Aranuth Spreekt: Veranderende Energieën. / Malcolm Bell / 28 april 2018

Aranuth Spreekt:
Veranderende Energieën.
Malcolm Bell / 28 april 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Commentaar:
Waar beginnen liefde en compassie?
In deze speciale tijd in ruimte is er een groot aantal mensen dat leeft onder extreme druk omdat hun leven en toekomst niet zeker zijn en zij niet weten of hun volgende maaltijd wel gegarandeerd is en/of hun kinderen het volgende moment nog wel in leven zullen zijn.
Het is tenenkrommend om uitgeputte moeders in een diepe depressie te zien, met borsten die als lege zakken aan hun lichaam hangen en met uitgeteerde baby’s die zuigen aan een droge borst. Dagelijks zien wij beelden van vluchtelingen die uit hun land werden verdreven door nietsontziende soldaten en mannen van milities, en die moeten lijden onder schietpartijen, in elkaar geslagen worden, martelingen, groepsverkrachtingen en andere vormen van onmenselijke onderwerping.
Er zijn vele menslievende organisaties die deze golf van menselijke wrakken proberen tegen te gaan maar toch kunnen zij geholpen worden door gevoelige, bewuste en zorgzame zielen die een eenvoudige maar effectieve methode toepassen: MEDITATIE! Ja, meditatie!
Waar er voorheen massameditaties zijn geweest voor vrede, het afnemen van criminaliteit of opluchting betreffende droogte en grote mislukte oogsten zijn er academisch bewezen positieve resultaten door de effectiviteit van groepsmeditaties.

Zelfs verstokte sceptici moeten toegeven dat de massameditatie een succes was geweest en van grote waarde ten voordele van de gemeenschap is. Waarom gebruiken wij deze prachtige energie-bekrachtigende methode niet om deze vertrapte, depressieve en wanhopige zielen in nood te helpen door het houden van een eenvoudige en goed gecoördineerde wereldwijde meditatiesessie?
Er zijn geascendeerde meesters en grote wezens van liefde en licht die klaarstaan om te helpen bij zo’n campagne. Het is gewoon een zaak van het vaststellen van een internationale tijd en het bemoedigen van spiritueel bewuste mensen, mensen van verschillende geloofsrichtingen, zelfs je eigen familie en vrienden en buren.
Ongeacht wat sommige commentatoren zeggen is meditatie niets anders dan “stil zitten met een open geest en niets doen”. Het kan ook omschreven worden als het binnengaan van een staat van vredig overdenken. Om het nog duidelijker te maken betekent het stil zitten, niets doen, je geest helder te maken door alle wereldse zorgen en ellende achter je te laten en de fluwelen leegte binnen te gaan met de duidelijke intentie om je op licht, liefde en helende energie te focussen, waar jouw bewustzijn die ook naartoe wil zenden.
Een bewezen en eenvoudige, effectieve manier van mediteren staat onderaan deze boodschap en voel je alsjeblieft vrij om deze te gebruiken.  
Is er iemand die zo’n wereldwijde meditatie wil opzetten en coördineren? Is er iemand die wil helpen bij zo’n wereldwijde meditatie door een plaatselijke groep samen te stellen in zijn of haar eigen omgeving, dorp, stad, regio of land? Als dit zo is, mail mij dan: aranuth@gmail.com
Boodschap
Wel, gegroet allemaal. Wij verwelkomen jullie allen alweer en wij willen doorgaan op dezelfde manier als bij de voorgaande boodschappen. Wat wij jullie willen uitleggen is de veranderende energie en het effect dat die heeft op jullie, jullie die zijn geïncarneerd, jullie planeet en alles dat zich daarop bevindt. Wat nog niet goed wordt begrepen is de totaliteit van het effect van de energetische straling. Jullie zijn je er allen heel goed van bewust dat er grote veranderingen zijn – en zijn geweest – van de omvang, de inhoud, de intensiteit en de kracht van de energie die straalt vanuit de Bron.
Hebben jullie je ooit afgevraagd waar deze energie vandaan komt? Wie of wat zorgt daarvoor of produceert deze energie? Het komt vanuit de Bron. Het komt van de Bron. De almachtige, krachtige, al-machtige Bron. Wij zullen niet teveel ingaan op de Bron van deze energie. Wij hebben het liever over de energie die niet alleen jullie levende geïncarneerden beïnvloedt, maar die Alles beïnvloedt en dan bedoel ik ook Alles!!!
De meesten van jullie zijn je er niet bewust van dat de planeten in jullie Universum en in de ontelbare andere universums, ook meer beïnvloed worden dan jullie je ooit voor kunnen stellen. Toch, als wij ons richten op jullie Universum, het Universum waarmee jullie zijn verbonden, beïnvloedt de Bron Alles in jullie Universum. Goed, als jullie ’s avonds naar de hemel kijken, zien jullie dan planeten, objecten aan de hemel?
Vele objecten aan de hemel zijn nieuwe planeten, nieuwe objecten, nieuwe asteroïden, er worden er dagelijks meer ontdekt door jullie telescopische instrumenten en hun mogelijkheden om het bestaan van voorheen totaal onbekende planeten vast te stellen.
Elke planeet in jullie Universum, inclusief jullie eigen Gaia, heeft niet alleen een eigen energetische vibratie die hen totaal omvat, maar zij hebben een onzichtbare tweeling, een tweelingplaneet, die ook is omvat in deze prachtige energie. Als jullie je een minuut willen voorstellen dat jullie een planeet zien en niet weten en niet zien dat er een onzichtbare tweelingplaneet is die is samengesteld uit precies dezelfde energie. Sommige van jullie planeten hebben meer dan een tweeling maar op dit punt in jullie evolutie zijn jullie niet in staat om deze energetische tweelingplaneten te zien.
Als de Bron een veranderde, een opgewaardeerde energie stuurt, wordt jullie levende planeet en alles dat zich daarop bevindt, opgeroepen om hun eigen blauwdruk geschikt te maken voor een andere energie. De energie verandert op dit punt in de tijd dagelijks, zoals jullie dit zouden noemen, dagelijks!
Jullie als geïncarneerden en alles wat leeft op jullie planeet, elk gevoelig en gevoelloos item op jullie planeet, wordt omgeven door energie en moet nu proberen om deze veranderde energie in zich op te nemen. Jullie moeten deze energie toestaan om je blauwdruk te overlappen, de energie toe te voegen en die te veranderen zodat jullie in staat kunnen zijn om door te gaan met functioneren in een omgeving met een opgewaardeerde energie.
Jullie planeet speelt een hoofdrol in de verdeling van deze energie. Zie je, de planeten hebben hun eigen energievelden en zijn de eersten, een van de eersten, die door deze opgewaardeerde energie worden beïnvloed. De planeten, die levende dingen zijn met een levende energie die gevoelig is voor veranderingen van de energetische straling vanuit de bron, moeten hun blauwdruk aanpassen aan deze instroom van nieuwe energie.  
De planeet, of jullie hiervan nu bewust zijn of niet, of jullie nu wel of niet bewust zijn van niet alleen de positie van de planeten in jullie melkwegstelsel, jullie Universum, de straling heeft niet alleen effect op alles van de planeet Aarde en op andere planeten, ook zij ontwikkelen zich. Als deze optillende energie elke planeet dus raakt, doordringt, elke asteroïde en elke ster of ding in de lucht, verandert dit deze planeet. En ook is het duidelijk dat de positie van de planeet en de energie die hij uitstraalt, de andere planeten beïnvloedt, inclusief Gaia. Het zou vreemd zijn om te denken dat de veranderende energie vanuit de Bron in een rechte straal naar jullie planeet zou gaan om die te veranderen met alles erop en erin. De energie van de Bron is ALLESOMVATTEND. De energie van de Bron is allesomvattend en niet alleen voor jullie Universum maar ook voor ontelbare aantallen universums die jullie terecht multiversums noemen.
Daarom dacht ik dat wij hier vandaag eens over zouden moeten praten en jullie bewust maken van het feit dat als jullie je hiervan nog niet bewust zijn, de energie van de Bron de energie van de planeet is. De planeten veranderen hun positie in jullie hemelen en hebben ook hun effect op jullie.
De wetenschappers staan op het punt om te ontdekken dat de plaats van de grote planeten veranderd moet worden. Waarom? Waarom is dit zo?, vraagt men zich af. Er werd voorheen gedacht dat de planeten een permanente en stabiele positie innamen in jullie Universum, maar zij zijn tot op een bepaalde graad beweegbaar. Alles is in een staat van verandering. De Eenheid, het Al, sluit niets uit en dat betreft dus ook jullie en jullie planeet.
Het is dus aanneembaar dat als de planeet, alle planeten in jullie melkwegstelsel, in jullie Universum, alleen maar minimaal bewegen, als deze planeten hun posities wijzigen, dit ook de energie van jullie planeet zal veranderen. Het heeft een effect dat het in elkaar overvloeit. Als de planeten de energie ontvangen en zich veranderen, zullen hun tweelingplaneten ook veranderen en zij stralen dan een veranderde energie uit die ook elke andere planeet bestuurt, inclusief die van jullie….. en daar zijn wij dan! Dit is de manier waarop deze energie werkt, eenvoudig gezegd, natuurlijk.
Wij gaan niet wetenschappelijk worden, wij proberen om jullie informatie te geven die praktisch is en makkelijk begrepen en opgenomen kan worden. En dus hebben jullie geïncarneerden en alles op jullie planeet, elk levend ding, en natuurlijk zijn er bergen, rotsen, wouden, oceanen enzovoorts; zij allen hebben een energie en zij worden allen beïnvloed. De meest minuscule verandering van de energie van de Bron zal een doorgaand stromend effect hebben. Het blijft gewoon gaan, en gaan, en gaan omdat het alles omvat, het omvat het al, de eenheid; en zoals ik al eerder zei, de universums en de multiversums.
Het zou voor jullie geïncarneerden dus wijs zijn om het feit te accepteren dat de energie constant verandert. Jullie lichamelijke groei is ook een constante verandering. Jullie kwamen op deze planeet als een ziel met een lichaam, als een kleine baby, en die verandert en verandert totdat het voor jullie tijd is om terug te gaan naar de gebieden. Klinkt het niet logisch dat alles om jullie heen verandert en verandert? Dit heet groei. De bomen, het water, de lucht, de dieren, alles gaat door met groeien, breidt zich uit en dit is ook waar jullie vaak over hebben gesproken als groeipijnen….. het is dus ook de energie van het Al, van de Eenheid, die jullie beïnvloedt op een manier die lijkt op groeipijnen.
Dit is groei, vooruitgang, evolutie en vanuit de gebieden waar wij zijn kunnen wij individuen zien en observeren hen ook terwijl de massa verandert en verandert, minuut na minuut, elke tik van jullie klok. Vandaag wilden wij jullie deze informatie dus brengen zodat jullie kunnen stoppen met klagen en je af te vragen: “Wat gebeurt er met mij? Wat is er aan de hand?” Alles verandert en is in een constante staat van stroming. Groeipijnen, lieve mensen. Alles, het Al en de Eenheid, groeit, verandert, gaat vooruit. Waarheen, zouden jullie kunnen vragen. Dit is om Licht te worden. Licht. Jullie zullen alles worden: de totaliteit van de Eenheid en het al zal Een worden. Licht worden.
Dank jullie wel, lieverds, wij hopen dat jullie je vermaakt hebben bij deze preek.
Dank jullie wel, en goedenavond. Misschien word ik uitgenodigd om terug te komen. Dank jullie wel, dank jullie wel.
Eenvoudige meditatiemethode:
Zoek een kamer uit, een plekje alleen in huis of tuin waar het niet aanneembaar is dat je wordt gestoord. Draag losse en comfortabele kleding. Ga zitten in een comfortabele stoel of in een halve lotus-positie. De beste en eenvoudigste manier is de positie van de Egyptische Koning. Zit rechtop met beide voeten plat op de vloer, ellenbogen tegen je ribben en houd je handpalmen voor je tegen elkaar. Houd je voeten, handen en knieën op dezelfde afstand van elkaar. Sluit nu je ogen en focus je alleen op het spel van de energie die zich tussen je handen beweegt.
Ik heb mijn ogen gesloten. Ik kan niet zien: Ik heb mijn oren gesloten, ik kan niet horen; Ik heb mijn geest gesloten, ik kan niet denken.
Concentreer je alleen op de energie die tussen je handen spelt en laat jezelf drijven naar de leegte.
Vrede en Geluk,
Malcolm.