Aranuth Spreekt. – Isaiah.

Aranuth Spreekt.
Isaiah.

Malcolm Bell / 20 april 2023
Geplaatst: 14 mei 2023
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Commentaar:

Hallo, lieve vrienden,

Goedendag allemaal op deze prachtige planeet; welkom en bedankt voor het bezoeken van mijn website. Het is een tijdje geleden sinds ik voor het laatst een gechanneld bericht plaatste of een video op mijn “Aranuth Speaks Youtube” -site plaatste, maar ik ben nu weer op het goede spoor. Mijn typiste is naar een andere stad verhuisd en is nu vervangen door mijn dochter … zeer snel bewegende typende handen! Ja!

Wij, de bewuste of onbewuste lichtwerkers van dit prachtige tijdperk, hebben de ineenstorting van het oude en de installatie van het nieuwe paradigma gezien en ervaren … zoals beloofd. Het is een lange en moeizame – maar lonende – reis geweest over een groot aantal incarnaties en gedurende verschillende eonen van onze tijd.

Op dit moment bevinden we ons duidelijk te midden van de monumentale “verandering der tijden”, zowel door de mens veroorzaakt als natuurlijk, en zijn we getuige van het ontmaskeren van de bedriegers, fraudeurs, van de gecombineerde en corrupte duistere kliek van religies, regeringen, legers. Geheime Genootschappen en anderen, vermomd als wijze en wetende wezens maar (onder de mantel schuilt bedrog) proberen ze ons gevangen te houden, tot slaaf gemaakt, in de illusoire gevangenis van de 3D matrix om ons ervan te weerhouden de waarheid van ons ware zijn te ontdekken , kracht en potentieel als hoogontwikkelde energiewezens die een fysieke ervaring hebben.

Er is nog veel meer te ontvouwen over de hele planeet, maar ons beste toevluchtsoord is om gecentreerd te blijven en in afstemming en acceptatie van “wat is”, en naar binnen te gaan, in vrede, liefde, licht en positiviteit te zijn. Alles is in Goddelijke Orde.

Boodschap:

Goedenavond allemaal, mijn naam is Isiah; Ik ben vanavond naar je toe gekomen voor weer een van onze ‘zullen we zeggen’-gesprekken. Wat ik dacht dat ik je vanavond zou kunnen zeggen, is dat ik je inzicht wil geven in wat je ‘spiritualiteit’ noemt. Eerlijk gezegd komt ‘spiritualiteit’ wel goed.

Van waar ik ben kijken we naar jullie individuele zielen, en we zien jullie ware zijn-heid, niet je fysieke zijn-heid, je ware energie-zijn-heid, de top, top, energie-zijn-heid. Nu, als jullie, lieve zielen, jezelf maar konden zien voor wat je werkelijk bent, de kleuren die je bent, de kleuren die je vooruitgang aangeven en vertegenwoordigen, het niveau waarop je je bevindt; het laat zich ook zien in je kleuren, het laat ons je vooruitgang zien door elke incarnatie heen voor elke belichaming die je hebt beleeft, elke les, elke ervaring, ja dat zien we. Als je je dat zou kunnen voorstellen, zou je je zo aangespoord voelen om te gaan, gaan, gaan, door te gaan en meer te ontwikkelen en uit te breiden, al deze zielengroei, zielenverrijking te verzamelen; als je eens kon zien wat je tot nu toe hebt bereikt en verzameld. Goed gedaan!

Nu, op dit punt zou ik een eenvoudig, zeer eenvoudig beeld willen geven; je bent vaste stof, vast fysiek vlees en bot. Daarboven – we gaan nu niet naar een hoger bewustzijn – net boven je fysieke heb je je ziel, ziel-zelf, ziel-lichaam, en vaak zul je ons allemaal horen praten over je “ziel”. En dan is boven de ziel je ware hogere zijn-heid. Nu, in elke incarnatie wanneer je geïncarneerd wordt, neem je een ander lichaam aan. Wanneer je dat lichaam aanneemt, word je ook vergezeld door een manifest dat je hele trajectplan van ervaringen en lessen is, waar een beetje bewegingsruimte in zit. Het is niet hard en snel opgesloten, er is daar bewegingsruimte. Dus als je geïncarneerd bent zoals je nu bent, heb je een ervaring, in die ervaring zal er een les zijn, en het resultaat van hoe je die les aanpakt en overwint, gaat naar wat je zou kunnen noemen, geheugen. Ja, het gaat in het geheugen. Het gaat ook in “soul-memory”. Dus je zielengeheugen is de eigenlijke opslagplaats voor elke ervaring, elke les die je ooit hebt gehad, het zielengeheugen is de opslagplaats van dat alles. Dus in deze incarnatie heb je een herinnering aan wat er in deze en andere incarnaties is gebeurd, zodat de begaafden zich talloze, verschillende ervaringen uit vorige incarnaties kunnen herinneren; het is niet iets algemeens. Dus wat je hier hebt, is dat het fysieke wezen verschillende ervaringen en lessen tegenkomt, doorleeft en overwint die in het geheugen van de ziel gaan.

Nu stijgen we daarboven uit omdat je ziet dat als een hoger energiewezen, topenergiewezen, de accumulatie van al die ervaringen en lessen, laten we zeggen de rijpheid ervan, omhoog gaat naar het hogere wezen, het gaat naar het hogere wezen en het draagt eigenlijk bij aan je bewustzijnsniveau. Bewustzijn, je kunt proberen, en misschien bereiken in dit leven, in je stille tijd, je bewustzijn verheffen, opzettelijk focussen op het verheffen van je bewustzijn, en je wilt het boven en voorbij de ziel tillen omdat de ziel er alleen is als opslagplaats, dat is Het. De zielsherinneringen zijn er, maar de hogere zijn-heid is degene die er baat bij heeft, dus je wordt een meer verlicht, meer ervaren, hoger wezen als resultaat van je fysieke zijn-heid die in de ziel wordt opgeslagen en vervolgens de rij passeert.

Nu komen we maar al te vaak in de rijken een blokkade tegen omdat je bewakers, die wezens in het rijk die ervoor hebben gekozen om over je te waken, voor je zorgen, we zien dat je vast komt te zitten op zielsniveau; je hebt moeite om hoger te komen dan de bewaarplaats van de ziel. Nou, vergeet niet dat het simpelweg op je traject is geplaatst als een “Leerervaring, leermiddel”. Al deze ervaringen en lessen komen naar je toe om van te leren, van te groeien, te ervaren, uit te breiden en je wordt kleurrijker, veel kleurrijker, dus als de ziel voorbijgaat aan het voordeel van al die ervaringen, geeft de ziel dat door, het gaat omhoog naar je ware zijn en dat geeft aan welk niveau je als hoger wezen hebt bereikt. Je hogere zijn-heid is aanvankelijk als een transparant leeg vat, je komt binnen als belichaamd in de ziel.

Nu, ten behoeve van degenen die nog nooit eerder hebben gehoord, zou ik willen dat je je een beeld vormt met je geest, niet alleen in de rijken, maar boven de rijken, maar erboven en daarbuiten, waar we zijn in de Eerste Bron van Alles Dat is. Nu ga ik dat nog een keer zeggen, stel je niets-heid voor, en in dat niets zit de kosmische soep van energie, de magnifieke, ontzagwekkende kracht van manifestatie. Het is daar dat creatie en manifestatie niet alleen deel uitmaken van jullie melkwegstelsel, maar van elke andere melkwegstelsel. Alles wat bestaat kwam uit de Bron van Al Dat Is, die ontzagwekkende kracht. Dus om je een vereenvoudigde beschrijving te geven, als je je kunt voorstellen in het niets, het ademt in het niets, de al-heid, de eenheid, het niets, het ademt, dus we zeggen je, adem, adem, harmoniseer jezelf met de energie van de bron die naar je planeet komt, waar je ook bent. Ademen…..

Waar de bron is, die krachtbron, het is als een onzichtbaar membraan en als een membraan ademt het in en uit, in en uit, sommigen van hen zullen het geluid van het universum hebben gehoord, dus je hebt misschien het geluid van creatie; Zucht, het is een zucht! en het membraan ademt in en uit; nu, deze kant van het membraan zijn enkele ongelooflijk hoogontwikkelde wezens. Terwijl het membraan ademt, ademt het uit, zendt het de kleinste vonken uit, dat is licht, dat is licht en leven. Nu ademt dat membraan minieme lichtjes uit die nieuwe zielen zijn, en de grote wezens nemen dat kleine nieuwe zielslicht en ze brengen het naar een positie, je zou kunnen zeggen dat het net een kinderkamer is, met al die andere kleine lichtjes; dit is de geboorte van de zielen, van nieuwe wezens, van nieuwe energiewezens. Dus deze hoger ontwikkelde wezens koesteren en koesteren deze nieuwe vonken van licht en leven totdat het tijd is om ze door te geven naar waar ze bereid zijn te komen, niet alleen naar deze planeet Aarde, maar naar talloze, te veel om te tellen, talloze andere realiteiten, waar ze geïncarneerd zullen worden, belichaamd, en ze zullen hun proces van ervaring, leren, groeien beginnen, en in hen is deze lege kamer, lege container die Ziel wordt genoemd. Dus elk van die ervaringen die ze nu hebben, die gaan naar de opslagplaats die ziel wordt genoemd. Die wezens zullen in een tijd van rijpheid worden benaderd door hogere wezens die hen dan zullen begeleiden en mentoren met betrekking tot het verkrijgen van groei, verrijking, wijsheid, liefde en licht … en zo begint de reis van elke ziel van leren: dus kom je in de eerste reis, de eerste incarnatie; het is over het algemeen vrij kort en dan gaat die ziel terug naar de rijken en te zijner tijd zal die ziel opnieuw reïncarneren, hetzij hier, of in galactische rijken, verschillende rijken, vele, vele rijken waar ze naartoe kunnen gaan om te leren, om te groeien, ervaren. Dus deze planeet aarde is er slechts een van, maar dit is een heel belangrijke, dus wat ik je zou willen inprenten, als je het in je geest en in je hart kunt dragen, dat je een licht bent dat nooit kan worden uitgedoofd: op fysiek niveau kan je lichaam instorten, het energiewezen zal dat levenloze lichaam verlaten; dat als ze met ziel gehecht zijn, ze terug zullen gaan naar de rijken en te zijner tijd, met wat verdere opleiding en instructie, zullen ze weer terugkomen om meer ervaringen, meer lessen, meer groei, meer verrijking te hebben, wat naar de zielenopslagplaats gaat, bij de einde van dat leven gaan ze weer; het is een cirkel, het is een cyclus.

Sommigen van jullie zielen hier vanavond hebben nogal wat incarnaties gehad, niet slechts tientallen, sommigen in de honderden, sommigen in de honderden! Jullie incarnaties zijn niet altijd hier op deze planeet Aarde geweest, de meesten van jullie zullen via andere “planeten” zijn binnengekomen zullen we maar zeggen; als ik nu Planeet zeg, hebben we het niet over dat grote stuk steen dat daar in de planetaire soep ronddrijft, dat gesteente heeft een dubbel lichaam, het is een dubbele energiebel, een kopie van dat gesteente, maar dat is waar het leven is, daar is het licht, en daar is het leren, dus je zult degenen zijn tegengekomen die zich sommige van hun incarnaties herinneren op plaatsen als Neptunus, Pleiaden, Arcturus, Sirius enzovoort, zoveel planeten. Dus om een goed afgeronde ziel te worden, kun je niet zomaar opgesloten zitten in deze tunnel van aardse cyclus en aardse dood: geboorte, dood, geboorte, dood. Je wint niet veel, je ervaart veel van de dingen die deze planeet te bieden heeft, maar het is niet genoeg als je een goed afgeronde ziel wilt worden, als je een hoog niveau van ervaring, groei wilt hebben; zoveel magische woorden om het te beschrijven; dus ga je naar andere realiteiten en keer op keer neem je het pakket genaamd “ziel” met je mee, want waar je ook heen gaat, wat je ook meeneemt is de opslagplaats van het geheugen van al die gebeurtenissen, al die lessen, al die ervaringen, en hoe je reageerde op hen; het is allemaal zielsgroei, het zit allemaal in het pakket en het vergezelt je waar je ook gaat.

Nu, in die veel, veel hogere rijken waar je ware wezen verblijft, word je en ben je al licht; je bent gewoon deze golvende, wervelende, mix van kleuren; nu wijst de kleurverzadiging, inhoud en mix van alle vloeiende kleuren naar die hogere wezens die ogen hebben om te zien, het geeft aan waar je bent. Je zielengroei, ervaring en eigen merk van kleuren, ze laten heel duidelijk zien wat je hebt doorstaan op deze planeet, op andere planeten, in andere realiteiten, het zijn niet alleen planeten. Laat me je vertellen hoeveel werkelijkheden je kunt bezoeken, heb geen getal, ze kunnen niet worden berekend omdat ze blijven worden gecreëerd, alles breidt zich uit, creëert, ontwikkelt zich, steeds meer en meer, dus komt er een einde aan dit alles? Niet echt, niet echt omdat je in de rijken ziet dat je hongert, dorst, naar meer ontwikkeling, meer groei, meer licht, totdat (en ik heb dit nog nooit meegemaakt) totdat je vibratie zo ontzettend hoog, zo krachtig, zo intens wordt, dat je opgaat in de Bron, je opgaat in de scheppende kracht, dat word je, dat word je!

Dus, terugkomend op je niveau hier, zou ik tegen je willen zeggen dat het van groot voordeel voor je is om je te herinneren dat de totaliteit van jou op dit moment niet DIT lichaam is, de totaliteit van jou, honderden lichamen, talloze ervaringen, lessen en het is gewoon gaat maar door en door en door. En dus zeg ik je nogmaals, als je eens kon zien wat een prachtig verrijkt wezen je werkelijk bent, zou je hongeren naar meer ontwikkeling, meer expansie, meer licht, en dat is maar goed ook! En dus, mijn vrienden, wil ik tegen jullie zeggen, bedankt dat jullie mij in jullie midden hebben, ik voel me vereerd hier te zijn geweest om jullie een enigszins vereenvoudigde uitleg te geven van waar je nu bent en waar je past in deze Bron van Alles.

Regenbogen en rozen,

Vrede en geluk,

Liefde & Licht

Malcolm.