Aranuth Spreekt: Isaiah: Positief Scheppen

Aranuth Spreekt:
Isaiah: Positief Scheppen

Malcolm Bell / 17 maart 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Commentaar:

Hallo, lieve vrienden,

Het is al een tijdje geleden toen ik met mijn laatste boodschap kwam en in de tussentijd is er wereldwijd veel gebeurd. Gelukkig is het virus hier in Queensland en de meeste andere staten van Australië afgezwakt naar een wat minder ergerlijke zaak. Correspondenten in andere delen van de wereld adviseren ons dat het virus springlevend is en dat het in andere landen en staten een zeer serieuze zaak is.

Aan de positieve kant zijn er op spiritueel/esoterisch gebied vele ontwikkelingen. Steeds meer groepen met spiritueel en op meditatie georiënteerde mensen in het hele land die zich nu bekend maken. In mijn omgeving (Hoog in het noorden van Queensland) lijkt er wel een soort spiritueel ontwaken door de gemeenschap te gaan. Daarbij merk ik dat verschillende nieuwe groepen zich uitbreiden en reclame maken op diverse sociale media voor hun bijeenkomsten.

In mijn omgeving zijn er steeds toenemende aantallen mensen die contact met mij opnemen met verhalen over “zich vreemd voelen” of “ruimtelijk” “moe voelen” en onmacht om met dit fysieke, solide materieleven om te gaan….de wereld die niet is wat hij leek te zijn….veranderde perspectieven, verhoogd bewustzijn….en dat zou prachtig moeten zijn!

Een van de zich ontwikkelende groepen waar ik als gast werd uitgenodigd is de Great Barrier Reef coastal community of Port Douglas. Ondanks dat dit een nieuwe groep is, is er nu al een fabuleuze cohesie en een verhoogde energie binnen deze groep. Als gast tijdens hun laatste meditatie channelde ik een boodschap die heel goed werd ontvangen. Het was ook de eerste keer dat deze groep bij een volledige channeling van een medium aanwezig was. De tekst van deze boodschap wordt verderop weergegeven.

De Boodschap:

Wel, goedenavond, lieve zielen. Goedenavond en welkom bij de Ene en bij Alles. Ik dank jullie voor de aandacht, voor het luisteren, lezen en het zien van deze communicatie.

In de Gebieden, in mijn groep, mijn Broederschap, die Aranuth is, is er overdacht wat de meest passende boodschap voor jullie “nu” zou zijn. Iets wat jullie op zou tillen! Iets om jullie allen hoop en vreugde te geven….een beetje positiviteit om naar uit te kijken.

Vanavond hebben wij voor schepping en manifestatie gekozen omdat velen, velen van jullie dierbare zielen, je totaal onbewust zijn van de kracht die jullie hebben, de latente kracht die jullie ter beschikking staat, die jullie kunnen gebruiken, die jullie zouden moeten gebruiken en waarvoor ik vanavond hier bij jullie een pleidooi voor wil houden. Vereenvoudigde informatie die jullie goed zal dienen als jullie hiervoor kiezen…..als jullie ervoor kiezen om die niet alleen op te nemen maar die ook toe te passen in je leven.

Naam? Hmmm. Ik realiseer mij, de Broederschap realiseert zich, dat veel van jullie geïncarneerden op deze planeet nogal gefixeerd lijken te zijn op namen. Energie heeft geen naam. Energie IS gewoon. Toch zal ik jullie, om mij van anderen te onderscheiden, een naam geven: Isaiah. Isaiah….tot uw dienst!

Lieve zielen, wat is klei, wat is het materiaal, wat is het proces dat wij gebruiken om te scheppen? Lieve mensen, elke gedachte, elke daad en elke actie speelt een rol in de schepping van de situatie van jullie planeet. Ik zou willen….aaaah, ik zou heel graag willen dat jullie je intens bewust worden van de verborgen kracht, die kracht die is verborgen in duidelijk inzicht binnenin jullie en toch kiezen de meesten van jullie ervoor om dit te negeren. Vragen jullie je af waarom? Dat doen wij in de Gebieden ook!

Nu, het begint allemaal met “gedachten”.  Zijn jullie je ervan bewust dat een enkele gedachte ongelooflijke kracht in zich heeft? Ja, ongelooflijke kracht, zeg ik jullie, omdat gedachten de eerste stap van schepping zijn die leidt naar de feitelijke manifestatie. Misschien hebben jullie wel gehoord van: “Wat je denkt, ben je”. Zoals jullie allemaal denken IS het dus zo. Jullie geïncarneerde zielen denken dus gedachten die bijdragen aan de situatie op jullie planeet. Zou het niet beter gaan als jullie, lieve zielen, je geest zouden richten op positieve en productieve gedachten? Als jullie je niet kunnen focussen op positieve en productieve gedachten met de uiteindelijke uitkomst van veranderingen van jullie planeet kunnen jullie op zijn minst positief denken, productieve, vreugdevolle en liefhebbende gedachten, want dat is de klei die de zaken op jullie planeet vormt.

Ik wil jullie eraan herinneren dat de staat van jullie planeet in dit NU-moment het resultaat van de gedachten is, de gedachten die stromen vanuit het massabewustzijn van de gehele bevolking van jullie planeet.

Nu, zullen wij beginnen met iets dat klein en eenvoudig is? Hmmm….voorbeeld: Misschien willen jullie een nieuw huis hebben? Als jullie dit verlangen hebben en dit in gedachtenvorm gieten….in een zeer imaginaire gedachtenvorm… Stel het je voor. Stel je dit prachtige huis voor dat jullie zo graag willen hebben.

Focus je dus….focus je gedachten krachtig. Focus je gedachten die zijn versterkt door je voorstellingsvermogen want als jullie je voorstellen wat jullie willen , als jullie denken aan wat jullie willen is dit de eerste stap van creatie om dingen in je leven te brengen.

Nu is het niet helemaal zo eenvoudig, maar toch kunnen wij aspecten ervan vereenvoudigen. Stel je dus het huis voor dat jullie zo graag willen hebben. Voel het nu. VOEL het! Hoe voelt dit nu? Loop nu door dat huis heen. Loop er in gedachten doorheen, in je voorstellingen!

Geniet van de sensatie, de vreugde en de verwondering van het hebben van dit huis. De volgende stap is nu om dit beeld vast te houden. Houd dit beeld vast…ha, ha, ha….en hier is dan de sleutel. Voel dat jullie het al hebben! Voel je blij! Als jullie je dit huis voorstellen met de pracht ervan, vrolijkt dit jullie op. Het voelt heerlijk, nietwaar? Breng er nu wat sterkere emotie in. Ik houd hiervan….ik houd hiervan. Het is er nu. Het heeft zich gemanifesteerd! En dan zeggen jullie “Dankjewel” tegen het Universum. Jullie bedanken het Universum sterk. Jullie danken voor hetgeen jullie nu hebben. Dank je wel!

Zo is het. Jullie kunnen dit elke dag doen als jullie dit willen. Elke dag!

Wij hebben het nu niet alleen over jullie leven maar over een deel van al het leven op deze planeet. Jullie eigen leven is niet onbelangrijk, maar wat echt belangrijk is, is dat jullie de kracht hebben. Jullie hebben de kracht om zoveel dingen in je leven te scheppen. Wat denken jullie van het gebruiken van die kracht om een prachtige, vreugdevolle, vredige, liefhebbende planeet te krijgen? Jullie weten dat die van jullie is. Niet voor ons. Het is jullie speelveld….dit is waar jullie komen om je eigen, ware zijn, te ontdekken en jullie ware zijn behelst ook scheppen! Jullie zijn een deel van de schepping. Jullie kwamen hier niet zomaar ineens. Jullie zijn geschapen. Misschien wel eonen geleden….misschien minder lang geleden.

Jullie hebben wat jullie 24 uur noemen, in jullie cyclus. Dag en nacht. Veel van die cyclus wordt gebruikt om te slapen. Een deel ervan bestaat uit werken en een deel uit spelen. Weer een ander deel aan koken en eten. Nog een deel aan plezier, entertainment. Ergens in die 24 uur kunnen jullie even opzij stappen….er zijn maar een paar momenten voor nodig om te scheppen.

Focus je onder geen enkel beding op negatieve aspecten of gedachten, dromen, opinies, oordelen of de realiteit van jullie 3D planeet van fysieke materie.

Focus je niet op het negatieve. Focus je niet op wat jullie niet willen. Focus je niet op oorlog, haat, hardvochtigheid, honger, onderdrukking. Focus je daar niet op, lieve zielen, want jullie hebben nu naar mij geluisterd en zullen realiseren waar jullie je op focussen….dat komt in je realiteit. Waar jullie je op focussen breidt zich exponentieel uit. Als jullie je focussen op negativiteit, haat en oorlog, wat zullen jullie dan scheppen? Dit hoef ik jullie niet meer te vertellen, dat weten jullie al.

Wat adviseren wij jullie nu? Kijk gewoon naar je wereld, jullie wereldsituatie, jullie persoonlijke situatie. Focus je erop als een gouden mogelijkheid om binnenin je eigen zelf te gaan, je krachten verdelen, je krachten van schepping en manifestatie.

Ongeacht hoe de situatie eruit ziet: KIJK NAAR HET GOEDE! En als er een situatie wordt beoordeeld als niet zo goed, focus je er dan op hoe die zou kunnen zijn. Stop je positiviteit, je productiviteit en de creatieve kracht in wat het zou kunnen zijn.

Ik stel voor dat jullie niets….helemaal niets….geen enkel ding, zien als negatief, kwaad, slecht zien….NOOIT! Oordeel niet. Oordeel niet! Jullie hebben de macht om het te veranderen. Als er genoeg van jullie zijn om de planeet te visualiseren als de planeet die zij was toen zij werd geschapen kunnen jullie die veranderen in een prachtige, ongerepte nieuwe planeet.

Daar kwam het allemaal vandaan: schepen en manifesteren. Wij willen graag dat jullie dit oppakken. Als jullie dus in de Tuin van Eden willen leven, laten wij zeggen, de prachtige Tuin van Eden, moeten jullie daaraan denken. Hebben jullie dat? Jullie moeten je erin denken! Jullie moeten je voorstellen dat jullie daarin zijn. Jullie moeten het je voorstellen. Jullie moeten in die tuin scheppen. Jullie moeten in die tuin manifesteren. En dan, lieve zielen, stappen jullie daarin en genieten van jullie schepping. Zo eenvoudig is het. Zo simpel is het!

Vanuit de Gebieden waar wij zijn zien wij enorme donkere wolken van negativiteit die grote delen van jullie planeet bedekken. Zo hoeft het niet te zijn. Het hoeft zeker niet zo te zijn. Als het afval was of bladeren waren op de oprit van je huis, die jullie op je gouden pad zouden hinderen, zouden jullie die gewoon wegvegen, nietwaar?

Als jullie dus wolken van negativiteit over je planeet hebben, waarom vegen jullie die dan niet weg? Waarom niet naar die negatieve plaatsen gaan en je licht van  manifestatie daar laten schijnen?….jullie scheppingslicht?

Ik zeg het nogmaals: jullie gedachten….jullie gedachten zijn de klei die jullie gebruiken om je realiteit te scheppen en te manifesteren. Hmmm.

En nu, lieve zielen, denk ik dat het genoeg voor jullie was. Maar kijkend naar de staat, de conditie van jullie planeet en de energie daaromheen…..hmmmm. Nu kunnen jullie begrijpen hoe hoogontwikkelde wezens vanuit de Gebieden die ik bewoon zoveel licht, liefde en positieve energie naar jullie planeet sturen als ons is toegestaan. Wij mogen niet tussenbeide komen. Wij kunnen jullie assisteren. Wij kunnen jullie helpen, maar alleen als jullie ons roepen. Vraag het ons! Vraag om begeleiding vanuit de Gebieden. Als jullie niet weten wie jullie gids is, de bepaalde individuele energie-entiteit die voor jullie zorgt, ga dan gewoon naar de Gebieden. Wees kalm, zit stil. Neem de tijd om dit elke dag te doen. Vraag om hulp. Vraag….vraag!

Jullie kennen de procedure nu, het proces dat begint met gedachten, voorstellingen, scheppen en dan manifestatie. In het begeleidende Gebied horen wij dit. Wij zien het. Wij voelen het. Wij staan hier klaar voor jullie hulpvraag.

Help ons alsjeblieft om de positieve en liefhebbende gedachten te versterken, die wij uitsturen om deze planeet terug te brengen naar de oorspronkelijke ongerepte conditie.

Ik, Isaiah zal luisteren. Roep mij op als jullie dit willen. Ik zal op een gepaste manier antwoorden.

Dank jullie wel. Dank omdat ik in jullie midden en in jullie realiteit mocht zijn.

Goedenavond.

Isaiah

Regenbogen en rozen.

Malcolm.