Aranuth Spreekt: Spirituele Waarheden / Malcolm Bell / 17 februari 2020

Aranuth Spreekt:
Spirituele Waarheden
Malcolm Bell / 17 februari 2020
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Commentaar:
Hallo, lieve vrienden,
Alweer een jaar voorbij met een spoor van vele verjaardagen, gebeurtenissen en uitdagingen; sommige goed, sommige niet zo goed….maar dat is een oordeel. Uitdagingen, uitdagingen, uitdagingen. Toch zijn zij allemaal onderdeel van het script van ons persoonlijk pad dat is ontworpen door elk individueel ziel-zelf om ons met vertrouwen de uitdagingen tegemoet te laten zien, hen te overwinnen en zielengroei te bereiken…….. zielsverrijking!
Dit nieuwe jaar, als elk nieuw jaar, kwam vol beloften en mogelijkheden voor vooruitgang. Mijn heerlijke start van het jaar met mijn aanwezigheid als getuige bij een bruiloft tijdens de dageraad – een nieuw jaar, een nieuwe dageraad, een nieuwe relatie voor een mooi stel – in het smaragdgroen van het regenwoud bij de kusten van Lake Tinaroo. Adembenemende schoonheid!
Verder:
Australië staat in brand! Vele levens, inclusief die van onze dappere brandbestrijders, honderden woningen, gebouwen, boerderijen, weideland en hele samenlevingen zijn tot as vergaan. Duizenden dieren, zowel huisdieren als wilde dieren, zijn ten prooi gevallen aan de woedende brandhaarden.
Australië is de vele geweldige vrijwilligers uit eigen land en het buitenland, dankbaar – met name de VS-vliegtuigbemanning die het leven verloor – die hier kwamen om onze brandweer te helpen toen wij in nood verkeerden. Veel van onze inwoners zijn verbolgen, ziedend, over de geziene onzinnigheid en de lompe, in sommige gevallen, ineffectieve zorg en acties van onze regering. Zelfs de minister-president die een totaal vernietigde gemeenschap bezocht was, werd lastige vragen gesteld, uitgefloten en verteld om “op te donderen en niet meer terug te komen” door boze bewoners hetgeen werd ingegeven door het gebrek aan voorbereidingen en actie van de federale regering. Gelukkig zijn de ergste branden nu voorbij en kan het hartverscheurende werk van de opbouw gaan beginnen.

Het is heerlijk om te zijn aangeland in een nieuw jaar met channelings/boodschappen van het collectieve bewustzijn dat Aranuth is. Diverse keren heb ik aan toehoorders uitgelegd hoe het collectieve bewustzijn werkt met elk individueel energiewezen na overeenstemming met de opinies van anderen, wat daarna leidt tot de doorgegeven boodschap. De inhoud van de boodschap wordt in pakketjes ontvangen in mijn energieveld en wordt daar vertaald in Engelse woorden.
Hier is de laatste channeling die werd ontvangen in Cairns North Queensland op woensdag 12 februari 2020.
Boodschap:
Goedenavond allemaal. Ik ben Malcolm, het medium voor het collectieve bewustzijn dat bekend is als “Aranuth.”
Wel, goedenavond, dierbare “Lichten.” Ik noem jullie Lichten omdat dit is wat jullie werkelijk zijn. Jullie zien jezelf als een individu, als een fysiek belichaamd energiewezen. Dit is behoorlijk correct voor jullie driedimensionale leven. In onze gebieden, in de niet-fysieke gebieden, in de gebieden die jullie de spirituele gebieden noemen, zijn er vele, vele gebieden die jullie spirituele gebieden kunnen noemen, er zijn vele, vele gebieden. Ontelbaar. Ontelbaar. Oneindig! Er is geen omtrek, er zijn geen grenzen omdat het Universum zal doorgaan met uitbreiden om tegemoet te komen aan jullie Lichten. Als jullie terugkomen naar de gebieden en willen scheppen, ja dat doen jullie, komen jullie thuis in de gebieden en elk individueel Licht dat jullie zijn schept, schept jullie eigen speciale ruimte. 
Jullie scheppen een andere realiteit die van jullie en alleen van jullie is. Dit, de fysieke dimensie, is waar jullie je creaties kunnen beoefenen, manifesteren en veranderen door jullie wil. Ik noemde jullie “Lichten” omdat op jullie planeet waar ongeveer 8 miljard zielen zijn, geen twee zielen hetzelfde zijn. Elk van deze 8 miljard zielen is individueel; het zijn soevereine individuele zielenlichten. Jullie kunnen dus zielen hebben die op elkaar lijken maar zij zijn niet hetzelfde omdat jullie allen een ander pad hebben. Zij allen scheppen en herscheppen heel anders dan een ander en zo moet het ook zijn en zo is het ook. Wij in de gebieden, van wat jullie zien als op grote afstand, zeggen: er is geen afstand. Wij hebben het over “afstand” zodat geïncarneerde zielen in staat kunnen zijn om een idee te hebben over waar zij zijn , waar jullie zijn en waar wij zijn.
Jullie kennen allemaal het woord interpenetratie. Wij van de gebieden interpenetreren met jullie! Ha, ha ha. Op dit moment interpenetreren wij jullie realiteit, jullie energie, zodat jullie je niet naar ons uit hoeven te strekken omdat wij bijna jullie zijn, net zoals ik. Ik interpenetreer niet alleen hier, maar ik interpenetreer ook hier! (Wijst naar de hartstreek!)
Er zijn hier vele andere hoogontwikkelde wezens in afwachting samengekomen. Zij wisten dat jullie zouden komen. Zij wilden hier zijn om jullie te zien, te bekijken, en jullie energie te voelen en meestal zijn veel van deze wezens hier en zij zijn om jullie heen om jullie gedachten te ervaren, jullie gevoelens, jullie emoties. Jullie kunnen zelfs niet knipogen zonder dat hoger bewuste wezen zich hiervan, van die gedachte, die sensatie, die emotie, bewust zijn.
Wij onderzoeken jullie niet, wij komen niet binnen in jullie private ruimte. Wat de hoge wezens doen is monitoren. Zie je, zij zijn hier als een groot publiek en kijken naar jullie en naar elke beweging, elk gevoel en al jullie gedachten en emoties, gewoon omdat zij willen weten hoe jullie reageren op de energie van de woorden die wij jullie vanavond brengen. Heel goed. Heel goed.
Licht, licht. Voordat ik dieper op Licht inga vind ik het nodig om jullie weer te verzekeren dat al degenen die hier in persoon zijn, deze woorden horen, dit visioen zien of deze woorden lezen….wij zijn hier om jullie te verzekeren dat jullie veilig zijn. Jullie zijn heel, heel veilig. Jullie worden heel zachtjes, heel zorgvuldig, in de energie van de Eerste Bron gehouden. De Monade kent allen, weet alles, jullie worden elke seconde van jullie tijd gemonitord.
Ja, jullie wereld ervaart vele, vele dingen. Sommige daarvan noemen jullie “goed” en andere beoordelen jullie als “niet zo goed.” Toch is het misschien tijd dat ik jullie eraan herinner dat er geen noodzaak is om te oordelen. Julie hoeven niet te oordelen omdat – wij hebben dit al vaak gezegd – alles in Goddelijke Orde is.
De Eerste Bron, de Godheid, maakt geen fouten. Wat er momenteel in jullie wereld gebeurt is niet alleen geoorloofd waardoor wij graag willen dat jullie denken dat alles in Goddelijke Orde is ook al lijkt het dat het maar delicaat in balans is. De juiste manier om verder te gaan is weten, diep in je hart weten, dat jullie veilig zijn. Jullie wereld is veilig. Er gaat op jullie planeet niets gebeuren dat niet is gepland of dat toevallig is. Wees daarvan verzekerd.
Lichten, lichten. In het begin was er Licht, licht! Bijna alles wat volgde vanaf dat nulpunt is allemaal goed gepland met extra mogelijkheden om te kunnen zorgen voor veranderingen waardoor men verzekerd kan zijn dat alles past in het Grote Goddelijke Plan. Ik zou jullie op dit punt in de tijd willen zeggen: Toestaan. Gewoon alles toestaan te zijn. Laat het zijn! Schud het niet door elkaar of maak je er geen zorgen om als een hond met een bot. Accepteer dat dit het pad van evolutie is van jullie planeet en alles wat daarop is. Het is allemaal in Goddelijke orde. Vier dit dus! Accepteer elk klein dingetje. Oordeel niet. En, lieve mensen, probeer het niet te veranderen. Het heeft zijn eigen methode om dingen uit te werken. Soms is het daarbij nodig dat vele zielen hun handen afhouden van het stuurwiel. Laat het zich ontwikkelen. Laat jullie planeet zich ontwikkelen. Wij hebben alles in de hand. Alles is in Goddelijke Orde. Wees daarvan verzekerd….wees daarvan verzekerd! Wij hebben de teugels in handen.
Nu, in het begin was er Licht. Vanuit Licht kwam er schepping. Vanuit Licht kwam de schepping van het Al en de Eenheid en in het Al en de Eenheid is er een toestaan van creativiteit….in het originele Licht zijn grote, grote Lichtwezens van liefde en licht, immens machtige wezens met de macht die zo immens is dat jullie dit niet kunnen bevatten, hoeveel wij jullie daarover ook zouden vertellen.
Deze grote wezens kwamen bijeen, overlegden en schiepen met de zegeningen van de Schepper. Alles kwam van de Grote Schepper-Bron. De Bron. De Bron van ons allen. Eenheid. En zo heeft jullie planeet door de eeuwen heen continue creatie, recreatie, veranderingen ondergaan. Het gaat maar door en door omdat alles, net zoals jullie zielen, een niet afgewerkt kunstwerk is en dit geldt ook voor jullie planeet.
Je zou kunnen zeggen dat jullie planeet een kunstwerk is onder doorgaande constructie. Zal het schilderdoek ooit af zijn? Nee, natuurlijk niet. Natuurlijk niet. Dat is niet de manier van de Schepper en de schepping. Terwijl de Schepper en die grote wezens van liefde elkaar ontmoeten scheppen en herscheppen zij continu.
Vaak merken wij dat het nodig kan zijn om te deconstrueren, bestaande structuren af te breken, oude geloven. Als zij het ene afbreken bouwen zij het andere weer op. Jullie planeet en ook jullie zelf zijn dus in een doorlopende staat van verandering en deconstructie.
Grote wezens streven naar perfectie, en waarom niet? Waarom zouden zij jullie als energiewezens van absolute perfectie niet laten leven en je uitdrukken in een wereld, op een planeet, in een dimensie van absolute perfectie?
Vanaf het eerste sprankje licht tot nu, en doorgaand naar de verre horizon, zijn de omtrek en de parameters eindeloos en zal jullie planeet en jullie zelf een doorgaande….doorgaande…staat van herbouw doormaken om een staat van perfectie te bereiken…als dit mogelijk is. Want zie je, als er geen omtrek en geen parameters zijn, geen grenzen, en als er grote wezens zijn, de verheven wezens, zouden zij de grenzen verleggen voor een nog betere creatie.
Nu, om terug te komen op jullie individuele ziel-zelf….vanaf waar wij ons bevinden zien wij jullie als een voorzichtig gebreide groep van miljarden kleine speldenknopjes van licht. Jullie werden oorspronkelijk geboren als een vonk van licht en ontwikkelden je vanaf de sluier naar een nieuwe vonk van licht.
Vanuit die vonk van licht groeiden jullie in pracht en intensiteit omdat dit de reden is waarom jullie geboren wilden worden…..leven – dood – geboorte – leven – dood….een cyclus van voortdurende incarnaties en reïncarnaties. Als jullie je eigen pad hebben gecompleteerd gaan jullie terug naar de gebieden en hebben een pakketje bij je. Het pakketje bestaat uit ervaring die jullie hebben opgedaan door alle lessen en dit zal allemaal bijdragen aan verrijking en verhogen van jullie ziel-zelf, de kleur van het zelf dat jullie zijn.
Daardoor zijn jullie een heldere lichtvlek geworden en daarin hebben jullie ook kleur, kleur, en nog meer kleur.
Voor degenen van ons die ogen hebben om te zien….wij kijken naar de kleuren die elk van jullie individuele zielen omringen en weten direct welk niveau van groei, verrijking, vooruitgang jullie hebben bereikt door elke individuele incarnatie en door elke toegevoegde incarnatie – reïncarnatie. Steeds als jullie dus naar deze planeet komen met een lesplan waar ik nu niet op in zal gaan omdat dit een heel ander onderwerp is.
Wij zien jullie als individuele lichten, miljarden en miljarden lichten. Als jullie het totale licht zouden kunnen zien dat wordt geschapen door het totaal van jullie lichten, is dit verbazend….verbazingwekkend. Wat wij nu willen zeggen is dat op jullie planeet, net zoals op bijna elke andere planeet, of jullie dit nu kunnen zien of niet, jullie visuele, jullie ogen, licht beantwoorden. Eenvoudige wet.
Ga een donkere ruimte in, draai de lichtknop om en het licht komt binnen. De wet is dat het duister zich moet terugtrekken als het licht aangaat. Jullie kunnen dit ook op jezelf toepassen. Dit geldt ook voor ieder van jullie als individu, als groep, als massa. Ik zou graag willen dat jullie hierover nadenken, lieve mensen.
Als jullie de grote wezens van liefde en licht willen helpen om duister te beschijnen, duister te laten verdwijnen, om het duister te transformeren in licht, als jullie die grote wezens van liefde en licht willen helpen door de knop om te draaien, om licht naar iedereen op de planeet te brengen, dan hebben jullie deze mogelijkheid. Ja, die hebben jullie. Jullie kunnen dit!
Een enkel licht zorgt ervoor dat het licht zich terug moet trekken. Honderd speldenkopjes van licht dwingen een grotere portie duister om zich terug te trekken. Stel je dus eens voor dat er 8 miljard lichten op jullie planeet zijn en de helft daarvan vast van plan is om hun eigen lichtknop om te draaien, om licht uit te stralen naar eenieder die dit maar kan ontvangen. Stel je eens voor hoeveel er bereikt kan worden met 4 miljard lichtjes!
De kracht van het licht verveelvoudigd door 4 miljard, denk eens aan de omvang en het volume, de intensiteit, de kracht van dit licht en wat voor effect dit zou hebben op de krachten van het duister, waardoor zij ontwapend worden en gedwongen worden om zich terug te trekken uit angst voor het licht.
Zonder dramatisch te worden wil ik graag dat jullie allemaal overwegen, zo vaak jullie kunnen, hoe jullie deel kunnen uitmaken van de kritieke massa van lichtwezens die constant licht uitsturen om de planeet in een gloed van licht te houden.
Lieve mensen, daarom noem ik jullie dierbare lichten. Jullie zijn lichten en jullie zijn leven. Jullie zouden een aantal niveaus omhoog kunnen gaan als jullie dit vaak tegen jezelf vertellen. Ik ben licht, Ik ben liefde. Ik ben dat. Ik ben licht en liefde! Ik ben de grootste kracht op de planeet. Ik ben de grootste kracht omdat ik licht en liefde ben. Ik ben licht en liefde!
En dus, lieve mensen, voel ik dat ik jullie een behoorlijke hoeveelheid informatie en kennis heb gegeven. Ik ben Imhotep. Im-ho-tep. Dank jullie wel. Ik houd van jullie. Veel liefde, veel liefde. Goedenavond.
Vrede & Vreugde,
Malcolm.