Aranuth Spreekt. Steeds weer energiefluctuaties

Aranuth Spreekt.
 Steeds weer energiefluctuaties 
Malcolm Bell / 28 oktober 2020 
Geplaatst: 31 oktober 2020 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur 

Commentaar: 

Hallo, lieve vrienden,

Je kunt er niet van weglopen en je kunt het zeker niet negeren….de constante, steeds doorgaande energievervormingen, fluctuaties en upgrades van onze fysieke/mentale/emotionele/spirituele realiteit.

In deze energiebewegingen zitten ook lethargie, moeheid, inertie en willen slapen zonder feitelijk goed in slaap te vallen en in slaap te blijven. Het is allemaal voor het goede doel (Het doorbreken van het oude paradigma om plaats te maken voor het nieuwe) en toch krabben wij ons geregeld op het hoofd en vragen ons af wat er aan de hand is en “Zal dit ooit ophouden om ons een beetje rust te gunnen?”

Wel het korte antwoord is NEE, het zal doorgaan en doorgaan tot in de eeuwigheid want er is geen stoppen van de evolutie, vooruitgang en het omhoog brengen van onze planeet.

Het Covid-19 virus gaat door met het verwoesten van vele landen zoals de Britse eilanden, Europa, en met name de landen die gewoonlijk als “derdewereldlanden” worden betiteld. (Gelukkig hebben wij in Australië – met name hier in Queensland – het virus kunnen bedwingen voordat het te wijd werd verspreid.

Als gevolg van de aanval van het virus is er ook economische chaos te midden van een golf van andere virussen, vreemde ziekten en verwarrende symptomen van ziekten die tevoorschijn komen over de hele wereld. Het Coronavirus domineert dezer dagen zowel het nationale als het wereldnieuws compleet. Is er een vaccin of niet? Is er een vaccin, zonder bijwerkingen, in vergevorderd stadium van ontwikkeling dat klaar is om vrijgegeven te worden voor het publiek?

Of worden wij gevoed door een nieuwe serie leugens en worden wij misleid door politici, regeringen, de farmaceutische industrie en gezondheidsautoriteiten? Informatie van de hogere gebieden vertelt ons dat er inderdaad geheime Cabals zijn, militaire junta’s, naar macht hongerende Illuminati-klieken en marionettenspelers die manieren zoeken om meer controle te krijgen over de rijkdom en de macht in de wereld met hun gekonkel om een vaccin te produceren dat ook een ingrediënt bevat dat de bevolking volgzamer maakt, beminnelijker en makkelijker te managen – afgestompt maakt – in tegenstelling met het toenemend aantal zielen dat ontwaakt voor de waarheid, barsten aanbrengen in de matrix, protesteert tegen het manipuleren van mensen en tegen de controle en de hebzuchtige en gierige bronnen van rijkdom van deze Cabals om hun hun verlangen naar totale macht te bevredigen, naar totale controle, zonder rekening te houden met de toekomst van onze kinderen en de kinderen van onze kinderen en het feit dat zij de planeet vernietigen.

Door eonen van tijd heen hebben de zogenaamde “geavanceerde beschavingen” zich verwijderd van schone lucht en vers, fris water, van het cultiveren en consumeren van gezond, leven-brengend voedsel dat het immuunsysteem een boost geeft om zich tegen virussen van welke soort ook, te verweren. Dit is nu verworden tot een vertrouwen op hulp van chemische producten, chemisch gemanipuleerd en vervaardigd voedsel en medicijnen en het vermijden van het proberen van bewezen natuurlijke remedies.

Het lijkt erop dat er donkere Cabals zijn, leden van de zogenaamde “wereldelite” en regeringen over de hele wereld – met name in de zogenaamde “vrije wereld” – die hun voordeel slaan uit dit vervaardigde virus voor het opleggen van een aantal restricties, voorschriften, misschien zelfs een mandaat of gedwongen vaccinaties voor de bevolking om nog steviger controle te krijgen over onze levens. Zoals ik het zie zullen de mensen het winnen van deze controleurs.

De toekomst is aan ons om te scheppen en elke ziel dient wijs te beslissen. Als wij het wensen om door de benauwende en controlerende matrix te breken en de energie van ons gebied omhoog kunnen brengen naar een hoger niveau van vrede, van geluk, liefde, vreugde, schoonheid en overvloed zullen wij de grond eerst moeten bewerken. Misschien is het tijd voor de regeringen om zich af te keren van Big Business/Big Farma/Big Politieke donoren en manipulators en te gaan kijken naar organische en chemievrije productie van voedsel, opslag van schoon water en het terugbrengen van luchtvervuiling en uitsluiting om goede gezondheid te bevorderen….gezonde immuunsystemen en vrijheid van controle en tirannie.

Er zijn machtige nieuwe lichtcodes die naar onze planeet worden gestraald en die zijn allemaal voor het hoogste goed van iedereen en de oude controlesystemen die bekrachtigd worden door regeringen, militaire krachten, religies, instituten en de illuminati krimpen en vallen uiteen.

Zo moge het gebeuren.

Wat ook doorgaat is het toenemend aantal mensen dat opschudding in hun dagelijks leven ervaart; vele zielen vertellen mij dat zij zich “wiebelig” voelen, onstabiel, tegen allerlei dingen aanlopen en zich af en toe in een andere realiteit voelen en vreemde dingen zien, objecten, scènes die niet bestaan in onze solide materie-realiteit en dit kan angstwekkend zijn….meer en meer bewijs dat ons vibratieniveau omhoog gaat naar een hoger niveau.

Niet iedereen zal dit fenomeen ervaren. Ik heb iets soortgelijks ervaren terwijl ik op de snelweg reed. Ik reed twintig tot dertig seconden in een andere, zeer verschillende dimensie. Terwijl ik een veranderd tafereel om mij heen had kreeg ik het voor elkaar om het stuur goed vast te houden terwijl ik hard remde om zo snel mogelijk tot een huiveringwekkende noodstop te komen.

Veel, veel dieper en vollediger ontwaken gebeurt bij vele mensen wat wordt bewezen door het aantal mensen met gerapporteerde ervaringen over deze en gelijkluidende ervaringen. “Blijf veilig!

Zoals wij weten vertoont de tijd afwijkingen. Vele mensen hebben contact met mij gezocht aangaande deze “tijdverschijnselen” – nu zie je het en opeens zie je het niet meer – in onze tijdmeting, of tijd die zomaar verdwenen is. Er zijn meer voorbeelden dat deze planeet naar een veranderde staat/tijd gaat waarin vele dingen zullen ophouden te bestaan in hun huidige vorm. Toekomstige tijd is soms ineens hier.

Meer algemeen wordt ook het almaar doorgaan van technische hebbedingetjes en gadgets, de TV, telefoon, computer en telecommunicatiesystemen. De enige manier om hiermee om te gaan is dit gewoon accepteren en de verandering plaats te laten vinden.

Mijn verontschuldiging voor het deze maand niet bijsluiten van een gechannelde boodschap…het gebeurde om een of andere reden gewoon niet, hoewel ik er vertrouwen in heb dat er binnen veertien dagen een boodschap komt.

Liefde en vrede

Malcolm.