lijnen die jullie planeet omspannen, zij lijken gelijk te zijn aan de Mercator-lijnen. In elk kwadrant is er een van jullie andere levens, andere incarnaties, andere mogelijkheden.
Het is duidelijk dat dit meestal verspilde mogelijkheden zijn. Zie, terwijl de globe van jullie leven draait, elk kwadrant als een exacte kopie van de vorige. Dit geeft ons in de gebieden duidelijk aan dat jullie niet leren. Misschien vinden jullie het moeilijk om te leren. Misschien weigeren jullie om te leren. Misschien kiezen jullie ervoor om niet te leren. Keuzen, lieve mensen. Keuzen. Jullie keuzen, niet de onze. Als resultaat van jullie inertie, jullie gebrek aan handelingen, een tekort aan verlangen om de uitdagingen op jullie pad te tackelen, om al die obstakels te overwinnen en te leren van die les of ervaring.
Door jullie gebrek aan verlangen om deze uitdagingen aan te gaan, gaan jullie levens en de planeet niet zoals gepland vooruit. Dus zien wij terwijl de energieën de planeet bereiken, omringen, doordringen, en jullie planeet veranderen, heel veel mensen die vasthouden aan de oude energie, de oude manieren, als aan hun lot overgelaten zeelieden die zich aan een vlot vastklampen om zich van verdrinking te redden. Lieve zielen, jullie zijn in verdrinkingsgevaar. Verdrinken door jullie eigen houding. Het is dus tijd om wakker te worden. Zeker! Behoorlijk wakker te worden mag ik wel zeggen.
Wij zien de wolken. Wij zien de wolken van negativiteit, niet afnemen maar toenemen. Wij zien de wolken van agressie. Wij zien de wolken van geweld. Wij zien de wolken van oorlog en zij worden vergezeld door vele ziekten. Lieve zielen, als jullie deze carrousel willen verlaten is het tijd dat jullie dit zelf doen. Jullie komen hier steeds weer om je pad te belopen en om dit op je eigen manier te doen en niet op anderen te leunen. Anderen kunnen dit niet voor jullie doen. Jullie bewandelen je eigen pad.
Waarom ben ik dus gekomen? Om jullie wakker te maken! Het is voor jullie nu tijd om je geest te resetten, een reset van je leven te maken, van je hart, tenzij jullie op dezelfde oude manier door willen gaan, op die oude, oude manier, en willen wegzinken in het moeras van vergetelheid. Het is tijd om wakker te worden. Het is tijd dat jullie je uitdagingen aangaan, jullie ervaringen….ga vooruit. Ga tegen de wind in. Jullie hebben niets te vrezen. Behalve de angst voor jullie eigen falen door jullie totale gebrek aan actie.
Lieve zielen, het grote ontwaken hangt van jullie af. Als jullie doorgaan met jezelf te verstoppen in jullie zelfgemaakte kerker zal deze wereld jullie overheersen en begraven. Jullie hebben het licht binnenin je. Laat dit schijnen. Stop met het denken van negatieve dingen. Ga positief denken. Stop met negatief handelen. Stop met rondfladderen in het duister.
Trek de gordijnen open en stap in het licht. Jullie zijn licht. Jullie zijn niet dit donkere, dichte lichaam. Dat is zeer tijdelijk. Toch hebben velen van jullie ervoor gekozen om in dit donkere, dichte lichaam terug te komen. Jullie zijn gekomen om te leren deze donkere overjas van je af te werpen. Jullie komen hier terug om te leren hoe jullie die van je af kunnen gooien. Jullie kunnen je licht laten zien. Haal dit licht naar buiten en  laat het schijnen.
Hoe kunnen jullie dit licht laten schijnen? Stel je even voor dat jullie één hoge lichtstraal zijn. Dat zijn jullie: licht! Hoe kunnen jullie verder komen? Schijn dit licht vanaf nu op je eigen toekomst. Schijn dit licht zodat er geen duisternis is, zodat er geen zwaarte is. Er is geen onwaarheid. Er is alleen waarheid. Jullie licht zal leugens en verraad blootleggen. Jullie licht zal je de weg wijzen door het woud van leugens, verraad, hebzucht, oorlog en geweld. Doe alsjeblieft je licht aan! Doe het aan! Wij zijn vaak uit de gebieden gekomen met boodschappen voor jullie. Om jullie te bemoedigen; aanwijzingen te geven; informatie te brengen.
Soms brengen wij jullie een plan om je licht te laten schijnen. Toch zwerven jullie overal ronde, zoals de koeien van boer de Bruin, en gaan uiteindelijk weer terug naar de donkere kerker waarin jullie vastzaten, en horen wij jullie klagen over hoe moeilijk het leven is, hoe weinig jullie hebben, over jullie ziekten en pijntjes en jullie relaties die om je heen zijn ingestort.
Wij zijn gekomen om jullie te vertellen waar jullie eonenlang zijn geweest. Wel, jullie zijn daar nog steeds! Jullie zijn dat nog steeds. Met enkele uitzonderingen, misschien wel met vele uitzonderingen. Maar deze vele uitzonderingen zijn onbetekenend als je kijkt naar de hele bevolking van jullie planeet.
Lieve zielen, jullie zijn Lichtwezens, allereerst, helemaal en voor altijd. Toch, zoals ik al heb gezegd, hebben jullie je leven in wolken gehuld. Nu is het tijd om de openlucht in te stappen. Sta je licht toe om te schijnen.
Kunnen jullie denken met liefde en positiviteit? Kunnen jullie handelen met liefde en positiviteit? Kunnen jullie een baken van Licht zijn van liefde en positiviteit? Zijn jullie een spelletje? Hebben jullie de moed om op te staan en te zeggen dat jullie Licht zijn? “Ik Ben onvoorwaardelijk Licht?” Ik zal mijn licht laten schijnen. Ik zal onvoorwaardelijk Licht schijnen op alles dat in mijn gezichtsveld komt!
Dus wil ik jullie adviseren om je Licht aan te steken. Gooi die mantel van duisternis en negativiteit weg. Gooi hem af. Jullie horen daar niet meer in. Het is jullie uitdaging om hem af te werpen, hem te overwinnen. Jullie zijn geen duisternis. Jullie zijn Licht!
Ik beveel jullie aan om daarmee te beginnen…nu op dit punt op jullie pad, en dat jullie jezelf zien als wezens van Licht. Een van de mensen die stralen. Jullie kunnen stralende wezens zijn als jullie die mantel van negativiteit en duisternis van je afgooien. Probeer het eens. Kom uit die kerker. Stap in het Licht. Weet dat jullie Licht zijn. Weet dat er van jullie gehouden wordt en dat dit de compositie van jullie is. De compositie van de echte JIJ is liefde en licht.
Het zijn Siamese tweelingen, liefde en Licht. Dus zijn jullie individuen energetisch gezien ook Siamese tweelingen. Nogmaals vraag ik jullie: gooi die boeien af. Kom uit die kerker. Kijk vooruit. Laat je licht stralen en kijk hoe helder en prachtig jullie pad kan zijn.
Deze boodschap van vandaag was niet bedoeld om jullie stroop om de mond te smeren of zoete broodjes te bakken. Daarmee bereiken wij niets. Als wij tegen jullie niet in waarheid spreken, met vastberadenheid, assertief, zullen jullie niet luisteren en er geen aandacht aan schenken.
Lieve mensen, ik wil jullie vertellen dat wij in de gebieden, net zoals jullie fysieke lichaam, moe kunnen worden. Moe omdat onze adviezen worden genegeerd. Moe omdat jullie onze woorden opzij leggen. Moe van het helpen om jullie te laten groeien. Lieve zielen, wij hebben het nodig dat jullie hier iets aan gaan doen. Wij hebben nu jullie steun nodig. Wij hebben jullie eonenlang gesteund. Wij hebben jullie meer gesteund dan jullie ooit zullen weten. De tijden kunnen voor ons ook moeilijk zijn, net al voor jullie. Jullie planeet nadert nu een zeer kritieke en moeilijke tijd. Wij doen heel erg ons best. Nu vragen wij jullie om uit het duister te komen. Kom uit de kerker en doe je best. Wij zullen ons deel doen en jullie planeet zal er weer een van liefde en licht zijn. Maar als jullie in die kerker willen blijven zitten zal dit niet gebeuren. Wij gaan door met het Licht om alles op jullie planeet te veranderen zodat de zielen die het verdienen en naar het Licht willen komen, hun licht laten schijnen, liefde en licht worden en wij zullen er zijn om hen te helpen.
Dus, lieve mensen, keuzen! Keuzen!
Grote dingen staan op het punt van gebeuren. Wij hebben jullie steun nodig en dus wil ik jullie vragen: reset het kompas in jullie geest en gedachten. Reset het kompas in jullie harten. Stel een koers samen die alleen Licht en Liefde bevat naar een bestemming die alleen Liefde en Licht is.
Mijn naam? Ik heb geen naam. Ik ben een paard zonder naam. Ik Ben de entiteit zonder naam. Ik Ben energie.
Dank jullie wel, lieve mensen. God zegene jullie op je pad, lieve mensen.  
Dank jullie wel.